Отговори
# 600
Лека нощ, момичета!

# 601
# 602
 ·٠•Snejka•٠,  Heart Eyes абсолютно подкрепям мнението ти ! Единствената причина, поради  която Симай каза на Ферат, че не Кузей е виновен, беше за да се отърве по някакъв начин !Аз н виждам никакъв личен мотив да мрази Ферат, даге напротив - точно в момента има огромна нужда от силен покровител ! А и да не забравяме мераците и по луксозния живот - нещо, което Ферат и обеща ! След последните събития, аз мисля, че Симай намрази не само Кузей, но и всички около него ! Тя е доста семпло момиче и не може да одиференцира нещата, а и беше отхвърелена от всички - достатъчно основание да има желание за отмъщение !

Гюлтен е голям пич ! Не само като майка, но и като човек - щеше да си счупи краката, да иде да предупреди Сами за онези башибозуци !

Актьорът, който играе Ферат, е страхотен - отдавна съм го признала ! Само като видя и настръхвам ! Peace

# 603
dterziiska ,  Heart Eyes какви са тези награди, джанъм ?

# 604
Аз пък си мисля,че последната сцена е Ф чака Кузей да дойде.Има някаква уловка.Не видях нечий крака заровени Rolling Eyes

Лека нощ,момичета Hug

# 605
# 606
# 607
emely  благодаря за превода    bouquet  bouquet

# 608
Сигурно има нещо, което или пропускаме или не са ни го пуснали ! Wink Но, каквото и да е, сцената беше ужасно зловеща !  Peace

Дами,  Hug пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Тази вечер имаме нужда повече от друг път ! Peace

# 609
dterziiska ,  Heart Eyes какви са тези награди, джанъм ?

Galatasaray Universitesi Award Ceremony

# 610
Лор,  Hug едно аналгинче против главобол !  Wink

# 611

Аааа! И аз искам такова аналгинче!!  Crossing Arms

# 612

Аааа! И аз искам такова аналгинче!!  Crossing Arms

На теб - аспиринче ! Wink

# 613
Тамам, тамам, става!  Party Heart Eyes

# 614
мда...това с изстрелите не е от тая серия явно Rolling Eyes

Peace да, забравих, че понякога целта на фрагманите е, да ни объркат тотално ! Laughing
Не понякога, а точно това им е целта, скъпа!

Изпростяха с тоя гроб! То вярно, че този Ф. е ку-ку, но пък чак до там да го докарат, не е добре. Така се ядосах в "Перла", като дадоха гроба на оная Нихан. Направили го, за да заблудят Мехмет и да не  я търси. Е, много плоско. Хайде тук Ф. му е враг, но там - коя майка ще се съгласи да направи на живото си дете гроб!?  #Crazy Не е хубаво да се играе със смартта.
Но тук, колкото вдигнаха напрежението, толкова и "боза" наляха. За техните географски ширини може да е нормално, но за нас е ЗЛОВЕЩО! Аз не го приемам като похват за изображение!

А името на този се произнася "Ферхат" - имах с такова име студент!

За Джеймса ми стана жал! И за нашия, дето и прави напук със З.

Общи условия

Активация на акаунт