Звездни компромати-134

• 76 825
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
наистина недей, аз се отвратих, а много й симпатизирах  Peace МНОГО се изложи...  Tired
И аз харесвах как пее...но след днес Naughty ми падна в очите
И за да не е спам
Принцесата на Монако на посещение в училище в  Шангай

# 226
наистина недей, аз се отвратих, а много й симпатизирах  Peace МНОГО се изложи...  Tired
И за да не е спам

Много празни и тъжни очи има тази жена

# 227
какъв цикъл, какво 1?
а, малко нумерологични изчисления  Simple Smile

Смята се и годината  Wink не само месеца и датата  Wink (аз съм родена на тази дата и месец)

1 е хубава  Wink въпреки че лично на мен  не ми е число на живота  Laughing

в случая не говорим за лично число на живота, а за число на първия цикъл, явно и при теб е 1. За повече инфо - в постнатата астротема по-напред  Simple Smile Но Николета винаги си изиграва картите добре, предполагам, че ще подбере датата

# 228
Нямам как да надхитриш съдбата, никога по никакъв начин.......... особено с потенциал като Николетиният. Д
Лично аз мисля, че Валери ще я изостави, въпрос на време.....ще бъде втора Алисия........
Всяка цифра  може да бъде и положителна и негативна, зависи от много неща: като година от цикъл 1 е хубава, но като първи цикъл под знака на 1, зависи от гледната точка, не е желателен брак и съвместно съжителство до определена възраст............1 като път са индивидуалисти, силни, но понякога самотни, всяко нещо има 2 страни.
Вихра на Иван, например е родена на много неприятна, по мое мнение дата от номерологична гледна точка.......
Blondie_, ти голям спец стана, че и другите взе да учиш Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 08:28 от ani27

# 229
# 230
# 231
  • София
И за да не е спам

Модните диктаторки могат ли да ми кажат с какво палто е на третата снимка Praynig

# 232
# 233
Не знам дали е пускана тази смешна реклама със Салма Хайек

Много красива Simple Smile   bouquet

# 234
Късмет на Нана с тази ужасна болест.

Попаднах на снимки от наградите на Планета
Пълна трагедия и гротеска, само не мога да разбера, защо се фотошопват само лицата на жените на снимките, а мъжете кучета ги яли?! Joy

# 235
# 236
  • На земята, която е всъщност звезда.

И рекламата е готина.  Grinning

# 237
# 238
  • София
Този Оливие беше много секси мъж, но някак напоследък скорострелно повехна, има един такъв изпит, остарял, леко нездрав вид.  Rolling Eyes

# 239

Общи условия

Активация на акаунт