Отговори
# 585
Лека нощ  Hug, епизодът беше чуден, с Фърат в него се случиха неща като за 3 епизода без него Mr. Green
а за финала - ще разберем дали е прекален другата седмица Peace
Еми, благодаря  Hug

# 586
dajoan,  благодаря. bouquet

# 587
Да поздравя Симай, че защити К. пред Фърат. Значи, не е толкова голям боклук. И не мрази Кузей. Всичко беше от глупост.Смъртта на бащата на Симай не влиза в сметките на Ф. Но вече Симай има и  личен мотив за да убие Фърат. Така, че не очаквам да я купи с екстри. Ще намери някъде забравено оръжие и ще го очисти.

# 588
# 589
Артистът, който играе Фърат е много интересен, дори харизматичен...

Забелязахте ли как откакто се завърна Фърат във филма всички останали мъже с изключение на Кузей избледняха...

Фърат грабва вниманието и успява да се централизира във филма...

Джан, Баръш, Гюней, дори Али са само сателити...

Много ме кефи с игра този човек, само с един поглед успява да каже много повече, отколкото други с десетки думи... Мъжкар... Rolling Eyes

newsm10

# 590
Кузей не се страхува от Ф. , защото знае , че тои няма да го убие . Целта на Ф. е да накара К. да страда . , а не да го убива .
Заровили са гроба за 5 мин  Peace

Еми  Hug Heart Eyes

# 591

И аз балгодаря !  bouquet

# 592
сега ако искат да ни доизнервят да вземат да пуснат следващия фрагман чак във вторник Mr. Green Mr. Green

# 593
Абе направо без фрагман да я карат!!  #2gunfire

# 594
За нищо   Hug

И мен ме респектира играта на актьора , който играе Ферат  Peace

# 595
  • Тук някъде.....
Бях провъзгласила Али за Глупак номер едно на сериала, но сега виждам, че Кузи му оспорва това място. Толкова пък ефтинджос, всички разбрахме колко коварен и силен враг е Фърат, само той не разбра. Как си тичка след него, като го види, как крещи - Фърат, как не се оглежда, все едно, че в училищния двор си играе на стражари и апаши и се бори само за някоя и друга точка в играта.
'Като на кино' - в най-лошия смисъл на този израз. Жалко за хубавата игра на актьорите в този наивен сценарий.

Да, така е.

Напълно съм съгласна, прекалиха, много тази серия - как пък така му се струпа на Кузей всичко наведнъж, дъх не можа да си поеме. Остави това, ама и се държа като пълен идиот - тийнейджър във всяка една ситуация - и с Ферхат /името му не е Фърат, пише се Ferhat и се чете по подобен начин, другото е Firat/, и с Джемре. Но ако ситуацията с Джемре е просто изтъркана малоумщина, която не прави чест на сценария, то това с Ферхат е нещо друго. То застрашава живота му, а той си подтичва без оръжие, без подкрепа, просто ей така и разчита на честта на един психар. Наистина жалко за добрата игра.
А, що се отнася до разграничаването на Кузей от Джемре - човек не може да избяга от сърцето си. Вярвам, че това със Зейнеп е временно сгъстяване на облаците. Това, което ме тревожи в Джемре е , че майка й я попита директно - Кузей ли искаш да те обича, за него ли плачеш? Тя отрече - не мога да я оправдая, колкото и да е наранена, трябваше да каже на майка си. Само тя остана, на която може да го признае и тя да я подкрепи. Не че не е реално възможно, просто мен ме подразни  Mr. Green Не, че Гюней не я попита горе-долу същото и тя и на него не му каза, но там е друго - той и не заслужава и не е длъжна.

# 596
Гюлтен ми пълни душата!Страхотна майка е! Heart Eyes
Предложи на Джемре да се преместят ако иска.Знае,че детето и страда,пита дали е заради Кузей.
Джемре отрече.Гюлтен замълча и не ровичка повече.

# 597
Да поздравя Симай, че защити К. пред Фърат. Значи, не е толкова голям боклук. И не мрази Кузей. Всичко беше от глупост.Смъртта на бащата на Симай не влиза в сметките на Ф. Но вече Симай има и  личен мотив за да убие Фърат. Така, че не очаквам да я купи с екстри. Ще намери някъде забравено оръжие и ще го очисти.

Според мен Симай защити Кузей, за да отърве себе си - да я остави Ф. намира и да си намери друга жертва. Още в началото каза на Ф. да я пусне, защото няма нищо общо с Кузей. А на Ферат няма защо да отмъщава за баща си, защото той няма нищо общо със смъртта му. Ако се търси виновен - по-скоро е Хандан, а и самата Симай. Мисля си, че смъртта на баща й може да я сближи с Ферат и заедно да мъстят на сем. Текиноулу, особено като разбере след разговор с кого, е починал баща й.  Така мисля - може и да не съм права. Peace Ще видим. Wink

Лека пак, този път отивам в леглото. Hug Hug Hug

# 598
Мен ужасно, ужасно силно  ме заболя главата от този негативен завършек на епизода...

Лека нощ, момичета...

Благодарности на Емели, която винаги ни помага   bouquet

# 599

Според мен Симай защити Кузей, за да отърве себе си - да я остави Ф. намира и да си намери друга жертва. Още в началото каза на Ф. да я остави намира, защото няма нищо общо с Кузей. Така мисля - може и да не съм права. А на Ферат няма защо да отмъщава за баща си, защото той няма нищо общо със смъртта му. Ако се търси виновен - по-скоро е Хандан, а и самата Симай.

Лека пак, този път отивам в леглото. Hug Hug Hug

И аз мисля,че  заради себе си го направи.Даже му каза да забрави и да не търси отмъщение.

Общи условия

Активация на акаунт