Отговори
# 660
Според мен К. не е в гроба. Удариха го с лопата и го завлякоха някъде.  Тоя мним гроб е за да тества Фърат  Али

Според мен едва ли е тест за Али, по-скоро е гавра...и то за Гюней и начин да го накара да дойде и да падне и той в клопката на Фърат - той много добре знае кой точно го предаде на полицията в онази вечер. Аз мисля, че Фърат вече е взел на мушката и Гюней и Кузей.

Но пък нямам никакво обяснение защо е такава гад тоя Фърат - окей мафиот някакъв е, затънал е дълбоко в мръсен бизнес, но вътрешното му нездраво удоволствие, което изпитва тормозейки хората ми е някак странно. Все пак мафиотите са мъже на честта, тук много му психясват образа...

Освен всичко и аз като госпожата искам да кажа, че е прекалено това елементаризиране на образа на Кузей  - немит, небръснат, с ватенката - това го преглъщаме, но чак пък толкова необуздано гневен и невъздържан, направо психически лабилен го изкараха. Да не говорим, че му вменяват някакъв наивитет, да не кажа чак глупост, които избиват в елементарни реакции, когато му падне пердето...

Добре, че си е красавец...та народната мъдрост за хубавия кон под скъсания чул идва на място Mr. Green Mr. Green

# 661
Аз обаче няма да заложа картата си на Зейнеп. От това, което виждам досега, тези, към които няма кой знае какви чувства, Кузей много бързо им обръща внимание. Но ще видим кой ще се окаже прав по-късно. На Джемретина не й симпатизирам особено, въпреки че много гадно я унижи. А и целувката със Зейнеп беше прекалено явна, за да й обърна внимание.

Ferhat на турски звучи Феерат, тъй като звукът се удължава пред х, а то не се произнася. Понякога може да се чуе звук а или ъ, но това е подвеждащо. Както и в случая с Беелюл, при който българския дублаж набляга на дразнещото х.

# 662
Може би на сценаристите се е наложило бързо да измислят начин да извадят Къванч за поне една седмица от задължението да  снима за сериала , за да може да се отдаде на снимките за  филма в Зонгулдак  и затова скалъпиха историята , че е в гроба .
Понякога когато някой актьор има и друг важен ангажимент , който трябва да изпълни , се правят подобни отстъпки , за съжаление все е в ущърб на зрителя .  Sad
В следващия епизод , сценичното време на Къванч вероятно ще е сведено до самия минимум , а може и да си останем само да гледаме гроба  Tired

# 663
Аз определено мисля, че Кузей е в гроба. Фърат в хотела гледаше филм със заровен жив човек и наблегнаха на часовника му.
 Нищо не разбирам от диалога, но  не видях любов към Джемре, когето го докосна. Според мен тя говореше за някаква маска, или по-скоро аз така разбрах, а той се отдръпна и стегна при докосването й. И започнаха спомените с думите на Гюней, причината за страданията му. Ще чакам превода, за да чуя/разбера  диалога, но любов не видях.

# 664
Seleya и аз  това си мисля  , че е идеята за този похват на сценария  Peace
Имаме няколко часа време , което ни се губи  т.е. на зрителите . Следващия епизод ще ни показват какво се е случило с останалите герои през това време.  К. сигурно ще се появи само в последните минути . Ще има и преповтаряне на някои моменти от сегашния .

Според мен товаренето с прекалено много надежди в/у героите , чувствата им и постъпките им разваля удоволствието от гледането и неминуемо ще доведе до разочарование на финала   Peace

# 665
Може би на сценаристите се е наложило бързо да измислят начин да извадят Къванч за поне една седмица от задължението да  снима за сериала , за да може да се отдаде на снимките за  филма в Зонгулдак  и затова скалъпиха историята , че е в гроба .
Понякога когато някой актьор има и друг важен ангажимент , който трябва да изпълни , се правят подобни отстъпки , за съжаление все е в ущърб на зрителя .  Sad
В следващия епизод , сценичното време на Къванч вероятно ще е сведено до самия минимум , а може и да си останем само да гледаме гроба  Tired

Може и да си права, защото някъде четох, че снимките започват този месец. Peace

# 666

Може и да си права, защото някъде четох, че снимките започват този месец. Peace

Е, това  е направо гавра с аудиторията на К/Г. Цяла седмица заровен жив в земята. Измишльотини.
Не ми се вярва. Ще си ревем над празен гроб, ще видите. Това е постановка.

# 667
Аз определено мисля, че Кузей е в гроба. Фърат в хотела гледаше филм със заровен жив човек и наблегнаха на часовника му.
 Нищо не разбирам от диалога, но  не видях любов към Джемре, когето го докосна. Според мен тя говореше за някаква маска, или по-скоро аз така разбрах, а той се отдръпна и стегна при докосването й. И започнаха спомените с думите на Гюней, причината за страданията му. Ще чакам превода, за да чуя/разбера  диалога, но любов не видях.

Може само да е взаимствал идеята. Ако не е така, много унижиха публиката на К/Г/

# 668
Песента , която изпя Джемре на караокето , текстът и наистина много добре описва чувствата на Джемре виждайки Кузей да целува друга .

seksendort ( 84 ) - Olurum Hasretinle

Намерих превода и на английски  Heart Eyes

Ölürüm Hasretinle

Did you see that there is a way beyond us
Everything that we lived was a lie

Is it my fate?
if i see my darling with another one, i wish my eyes to be blind and (I) can never see again

darling..where are your hands?
Take me away with you too, or stay with me
you know, i can't live without you
I die with your craving

I have sleepless nights in my life
Memories stab dagger to my heart

Is it my fate?
if i see my darling with another one, i wish my eyes to be blind and (I) can never see again

darling..where are your hands?
Bring me with you too, or stay with me
you know, i can't live without you
I die with your craving

П.П.  И определено обяснява откъде му дойде идеята на Кузей да целуне Зейнеп (от текста на песента  Laughing )

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 14:42 от Seleya

# 669
Е, това  е направо гавра с аудиторията на К/Г. Цяла седмица заровен жив в земята. Измишльотини.
Не ми се вярва. Ще си ревем над празен гроб, ще видите. Това е постановка.

Ако изобщо е така - няма да стои цяла седмица в гроба - просто ще ни дадат какво се е случило през часовете, които ни се губят и вече са заснети с Къванч, а може и от гроба (ако е вътре) да го измъкнат, а от другия епизод действието ще си върви нататък.  Peace

# 670
Ако го извадят от филма, не пука повече за смотания им сценарий  Crossing Arms

# 671
Ако изкарат главния герой ще трябва да финишират сериала  Wink Просто ще намалят присъствието му , за доброто на актьора  Peace

# 672
Ако го извадят от филма, не пука повече за смотания им сценарий  Crossing Arms

тази година никак не ми върви май с главните герои на сериалите, които гледам - все нещо се губят...тук явен намек да зачезне Каванч, в SON пък Ийит го скриха в един хладилник и не го вадят...да му се невиди Joy Joy Joy

# 673
Момичета,  Hug аз нямам нищо против да си харесвате Джемре колкото поискате ! Peace Ваше право ! Но аз не мога да я харесвам и това е ! За мен по- важното е, че Кузей вече не я харесва така ! Peace
Понеже често става дума за двойните стандарти, ми направи впечатление още един такъв!
Значи Зейнеп е "гадна твар", защото е целунала Кузей, а знае за чувствата на Джемре, пък Джемре, която знае за чувствата на Зейнеп и интереса, да го наречем, на Кузей към нея, може да го награби, след като видя, че и Зейнеп е в коридора и това сигурно я прави чиста като момина сълза ?! Хайде холан !
И не знам защо решихте, че Зейнеп е бита карта ! Снощи действието търгна точно в обратната посока !Все пак, добре е да се придържаме към фактите - Джемре ревеше безутешно на рамото на майка си, докато Кузей и Зейнеп се целуваха ! Peace
Това, обаче е без значение в този момент от филма ! Peace Както вече казах, независимо поради какви причини Кузей взе решение да е със Зейнеп, мисля, че това е правилното и по- добро решение за него и бъдещето му ! Peace
Дано финалните кадри са само инсценировка, защото наистина ми идва в повече хорора, който се опитват да вкарат ! Peace

# 674
Аз пък харесвам песента  , която не можаха да изпеят , и слава богу  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=JkXCX4E9xrw

Пеенето не е силна страна нито за З. и Ал. нито за Дж. да го оставят на К.

gospojata аз уважавам твоите симпатии и на останалите , за това не ми се нравят крайностите и открития сърказъм  Peace  Но според мен , когато става дума за чувства не трябва да е водещо това кое е "правилното" и кое е "доброто" , а истината твоята/неговата , чуствата , сърцето . Не може човек да избяга от тях , не става така . Клин клина не избива , а само прави още една рана . За това от сега го съжаляжам К.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 15:31 от dajoan

Общи условия

Активация на акаунт