Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 602
  • 886
  •   2
Отговори
# 390
Коя болница ви е близо?
Ние сме доволни от д-р Стоянов в "Здраве"

# 391
Коя болница ви е близо?
И ние сме при него. И съм много доволна и от знанията му, и от отношението му.

# 392
Коя болница ви е близо?
И ние сме при него. И съм много доволна и от знанията му, и от отношението му.
+1 Peace

# 393
  • Софиянка в Пазарджик :)
И моето бебе е при него.Отношението му е доста добро,отзивчив е.Според мен обаче доста силни лекарства изписва за сега,което ми идва малко в повече....
Надявам се за напред да изписва по-малко антибиотици и кортикостероидни кремчета  Wink

# 394
Аз съм много ,много доволна от д-р Здравка Пиронова ,във Вива приема:)
Страхотен лекар !

# 395
доста силни лекарства изписва
Надявам се за напред да изписва по-малко антибиотици и кортикостероидни кремчета  Wink

Съгласна съм,  Simple Smileно винаги много внимателно преценява дали има нужда от антибиотик и колко силен да е той.  Peace Освен това през два дни ни вика на контролен преглед. Simple Smile А и ваксините не слага по две на веднъж на двумесечно бебе.

# 396
Е,ми...това е учил човекът, това прави. У нас конвенционални лекарства не ползваме, затова пък винаги имам от негова страна точна диагноза, алтернативно решение /ако моето не стане все пак/, добро отношение, налични направления, а не просто ей така да минат 15-те минути по здравна каса. Фактът е, че прави това, в което вярва, от сърце. Не е от лекарите, станали такива по задължение.

# 397
Смених доста педиатри  ooooh!единствено д-р Стоянов винаги ме питаше, преди колко време детето е пило АБ, другите не ги интересуваше това, и винаги има време да ми обясни всичко което го питам а
и    малкия много го харесва

# 398
Както и поне по мои наблюдения никога няма да сложи ваксина, дори ако има безобидна лека прозрачна хрема. Ще изчака.

# 399
  • Софиянка в Пазарджик :)
Не съм искала да кажа нещо лошо,аз го харесвам и точно заради коментарите тук,че не бие по 2 ваксини на куп записах бебчо.Може би тъй като бебчо беше много малък и на няколко дни е преценил да не чака и да не се чуди какви са тия пъпки по лицето и затова изписа крем с кортикостероиди,а за очите капки с антибиотик.Радвам се че се оказаха незначителни проблеми и всяко 2-ро бебе минава през тези неща.Ако все пак беше нещо по-сериозно сигурно щях да се радвам че на време е предписал тези лекарства а не е чакал.Просто аз не съм се лекувала почти никога с антибиотик и съм прибягвала до тях само в мнооого крайни случаи.
Иначе доктора наистина има много хубаво отношение към бебчо,дано повече лекари са с такова отношение към пациентите  Simple Smile

# 400
Че и да си казала лошо, макар че не си, какво толкова. Това би било твое лично мнение. Peace
Скрит текст:
Аз съм с особено отношение към алопатичните лекарства и нямам спомен откога не съм ги ползвала, така че е ясно мнението ми за антибиотици и кортикостероиди, капки за нос, сиропи за кашлици и прочие палиативни нелечебни средства... Crazy
Та мнението ми за традиционните лекарства няма нищо общо с това за лекарите.
По-важната част е това, да се самоцитирам - "той прави това, което може и в което вярва, от сърце", за което има моето уважение

# 401
Някой знае ли работното време на др. Йотов в Здраве / ортопеда /.

# 402
Може да питаш на регистратура. Тел: 034/406150

# 403
Здравейте,
искам да си направя изследване на гърдите с ехограф. Знае ли някой в събота има ли лекар, при който да ида?

# 404
Нямам идея за събота. А и тук сме коментирали добрите диагностични способности на д-р Симова, която извършва такъв преглед. Работеше последно в Ескулап, мисля че в сряда, но е възможно да има и промени.

Общи условия

Активация на акаунт