Отговори
# 630
  • Toronto
Ако не се лъжа Али звънна на Джемре и понеже не отговри  Кузей звънна на Зейнеб Peace
Така е, но може да видиш, че Кузей нито чуваше, нито виждаше в този момент, мислеше само за бележката на Ферат.

Съвсем се обърках с тези имена ! Не мисля, че е Ферхат нашият човек, Кузей много ясно проиднася името му - Фърат ! А и сара-бри  Hug каза, че Х-то не се произнася при това име ! Защото имало и друго Ферхат ! #Crazy
Понякога се чува Фърат, понякога Ферат, но самият Ферат в миналата седмица се представи на Симай много ясно - Бен Ферат. Поне аз това чух Peace

# 631
Добро утро. Hug Hug Hug
Tупарова, Госпожата,     bouquet

Според мен Кузей към настоящия момент все още има чувства към Джемре (или поне си мисли че има - все пак за него тя е несбъдната мечта), но така или иначе вече ги е преодолял до някаква степен, но това, че тя продължава да упорства го ядосва. Точно това виждам във физиономията му в караокето - яд. За себе си той е приел, че не може да бъде с бившата годеница на брат си и не иска близостта й. Да, вярно е, направи демонстрация със Зейнеп, но за да се откаже Джемре от него и да спре да го преследва. (Много смешна беше обаче - как се хили като тиква - пък той гледа Зейнеп и Али. Joy Joy Joy) Но понякога новата любов идва и по такъв начин. А защо не Зейнеп да е голямата му любов, а Джемре да е била просто детската мечта, и в един момент да го осъзнае?!? Лично аз това искам. Peace

Хубав ден.   bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 08:36 от ·٠•Snejka•٠·

# 632
  • Toronto
Снежка  Hug  bouquet

Браво, много добре казано, точно така мисля и аз.

# 633
٠•Snejka, съгласна съм с това което си написала. Сега и Джемре изпита това което е изпитал той когато я видя с Гюней за първи път. И според мен Кузей малко или много се опитва поне да не мисли за нея , но сега тя започва да го дърпа назад.
Но и това с Зейнеб беше излишно. Според мен човек първо трябва да е сигурен в чувствата си към някой преди да му даде надежда, иначе ще страда накрая Peace

# 634
  • Toronto
ivana27, права си принципно, но той си имаше чувства към Зейнеп. Да не започваме пак с тамбурата, че ми призлява, не е тя причината да я харесва, мислейки, че е подарък от нея. Да си припомним партито на Макара, когато той задърпа Зейнеп в коридора да я целува. И още редица дребни случки. Нощта в Анталия, когато си говориха до сутринта... Мисля, че той сам осъзнава, че тя е бъдещето за него.

# 635
Добро утро. Hug Hug Hug

Tупарова, Госпожата,   bouquet

Според мен Кузей към настоящия момент все още има чувства към Джемре (или поне си мисли че има - за него тя е несбъдната мечта), но така или иначе вече ги е преодолял до някаква степен, но това, че тя продължава да упорства го ядосва. Точно това виждам във физиономията му в караокето - яд. За себе си той е приел, че не може да бъде с бившата годеница на брат си и не иска близостта й. Да, вярно е, направи демонстрация със Зейнеп, но за да се откаже Джемре от него и да спре да го преследва. (Много смешна беше обаче - как се хили като тиква - пък той гледа Зейнеп и Али Joy Joy Joy) Но понякога новата любов идва и по такъв начин. А защо не Зейнеп да е голямата му любов, а Джемре да е била просто детската му мечта и в един момент да го осъзние. Лично аз това искам. Peace

Хубав ден.  bouquet

Един филм гледаме, но с различни очи.
Толкова ясно, поне за мен, беше изразена тази вечер любовта му към Джемре, по-ясно не може...
Зейнеп е заместител. Не е честно спрямо нея, но с едно съм съгласна -Джемре трябваше да изживее това, което изживя той като ги видя с Гюней.... Peace
Забравете за надеждите за някаква голяма любов със Зейнеп.
Това беше най-хубавото от снощната серия, този миг интимност.
Останалато - фантасмагории, опошляване на филма, принизяване, много силни думи мога да кажа, но филмът вече е в друга категория, много далеч от тази на Забраненият плод и Листопад, където подобни простотии с гробове и пр. нямаше, а изобилно ги имаше в Нузабравима,Мечтатели, и в други със сигурност.
За това съм бясна на сценаристките. Заради рейтинг ли, заради що, но смъкнаха гарда.

Нищо, филм да става !
Хубав ден, момичета !
Дано се усеща пролетта в днешния ден ! Hug

# 636
# 637
ivana27, права си принципно, но той си имаше чувства към Зейнеп. Да не започваме пак с тамбурата, че ми призлява, не е тя причината да я харесва, мислейки, че е подарък от нея. Да си припомним партито на Макара, когато той задърпа Зейнеп в коридора да я целува. И още редица дребни случки. Нощта в Анталия, когато си говориха до сутринта... Мисля, че той сам осъзнава, че тя е бъдещето за него.
Да, аз още от началото на филма това и писах,че на Кузей му трябва нова любов и след като вкараха Зейнеб  а и самото и влизане във филма подсказа точно това едно ново начало в любовта за него. След това беше партито и Анталиа , и аз бях сигурна че ето вижте той е заобичал Зейнеб, но.........НЕ, от Анталиа  насам нищо, дори не са го показали да си мисли за нея, подминава къщата и, поне това ни показват във филма. Незнам защо го правят, но това показват . Дано поне като е тръгнал да залъгва дори себе си  като е с Зейнеб, поне наистина да се получи нещо истинско м/у тях, да не е само мъка и то най-вече за нея Peace
Засега съм на мнение че явно още обича Джемре , но неиска да е така и се бори с това. За което тя хич не му помага Peace

# 638
dterziiska  bouquet
Киво е страхотен когато е усмихнат.  Flutter

# 639
Не знам къде видяхте пък чак толкова много любов към Джемре... ама то човек вижда това, което иска в края на краищата. Предполагам, че ще разпознаете кадрите:

Аз искам шанс за Кузей за нов живот, далеч от призраците на миналото (разбирай Джемре, понеже тя е причината за всичко). Дано да се сетят за сценария на Богат, беден и да я омъжат за някой богаташ, та да я пръждосат от живота му вече Mr. Green

Аз също не мога да видя любов, затова писах при коментар за фрагмана, че тая милувка е представа, където нещата са по-неясни, именно защото е представа, а не реалност.
Добро утро и хубав ден. Hug

# 640

И Кузей не постъпи правилно като използва Зейнеб .
 Дано следващият епизод ни донесе поне малко позитивизъм , да не го обрърнат на психо- трилър че #2gunfire

И аз мисля така. Накара я да си въобрази разни работи, имаше щастлив вид, когато говореше с баща си, с което го остави в дълбок размисъл.т

# 641
Добро утро. Hug Hug Hug
Tупарова, Госпожата,     bouquet

Според мен Кузей към настоящия момент все още има чувства към Джемре (или поне си мисли че има - все пак за него тя е несбъдната мечта), но така или иначе вече ги е преодолял до някаква степен, но това, че тя продължава да упорства го ядосва. Точно това виждам във физиономията му в караокето - яд. За себе си той е приел, че не може да бъде с бившата годеница на брат си и не иска близостта й. Да, вярно е, направи демонстрация със Зейнеп, но за да се откаже Джемре от него и да спре да го преследва. (Много смешна беше обаче - как се хили като тиква - пък той гледа Зейнеп и Али. Joy Joy Joy) Но понякога новата любов идва и по такъв начин. А защо не Зейнеп да е голямата му любов, а Джемре да е била просто детската мечта, и в един момент да го осъзнае?!? Лично аз това искам. Peace

Съгласна съм. Беше абсолютно необходимо да и покаже мястото. Стана много обсебваща.Просто З. му беше под ръка и използва нея. Ама целувката даде добър ефект. Ще поиска отново, и отново.

# 642
.
Останалато - фантасмагории, опошляване на филма, принизяване, много силни думи мога да кажа, но филмът вече е в друга категория,За това съм бясна на сценаристките. Заради рейтинг ли, заради що, но смъкнаха гарда.

Разбирам, че трябва злодей на филма,но това са откровени глупости. Снощи ме зацепи главата.

# 643
Kuzey Güney 27.Bölüm Kuzey Cemre Zeynep Kareoke Sahnesi

Снощи ми беше жал за З.  , но днес мисля , че ще получи това което си търсеше  Peace

# 644

Според мен Симай защити Кузей, за да отърве себе си - да я остави Ф. намира и да си намери друга жертва. Още в началото каза на Ф. да я пусне, защото няма нищо общо с Кузей. А на Ферат няма защо да отмъщава за баща си, защото той няма нищо общо със смъртта му. Ако се търси виновен - по-скоро е Хандан, а и самата Симай. Мисля си, че смъртта на баща й може да я сближи с Ферат и заедно да мъстят на сем. Текиноулу, особено като разбере след разговор с кого, е починал баща й.  Така мисля - може и да не съм права. Peace Ще видим. Wink

Може. Забравих, че Хандан умори баща й. Но не виждам на практика как ще отмъщава. Няма да му дава развод. Само това. Но то беше ясно.За мен по-важното е, че  каза една истина, че отмъщението на Ф. е абсолютно безсмислено и че Кузей няма вина. С което много го ядоса, та чак и се развика. Със смъртта на баща й, мисля, че вече не е толкова интересна за Фърат. Знаеше всичко за семейството й и можеше да използва страховете й за да я прави послушна. Дреме му и на К. за нея. Той чувстваше отговорност, дотолкова, доколкото  да не стане причина отново баща й да стреля срещу нея. Сега и това отпада.
  Предполагам, че Ф, ще я използва за някакъв капан за К. И тогава, ако въпросът е на живот и смърт, ще се жертва за К. Засега ще приспива вниманието на Ф. 

Общи условия

Активация на акаунт