Според мен едва ли е тест за Али, по-скоро е гавра...и то за Гюней и начин да го накара да дойде и да падне и той в клопката на Фърат - той много добре знае кой точно го предаде на полицията в онази вечер. Аз мисля, че Фърат вече е взел на мушката и Гюней и Кузей.
Но пък нямам никакво обяснение защо е такава гад тоя Фърат - окей мафиот някакъв е, затънал е дълбоко в мръсен бизнес, но вътрешното му нездраво удоволствие, което изпитва тормозейки хората ми е някак странно. Все пак мафиотите са мъже на честта, тук много му психясват образа...
Освен всичко и аз като госпожата искам да кажа, че е прекалено това елементаризиране на образа на Кузей - немит, небръснат, с ватенката - това го преглъщаме, но чак пък толкова необуздано гневен и невъздържан, направо психически лабилен го изкараха. Да не говорим, че му вменяват някакъв наивитет, да не кажа чак глупост, които избиват в елементарни реакции, когато му падне пердето...
Добре, че си е красавец...та народната мъдрост за хубавия кон под скъсания чул идва на място