МАЙчета 2009 - 9

• 47 902
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Смешко, ти ли беше по новините.? Малката голЕм сладур  Heart Eyes

Гого от снощи е с 39 Т и няма падане. Отказах се да я смъквам вече. Ощет и хладен душ. Чудя се обаче какво му има щото освен Т няма други симптоми. Дори и сополи няма.
А ха,тя беше  Wink
И аз и се изкефих.Малката е наистина голяма красавица
п.п.Ели за сваляне на висока температура и то бързо,разбиваш белтък от яйце и слагаш под мишниците,гърба,ингвиналните гънки,абе мажеш стабилно и бързо се сваля!

# 361
  • вече Пловдив
Смешко, и на мен ми се стори, че ти си в новините на БиТиви  Peace

Ели, това е модерният вирус сега. Бела го изкара за няма и 1 денонощие на морето, свалих й температурата и повече не вдигна (а беше с 38,6)
Ние изкарваме поредната гадост.  Confused Първо малката повръща една цяла нощ срещу метвъртък, от днес и аз съм така. Тя пак е свежа репичка от вчера, но аз днес направо не знам на кой свят съм Sick

# 362
  • Русе
То с оцет едва го мажа камо ли да го наплескам като сладка с тоя белтък. Туй криво и в правото си черво. Да си я влачи. Все ще падне някога.

# 363
  • София
То с оцет едва го мажа камо ли да го наплескам като сладка с тоя белтък. Туй криво и в правото си черво. Да си я влачи. Все ще падне някога.
Абе избягвай с оцет Peace Иначе,като разбиеш белтъка и лесно се нанася.Малкият зимата имаше един период до 39-40 го докарваше,и мажех,е естествено и Панадола не му се разминаваше.
Хора,аз ще умра от тия жеги,не мога да се понасям.

# 364
  • Русе
Що да не го мажа с оцет? до оня ден нищо му нямаше на това мазане. Вече не е ли модерно?

По-добре на жега отколкото да зъзна на нечий климатик. Т на раб. ми място е около 50-60 гр. и като трябва да седна после в офиса на 18 направо изпадам в шок. Прибирам се у дома а там 23 гр. Направо подлудявам вече.

# 365
  • София
Що да не го мажа с оцет? до оня ден нищо му нямаше на това мазане. Вече не е ли модерно?

По-добре на жега отколкото да зъзна на нечий климатик. Т на раб. ми място е около 50-60 гр. и като трябва да седна после в офиса на 18 направо изпадам в шок. Прибирам се у дома а там 23 гр. Направо подлудявам вече.
Ох,не е до мода,а защото оцета дразни кожата.
Както и да е,ще се въздържам от мнения Peace

# 366
Здравейте момичета!Не съм се вясвала от сто години,ма то и време няма.Не съм чела и назад,незнам какви са новините около вас.Надявам се да сте добре всички!Аз вече съм отпуска най-сетне.Момичета да споделя с вас,мисля да си търся друга работа,ако някой има нещо предвид моля да ми пише.Не се издържа вече при нас.Няма такава мизерия.
Иначе сме добре,Жожи беше малко болен,но вече се оправи.Ще пиша пак скоро!

# 367
  • софия
Цитат
Смешко, ти ли беше по новините.? Малката голЕм сладур
Аз бях!По-скоро Ние! Mr. GreenБлагодаря Ви Стаситке и Ели за комплиментите!ВЕрно си е Убавица Криста!Одрала ми е кожата и красотата от мен е взела. Mr. Green
За  температурата и аз знам,че белтъка много помага за свалянето й,обаче не съм пробвала.Ицко два пъти го кара този модерен вирус за по 1 ден,но успявахме с нурофен да я свалим до към 37.5С.
За пишкането навън,до скоро не искаше да пишка,но вече няма проблем,храстчета,борчета,дръвчета,на всичко върши работата човекът. Grinning

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 22:05 от smehorana

# 368
Добър вечер (добра нощ по-скоро...) от българска територия!  Grinning

Ние сме си вече тук за лятото и с прибирането хлапачките пипнаха някакъв безобразен пъпчест вирус  Crazy. Коксаки-то (уста-ръка-крак), демек. Леко го карат. Без температура, само с афти в устата и малко пъпки по ходилата на Дарето (при Сияна няма пъпки), ама все пак - грозно бееее.... Гладни, а ги боли и не могат да ядат с обичайния апетит и темпо. И като гледам вида на нещата, се чувствам направо ужасно - все едно съм ги оставила да минат през бунището и сега са се опъпчили като реакция... Но понеже ги водих при приятелка дерматолог, тя ми каза, че тази гад била яко плъзнала из цяла София. Да го имате предвид, основно по децата ходи.  Thinking

Днес правихме опит да минем през "Червената шапчица" в парка на Военната академия и съм леко-меко възмутена. 5-10 минути преди началото на представлението (ние както винаги закъснявахме), ми се обади другарче, с която се бяхме разбрали за среща там, да ми каже, че билетите били свършили и нямало как да се влезе. Когато и ние стигнахме там, децата (моите и на дружките) хукнаха по баирчето, да гледат някъде отстрани. И познайте - дошли разни лелки организаторки да ги гонят да не гледат....  Shocked Аз не съм присъствала на екшъна, бях с дружките, но свекър ми и свекърва ми бяха направо скандализирани. Свекър ми предложил да си плати, но да не ги гонят (бяха извън сцената и пейките за зрителите, из шубраките...), но му казали, че няма как и да се омитат. Естествено, всички присъстващи просто се преместили на малко по-високо място, но продължили да гледат. Егати тъпнята! Хубава работа, ама... Добре, свършили билетите, не пускаш повече, не предлагаш никаква алтернатива... ама това са деца, по дяволите. Не може да ги гониш като престъпници....  Close
Изобщо, не ни потръгна с прибирането, но се надявам това да са ни грижите и кофти емоциите и оттук насетне всичко да е хубаво, както може да бъде само удома...  Heart Eyes Простете за оплакването!

P.S. Смешко, а раздуй, че аз новини не съм гледала  Embarassed.

# 369
  • София
Ей ,Зайо добре си дошла  Hug
Вече си имала и подобаващо посрещане на родна земя виждам  Mr. Green ама нали в това е тръпката(в рамките на шегата) Иначе съжалявам за случилото се,но.....абе без коментар.
Вече на родна земя,се замислям,кога и къде да се видим,като естествено поканата е към всички.
Нали си спомняш,че си дадохме дума за една среща.Няма значение къде,кога и с кого,ама да те видя,че не съм те виждала от първият РД на малките,когато се събирахме у Мадленка Wink
Аз на 4 юли финализирам и един санитарски стаж  Crazy и съм фрииииии

# 370
  • София
Оле, пак много болнички Hug,бързо да оздравяват всички!
Ели, как сте? Какво му е на Гого-по-добре ли сте вече?Стискам палци да закрепнете Peace
Зайче, добре дошли! Малко кофти старт, ама има време, ще потръгне! За представлението- и на мен не ми допадна, че не пускат никого в целия парк дори ако е без билет. При нас имаше много свободни места и въпреки, че сцената е отделена и реално нямаш видимост ако не си седнал с билет.
Смехоранке, жалко, че не ви видях, в каква връзка ви снимаха? Имаш ли запис да ви видя?
ralichkou успех със смяната на работата.
Вайзе, браво, че сте с добър хомеопат и сте закрепили нещата. Като не ходите на градина как се организирате с гледането на Зарко?

# 371
Здравейте, МАЙчета!
Добре дошла на мама зайка и най-вече на малките зайчета!  Hug Сигурна съм, че дори и с малки проблеми с бг манталитета тук ще се чувствате като у дома си, което си е така Heart Eyes Иначе как са сладуранките разминаха ли им пъпчиците? И Макси по едно време имаше афти и док му изписа СОЛКОСЕРИЛ не зная колко помага, но при нас подейства. Peace
Стаси, браво на момичето още два дена и най-сетне и ти бял ден да видиш, че как учиш работиш и дете гледаш не знам Crazy
Смешко аз уж чета подробно, ама пак недоразбрала.  Rolling Eyes Явно Криста е имала някаква медийна иява, но къде? Дай линк да я видим твоята сладурана.
Рали, я си вземи отпуска и си почини малко, там да се справят малко без теб. Stop По ведро и с усмивка гледай напред само вие с Жожо да сте живи и здрави.  Hug И когато се сетиш дрънни една шайба и ми се наоплачи лично Mr. Green
Вайза, дай телефонче - може и на лични - на този хомеопат, нали е от София!?
Ели, вирусче ли се оказа това на Гого? Как е Т спадна ли? И ние от вчера сме с Т, но я хванах на 38,1 и смъкнахме веднага с нурофен и хексалгин. От вчера два пъти вдига докато спи, но най-много до 37,8 някъде. Дано е само това, но от време на време го чувам да кашля. Лятно вирусче ли е, настинка ли е от многото потене и отвиване нощем  newsm78 не знам. Ако и днес продължи така утре е на док. Всички малки сладурковци бързо да се оправят. Peace

# 372
  • Русе
Спадна, къде ще иде. Никакви симптоми няма. Даже днес го изстрелях на ясла и се върна без дежурните сополи.   newsm78

# 373
Здравейте, момичета. И аз от доста време не съм се мяркала, залипсвахте ми. Много съжалявам да чуя, че е имало болнички в редиците! Да се оправят по-бързо, маминките  Hug . Ние махнахме нощната пампа, е, все още има по някой фал, но без това не може. Благородно ви завиждам за морето, които сте ходили. Надали ще има време за почивка тази година в нашия случай.  newsm25
А толкова ми е нужно..
Гледам, температури, белтъци, не знам, миналото лято не успях да сваля с белтък висока Ваньова температура, но може да има някаква връзка с причината зад този симптом. Знам ли дали всяко средство на всяка причина пасва.  newsm78
Зайка, добре сте дошли на родна земя. За "Шапчицата" -докога ще го дават? Там уча, а кон с капаци.  Embarassed
Не знам какво друго да кажа за нас, уж сме добре, едно и също сиво и натоварено ежедневие, детето расте много, много палаво, а аз май се вживявам в ролята на "мама за първи път": все гледам да съм строга, все изисквам тригодишното да е десетгодишно.  Crazy  Сценарий, впрочем, с какъвто половината сигурно можете да се похвалите също. Simple Smile
Целувки на всички, а най-много на онези, които може да кихат, да са с вирусче или просто да са си легнали кисели по някаква своя си причина.  Hug

# 374
  • София
Бих искала да разбера повече за слънчезащитния крем на Бочко. Дали е нещо добро!? Досега сме ползвали Нивеа. Но тъй като от крем  Бочко за подсичане сме страхотно доволни се чудя дали мога да се доверя и на крема им за слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт