Смешко, директорките на градините какво казват? Между другото в Цариградски комплекс, който май не ви е мн далеч отварят нова градина и май таксата е доста приемлива като за частна градина, ако искаш проучи.
Танче, много се радвам за Лили
В коя градина ще сте, да не се окажете в нашата ?Ще е супер:)Мигле, Алекс доста пъти ми се е оплаквала от коремче и веднъж я водихме на лекар в Токуда по спешност, за да видим каква е причината. Казаха, че и се е натоварило коремчето, беше изяла 2 порции мялко с грис в градината. Като цяло оплакването от коремче е най-често срещаното оплакване от 3 до 15 годишна възраст, може да са газове,тежка храна, какво ли не. А в градината Божко пак ли пасирано яде? Като го пробваш с нещо не пасирано как реагира? Пробвала ли си да го мачкаш само с вилица, за да е по-едро?
Аз съм болничен и хубавото е, че успявам да взимам Алекс от градина, което до сега ми се е случвало 2-3 пъти. Днес ходихме да ядем сладолед до едно кафенце като големи
много е приятно 
За неусетното порастване лека полека ще забравим тези недоспиваници, тръшкания и ще останат само хубавите спомени и ще ни се струва, че неусетно са пораснали:) Замислете се сякаш вчера обсъждахме бременността ни, а вече са на 3

Какво ще правите почивните дни? Ние още не сме решили, на мен ми се иска лютеница да правим и други зимнини, но не знам дали ще успеем да се организираме. Ще разкажа после.
ще записвате ли на извънкласни занимания децата - спорт или нещо друго? В края на месеца имам родителска и ще ни кажат за плуването и народните танци в градината, аз много искам да запишем Алекс и на балет, но не знам кой и къде ще я води. Ще проверим.
Целувки от нас и до скоро.

, яде като голям човек, изобщо - пей сърце.
Колкото до градината,държа от няколко гледни точки.Социализацията едно на ръка,после за престоя му в занималнята за 4 часа такста е 3 пъти по-висока от тази в държавната градина за цял ден.Другото нещо е,че Ицко не се храни никак,ама ника добре.В момента тежи 12.300кг.,все си мисля,че ако посещава градина ще започне да се храни като гледа другите дечица,поне така казват всички.Още нещо,че всичите му другарчета почти са на градини и вечер си гиприбират направо вкъщи и той няма с кой да играе в парка,че му е скучно.Иоще нещо,че ако той ходи на градина,за Криста ще е много по-лесно като и дойде времето.И така.

Здрави да сте!