Че за какво живеете, това са елементарни неща, бе хора...

преди да съм отишла с нея на касата 

Всеки момент са ми някакви сметки и изисления кое е платено, какво има да се харчи.. Ама то моето си е изкривяване 

Та само ме затормозява за какво по-напред да мисля..
), дали наистина ни е необходимо. Гледаме да не се лишаваме и от развлечения, и от глезотийки, но всичко да е с мярка. Не записваме колко и къде сме похарчили - ще се побъркам в противен случай.
За пазаруването не се редуваме, кой когато свари. Да кажем, че аз съм по-близо до магазина днес, а утре той. Днес може на мен да ми се ядат пържоли и той да купи, утре обратното и така.

Което мен пък много ме изнервяше, имах чувството, че реално не сме двойка, а съквартиранти. Та, накрая стигнахме до този консенсус - всеки да разполага с неговите си пари. Покрай майчинството ми мъжът ми не знае всеки месец каква сума с точност взимам, аз пък не знам той всеки месец колко взима (при него има отклонения, когато има нощен труд и пр.) Важното е да покриваме основните си нужди, всеки да може да се поглези без да дава отчет на другия и да заделим някаква сума.
Което мен пък много ме изнервяше, имах чувството, че реално не сме двойка, а съквартиранти. Та, накрая стигнахме до този консенсус - всеки да разполага с неговите си пари. Покрай майчинството ми мъжът ми не знае всеки месец каква сума с точност взимам, аз пък не знам той всеки месец колко взима (при него има отклонения, когато има нощен труд и пр.) Важното е да покриваме основните си нужди, всеки да може да се поглези без да дава отчет на другия и да заделим някаква сума.Препоръчани теми