Отговори
# 645
Зейнеп вече е бита карта , както и да се опитват нейните поддръжници да си я защитават  и да си измислят някаква любов между нея и Кузей , която не съществува Mr. Green

Кузей обича Джемре , тя е "забраненият плод" , първата му любов , единствената му любов , невъзможната му любов , голямата му любов и всичко това Ви беше казано вече от един куп действащи герои от сериала  , дори и от самия Кузей и пак Зейнеп имала шанс   ooooh!

Зейнеп зае мястото на Симай и не е с нищо по-различна от нея , каквато беше Симай преди да забременее , Кузей се държи и занапред ще се държи със Зейнеп , както се държеше преди и със Симай , ще я държи между него и Джемре . Което го прави само един пълен глупак , нищо повече .
Животът му ще си свърши , без и за миг да е бил щастлив в този живот с жената която обича .
Но да видим дали това преживяване в "гроба" няма да му вкара малко акъл в главата , да разбере че животът е кратък и не си заслужава , само заради  един криво-разбран морал да си умреш нещастен и самотен  Heart Eyes

# 646
Снежка  Hug  bouquet

Браво, много добре казано, точно така мисля и аз.

Абсолютно ! Никога не съм отричала, че Кузей има чувства към Джемре ! Въпросът е , че все повече те отстъпват на досадата и нежеланието да се обвързва с човек, който не му е донесал нищо  добро до момента ! Както и да се нарича любовта към Джемре,  както и да се опитват да я "украсят ", самият Кузей за нея използва  минало свършено време !  Peace Това е мнението ми, не го налагам на никого, но и няма как да бъда убедена в противното !
А да се сравняват Симай и Зейнеп, е меко казано смехотворно ! Peace

# 647

А да се сравняват Симай и Зейнеп, е меко казано смехотворно ! Peace

Никак не е смехотворно , жалко само че не мога да върна "лентите" назад и да ви покажа идентични моменти на Кузей със Симай , същите каквито сега гледаме с него и Зейнеп .
Смехотворното е че някой хора са забравили първите 10-сет епизода и си втълпяват сега , че Зейнеп е нещо по-различно  Outta Joint

Много ми хареса в този епизод как Али и Джемре крещяха срещу  Зейнеп :
 Зейнеп , спри !
 Зейнеп , млъкни !
Браво и на двамата  Heart Eyes много добре се справят с ролите си  Mr. Green

# 648
На мен пък ми хареса на Джемре как й замръзна усмивката, докато грачеше на микрофона. Mr. Green

# 649

Кузей обича Джемре , тя е "забраненият плод" , първата му любов , единствената му любов , невъзможната му любов , голямата му любов и всичко това Ви беше казано вече от един куп действащи герои от сериала  , дори и от самия Кузей и пак Зейнеп имала шанс   ooooh!

Напротив, това е началото на края. Не е лесно, първата стъпка е най-трудна, но посоката е вярна.
От миналия епизод две неща кореспондират с това, което видяхме тази серия. Разговорът З. и К., ама е дълго, и втория момент, когато А. и Дж гледаха касетата и влезе Кузей. Стана му кофти, че Дж е видяла записа. Определи я за част от публиката, не й отреди някакво по-специално място на привилегирована, така както тя очакваше и както самия Али каза, няма страшно, записът е видян от Джемре т.е. от неслучаен човек.
Не й стана приятно от това, че така я омаловажи. Посърна като измръзнало мушкато. Виж и физиономията. Ако не си съгласна, обясни защо така.  Разделя се с първата си голяма любов, не вижда бъдеще с нея, не иска да е с Джемре. Това е.

# 650
щЕ изпробват приятелството на Али  Peace Някой май си го беше поръчал  Laughing

Моя беше поръчката. Ще го накара да копае гроба, но няма да го направи, да не е луд, Ф. ще документира случая и ще  изпрати записа по надлежния ред  за да го види и К. Ще развенчаят тоя юнак със сърце на заек. Очаквам нещо подобно да се случи и с Дж. Ще има разочарование от Дж.,
а не  само защото е бивша годеница.

# 651
  • Тук някъде.....
Зейнеп вече е бита карта , както и да се опитват нейните поддръжници да си я защитават  и да си измислят някаква любов между нея и Кузей , която не съществува Mr. Green

Зейнеп зае мястото на Симай и не е с нищо по-различна от нея , каквато беше Симай преди да забременее , Кузей се държи и занапред ще се държи със Зейнеп , както се държеше преди и със Симай , ще я държи между него и Джемре . Което го прави само един пълен глупак , нищо повече .
Животът му ще си свърши , без и за миг да е бил щастлив в този живот с жената която обича .
Но да видим дали това преживяване в "гроба" няма да му вкара малко акъл в главата , да разбере че животът е кратък и не си заслужава , само заради  един криво-разбран морал да си умреш нещастен и самотен  Heart Eyes

Напълно съгласна съм! Браво, Селея! Това е смисълът на филма, но понеже не се харесва на някои, търсят под вола теле. Досада?! Това, което гледах снощи като преживявания на Кузей, беше всичко друго, но не и досада! Него го болеше толкова много, личеше си по всеки мускул на изпитото му лице /не го харесвам толкова слаб, кожа и кости е  Crossing Arms/ А, Зейнеп, милата, беше като пощенска марка лепната за него, знаейки какво изпитва Джемре - браво ли да й кажа, какво? Извинете, но е противна твар. И това е моето мнение, не го налагам на никого, ако е по-остро, съжалявам, но точно за Зейнеп няма да търся евфимизми!

# 652
Момичета...а аз заспах с главоболие и се събудих с главоболие и вече два седалгина изпих и се чудя сама на себе си как може толкова да ме разстрои този откровено тъп финал на снощния епизод !

Като си помисля само, че гробът беше запълнен и че Кузей до другата сряда ще е вътре ми призлява Sick

Дано поне като го заровиха в средата на филма, краят да е различен и да е щастлив, инак ще е супер глупаво.
Ако ще умира някой в края поне да е Гюней...или Симай...или ...знам ли вече...

Смешно е да се твърди, че Кузей не е отчаяно влюбен в Джемре...

Той е толкова пристрастен към нея, че със зъби и нокти се бори със самия себе си и чувствата си.
А Зейнеб може да е всякаква, но не е глупачка - тя много скоро ще разбере в каква роля се вкара сама - ролята на поредното хапче за забравяне на Джемре и съответно ще се почувства използвана и унизена...

Кузей бяга от забранената си любов, но всички знаем колко е невъзможно човек да избяга от сърцето си. Дори да впрегне цялата си воля и цялата си мисъл и да си забрани да мисли за Джемре собственото му сърце винаги ще го предава...

На нашето момче май много му върви да играе забранени любови, нали ? Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

# 653
Той не  иска да е с Джемре , първо заради обществения морал , защото тя е бивша годеница на брат му , второ на лична основа , от инат , че ако започне нещо с нея , така ще даде възможност на брат си да каже "Ето видя ли , бил съм прав за всичко,  което  казах " .

Враждата с Гюней , не го сближи с Джемре , напротив раздалечи ги още повече един от друг .
Това вече засяга мъжката му чест , глупав избор , но си е за негова сметка .

Дори Гюней в изблика си на гняв , не засегна въпроса с морала , значи дори за него връзка между Джемре и Кузей е възможна  , но за  Кузей , този морал вече се превърна в  удобно извинение да си живее нещастен , както и досега .

Чувствата му към ДЖемре няма да изчезнат никога , не и  докато двамата не си дадат поне един шанс , да изживеят поне нещо краткотрайно изразявайки чувствата си свободно един с друг .
Иначе тази любов  винаги ще бъде един блян , един сън , който никога не е станал реалност .
Можело е да стане , но не е , само защото човек не си е позволил сам на себе си да опита  Heart Eyes

# 654
Той не  иска да е с Джемре , първо заради обществения морал , защото тя е бивша годеница на брат му , второ на лична основа , от инат , че ако започне нещо с нея , така ще даде възможност на брат си да каже "Ето видя ли , бил съм прав за всичко,  което  казах " .

Враждата с Гюней , не го сближи с Джемре , напротив раздалечи ги още повече един от друг .

Селея, и аз мисля че точно това се получи   bouquet

# 655
Това вече засяга мъжката му чест , глупав избор , но си е за негова сметка .

От гледна точка на К. да, но не и за Дж. Не  намирате ли, че стана по-дръзка и безсрамна, направо
си опипа К. в бара.

# 656
Момичета , и аз съм 100 % от отбора на Джемре.
Затова ясно кои мнения подкрепям и кои не.
Само да вметна, че нямам нищо против Зейнеп, но на моменти ме дразни, и с Джемре се случва, де.
След снощният епизод не би трябвало и грам съмнение да остане коя е избраницата на Кузей.
Днес си мисля, че ако Гюней загине , помагайки на Кузей или поради някаква друга причина, той е не по-малко трагичен образ, не би имало тогава никаква пречка за любовта на Кузей и Джемре.
Нали се женят за жената на починал брат, е , още повече важи за годеницата.
Но това означава да убият Гюней, което ще направи финала и лош / смъртта му / и добър / сбъднатата любов/ .
Елементарно е, може и да не тръгнат по този път сценаристките.
Но че ще има много мъка и терзание в тази любов, ще има.
За да я има до края !!!

# 657
Според мен К. не е в гроба. Удариха го с лопата и го завлякоха някъде.  Тоя мним гроб е за да тества Фърат  Али

# 658
Той не  иска да е с Джемре , първо заради обществения морал , защото тя е бивша годеница на брат му , второ на лична основа , от инат , че ако започне нещо с нея , така ще даде възможност на брат си да каже "Ето видя ли , бил съм прав за всичко,  което  казах " .

Абсолютно подкрепям !
Неслучайно Кузей си спомни този момент от разговора с Гюней.
Ама и Гюней , знае как да го блокира.  Sad

# 659

Абсолютно подкрепям !
Неслучайно Кузей си спомни този момент от разговора с Гюней.
Ама и Гюней , знае как да го блокира.  Sad

allisas аз докато се наканя ,  ти си го написала . Г. много добре познава К.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт