общ семеен бюджет

• 31 780
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
Е, добре, Анди - опитай малко да ме поухажваш поне - преди да си поискаш пералня, мамка му - толкоз ли не знаеш? Прочети темата за любовниците - оттам да разбереш как се прави качествено.

# 361
  • София
О, щом трябва, ще те ухажвам, как! Разбира се!  Laughing

# 362
  • Варна
Е, добре, Анди - опитай малко да ме поухажваш поне - преди да си поискаш пералня, мамка му - толкоз ли не знаеш? Прочети темата за любовниците - оттам да разбереш как се прави качествено.
Joy Ох, така хубаво ми започва денят. hahaha

# 363
О, щом трябва, ще те ухажвам, как! Разбира се!  Laughing

Като начало започни да си винаги на моето мнение из темите, така ще те почувствам близка  Hug

Joy Ох, така хубаво ми започва денят. hahaha

Радвам се, душичке  Sunglasses

# 364
  • Варна
Вили, ако ухажването има успех, препаратите за пералнята са от мен. Айде, днес съм добра.

# 365
  • София
Ааа, не!
Ако Вилико и Анди застанат на едно мнение, Форумо ще умре!

# 366
Е, то няма любов без жертви! Тя, любовта - винаги боли!

# 367
  • София
каква болка, бе, Вили! Любовта е най-хубавото чувство, кара те да летиш, летиш...

# 368
каква болка, бе, Вили! Любовта е най-хубавото чувство, кара те да летиш, летиш...

Аааа, това го има само по филмите, нашата е по-земна и често съпроводена с размисли и страсти от цялата гама  Wink Но с теб може да се получи инак - ще видим  Joy

# 369
  • София
Любовта е любов, ама цигарите са с пари! Joy

Скрит текст:
Добре, че още не са ни ловнали за спам!

# 370
 Joy
Спокойно, винаги на мен пише Тати гневни лични, вие няма да усетите...любовта, нали ви казвам - тя е и болка!

# 371
Joy
Спокойно, винаги на мен пише Тати гневни лични, вие няма да усетите...любовта, нали ви казвам - тя е и болка!

Oooo Вилико, тайна кореспонденция  Joy. Андариел вече ти е влязла под кожата и скоро всичко ще си кажеш  Wink.

# 372
Иначе има удивително много семейства и хора, които въобще не си водят сметки на бюджета.
Платят си сметките /или даже не ги плащат/, опукат парите за глупости и после си викат - Ама какво стана сега? Не разбрах къде отидоха тия пари?

Ха-ха, аз пък съм удивена колко много хора намират време да си водят сметка на парите - детайлна. Дори и да съм била на границата приходи < или = разходи... то в ума си винаги съм имала точна и ясна картинка докъде мога да се простра - СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ! Знам, че наемът и сметките ТРЯБВА да се платят, за храна и дрехи може да се свия, ако се наложи, а глезотиите  - ако остане... Не разбирам тези, които си опукват парите и на края на месеца скляпат на парцали. Слава богу, в това отношение сме еднакви със съпруга ми. Ние харчим каквото харчим за месеца и остатъка отива към спестявания. От там се вадят непредвидените или големите инцидентни разходи. Дълги години съм нямала доходи, които да стигнат и до 'спестявания' и пак съм се справяла. Ако съм взимала пари на заем (3-4 пъти през целия си живот), то винаги съм знаела откъде точно ми идват тези пари и точно кога ще ги върна (обикновено следващия месец) - слава богу, не са се случвали големи сакътлъци, които да изискват големи суми на заем, а и съм се старала да живея без заеми (3-4 пъти за целия си живот мисля, че не е зле, като знам как на някои хора това им е ежедневие...)

# 373
Заем давам и съм давала само на много близки.
За взимане може би само веднъж преди време..
Като чуя заем и  ми настръхва косата  Rolling Eyes
Бягам от него като дявол от тамян  Crazy
Заем които одобрявам е за жилище....тъй или иначе наема който  плащаме е колкото  да изплащам  едно наше жилище...

# 374
А, заеми, които аз съм дала... почти никой не ми ги е върнал (не знам защо!!!!!!! сигурно изглеждам прекалено добричка)... Затова сега, ако реша да дам заем... го правя със съвсем ясното съзнание, че е предварително опростен в моето съзнание. Ако не - не давам... Но ми отне много горчив опит докато стигна до тези заключения.

Общи условия

Активация на акаунт