Отговори
# 615
Джанъм, мене ме боли гърлото, какво ще ми дадеш!?  newsm78

# 616
Да, не е хубаво да се играе със смъртта, добре го каза!
И на мен ми стана жал за Джемрейката, а и то се получи много ама много плоско!  Shocked

# 617
Джанъм, мене ме боли гърлото, какво ще ми дадеш!?  newsm78

Тя госпожата май се отправи към сините дълбини на Морфей, ама аз имам нещо за гърло  newsm78

# 618

Знам аз, че винаги мога да разчитам на вас!
Затова ви поднасям един готин Къванч за лека нощ! Такъв кахърен не го харесвам, а и зализан на всичкото отгоре! Не! Има душ, вана, баня и т. н. Много му опростиха образа! Както казва Госпожата "Буги Барабата", само че оня е дебел, а нашия ще се скърши вече. Никой млад мъж не ходи така мърляв, какъвто и социален  статус да има.

# 619
 Laughing А и бесен повечето време, и грубиян! Оффф, къде ми е Бейлюлчо!  Cry

# 620
Толкова ми го загрозниха тука, че ме е яд вече. И не се усмихвау, защото такъв му е живота - всичките гадости на него.
Аз затова си гледам от време навреме хубав Къванч като този например:

# 621

И този не е зле  Grinning

# 622
Дааааааааааа! Вчера поподнах на едни много интересни, по-скоро смешни, но нямах време да кача някоя и не помня къде ги гледех, но като ги открия, ще ви казвам и аз всяка вечер "Лека нощ!", и то как!?

# 623
От тези, които открих вчера, не сме поствали, но се опасявам бг татко да не ги свали и да размаха пръст.

# 624
Дааааааааааа! Вчера поподнах на едни много интересни, по-скоро смешни, но нямах време да кача някоя и не помня къде ги гледех, но като ги открия, ще ви казвам и аз всяка вечер "Лека нощ!", и то как!?

Не мога да си представя Къванч смешен  newsm78

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 01:50 от RominaB

# 625
  • Toronto
Не знам къде видяхте пък чак толкова много любов към Джемре... ама то човек вижда това, което иска в края на краищата. Предполагам, че ще разпознаете кадрите:

Аз виждам едно измъчено момче, на когото цялата тази работа с Джемре не е донесла нищо, ама нищичко добро. И ме е яд и на Джемре, и на Али, че постоянно го връщат към това минало, което съсипа живота му. Особено на Али, хайде да кажем, че Джемре се сети и тя да се влюби след толкова години и след като Гюней я остави ooooh!
Гледах серията втори път в YouTube, Кузей се обади направо на Зейнеп, когато осъзна какво означава бележката на Ферат. Не е звънял на Джемре, или поне не показаха такова нещо.
Накрая на серията краката с черни обувки не са на Кузей.
Кузей беше обут в нещо като сиво-черни дънки и пак беше с ботите, не с официални обувки. Мисля, че това са краката на Ферат, после дадоха него да стои на същото място.
Аз искам шанс за Кузей за нов живот, далеч от призраците на миналото (разбирай Джемре, понеже тя е причината за всичко). Дано да се сетят за сценария на Богат, беден и да я омъжат за някой богаташ, та да я пръждосат от живота му вече Mr. Green
 Heart Eyes Кузейнеп форевър!!! Peace  Mr. Green

# 626
Добро утро ! Усмивки и добро настроение ви пожелавам ! Hug

С риск да ме убиете с камъни Wink, на мен не ми стана особено мъчно за Джемре ! Даже след изпълненията в коридора, след цялата зле прикрита злоба, мисля че се очакваше нещо такова. И после като върнах момента, наистина съм била права - Кузей рязко смени физиономията, когато Джемре го погали ! И на него му дойде в повече, според мен . Дори и да има чувства, Джемре много добре знае, че той има собствен закон на честта и няма да си позволи да им даде воля - трябваше да уважи решението му ! Peace

lora666 ,  Heart Eyes за гърлобол имам нещо специално, ама ще ти го шушна на уше, че не е за пред хората ! Mr. Green
Съвсем се обърках с тези имена ! Не мисля, че е Ферхат нашият човек, Кузей много ясно проиднася името му - Фърат ! А и сара-бри  Hug каза, че Х-то не се произнася при това име ! Защото имало и друго Ферхат ! #Crazy

# 627
 tuparowa , Heart Eyes писали сме заедно ! Hug Знаех си аз - направо на Зейнеп звънна ! Peace
Сега вече отивам спокойна да поработя ! Party

# 628
Бях провъзгласила Али за Глупак номер едно на сериала, но сега виждам, че Кузи му оспорва това място. Толкова пък ефтинджос, всички разбрахме колко коварен и силен враг е Фърат, само той не разбра. Как си тичка след него, като го види, как крещи - Фърат, как не се оглежда, все едно, че в училищния двор си играе на стражари и апаши и се бори само за някоя и друга точка в играта.
'Като на кино' - в най-лошия смисъл на този израз. Жалко за хубавата игра на актьорите в този наивен сценарий.

Да, така е.
За съжаление и аз така мисля Confused
Според мен Джемре не сподели с майка си за Кузей, защото явно и тя разбира че не е в реда на нещата да е брата на бившият си годеник.
И Кузей не постъпи правилно като използва Зейнеб .
 Дано следващият епизод ни донесе поне малко позитивизъм , да не го обрърнат на психо- трилър че #2gunfire

# 629
Ако не се лъжа Али звънна на Джемре и понеже не отговри  Кузей звънна на Зейнеб Peace

Общи условия

Активация на акаунт