Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 695
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Варна
  tiptoe
Не смея да погледна последната седмица тук Wink. И явно с право  - виждам, че има нов код, който ме изкушава да си поръчам още нещичко Wink.

# 121
Момичета,тези g-star отговарят ли си и по принцип,ако някой има ботуши http://www.amazon.de/G-Star-PATTON-Corporal-GS41340-Stiefel/dp/B005FP952Y

# 122
  • София
Момичета,тези g-star отговарят ли си и по принцип,ако някой има ботуши http://www.amazon.de/G-Star-PATTON-Corporal-GS41340-Stiefel/dp/B005FP952Y
Имам едни милитари стил ботуши, пише еур40=ук7= ус9 - големи са ми, а нося 41. Стелката е точно 27 см, сега измерих. Като рових преди 2 години, попаднах на таблица за размерите, в която точно това пишеше, че ако са милитари стил, трябва да вземеш # надолу.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 17:15 от Aganka

# 123
kgg

Ако вярно разбрах от отзива на точно тези ботуши, то те са уголемени и  кожата е много твърда. Купувачът ги  върна  Simple Smile

# 124
Благодаря, момичета, и аз прочетох отзива,че са уголемени   bouquet
Аganka,ако може да ми кажеш дали са уголемени с номер или по малко,защото аз по принцип нося такъв модел ботуши със вълнена стелка или дебел чорап Embarassed и за мен не е проблем ,ако са с 1/2 номер

# 125
  • София
Благодаря, момичета, и аз прочетох отзива,че са уголемени   bouquet
Аganka,ако може да ми кажеш дали са уголемени с номер или по малко,защото аз по принцип нося такъв модел ботуши със вълнена стелка или дебел чорап Embarassed и за мен не е проблем ,ако са с 1/2 номер
ето тези са моите, само че в сиво http://www.ebay.co.uk/itm/ws/ebayisapi.dll?visupersize&item=270600936059
Значи няма да са ти големи, ако ги носиш с плътен чорап, защото 26.3 - 5 см стелка са ми ок. Нямам друг модел на г-стар, за да сравня. Много качествени излязоха моите, доволна съм и си ги нося, няма забележки  Peace

# 126
  • Бургас
Кожените обувки/ботуши на G-Star май по принцип са си твърдички?
Иначе, до колкото имам спомен от различни модели, или си отговарят на номерата или са леко уголемени.

Аз харесах ето тези кецки:
http://www.amazon.de/gp/product/B005FPA2ZS/ref=ox_sc_act_title_1 … ;m=A3JWKAKR8XB7XF
ама искам код за Немско.  Mr. Green

# 127
  • Sofia
За G-star или добро, или нищо  Peace Отговарят, твърда кожа, но се носят до живот  Joy Когато нямат цип, трудно се нахлузват. Aganka, точно тези, но кафяв велур чакам един гад да намали и всекидневно ги следя. Ще го чакам до другата зима, ако трябва и накрая ненамалени ще ги взема Peace

# 128
Благодаря,Аganka,после прочетох,че си допълнила горния отговор,в който си написала,че носиш 41,а си си поръчала 40 и са ти големи и аз ли да си поръчам номер надолу ,нося uk5 eu 38.,иначе момичета и аз видях на снимката,че кожата е дебела,но аз си се обувам добре в широки и равни ботуши за дънки Mr. Green
И благодаря за отговорите на всички и по принцип на момичетата,които пишат и обсъждат качества и размери,за да можем ние начинаещите да се ориентираме.

# 129
Ние докато ще дочакаме код от немско, всичко ще се свърши Mr. Green Аз чаках-чаках, от това което исках вече няма номера Cry не че няма да намерим какво друго да вземем, но все пак))
 Набелязах си няколко модела рикер, всичко е изкупено ooooh! А имаха доста чифтове на склада..  сега каквото и да избера да видя- 1-2 чифта показват, че има  и това е.  Дано да не стане както и с френски код - първо ще качат здраво цените...

# 130
И аз да се примъкна в новата тема  Twisted Evil.

От Мarco Tozzi отзивите за качество какви са?

Колебая се за ботушки между тези и тези

# 131
kgg, ако си от София G-star продават във Fan point в мола на Цариградско. Преди около месец имаше подобни на тези, но от по-високите.  Много добре изглеждат на живо - личи си качеството. Има и Camper, аз тях ги пробвах за информация тогава ..
Даа, намаляват обувчиците в немския сайт, а пролетно-летните колекции - хубави, ама ... мокасини за 130 евро   Confused

# 132
DECOUV20 е за френския. По описание във Фейсбук ще е активен от 12.03, макар и преди това да хващаше. Освен да изчакаш до утре, ако сега не ти дава намаление с него.
Другия беше за английския и изтече.

Благодаря! Ще се пробвам отново утре сутрин!  bouquet

# 133
  • Бг
kokona24, ако трябва аз да избирам бих заложила на Арт-а, най-малкото поради факта, че са испанска марка, с много добро качество. Но ти си решаваш все пак. И да добавя, че Арт-а си отговарят.

# 134
  • София
...че носиш 41,а си си поръчала 40 и са ти големи и аз ли да си поръчам номер надолу ,нося uk5 eu 38...
На сляпо ги поръчах - на повечето марки 7 отговаря на 41, а и имаше само 7. Ето оттук. По спомени моите струваха пак около тази цифра
За G-star или добро, или нищо  Peace Отговарят, твърда кожа, но се носят до живот  Joy Когато нямат цип, трудно се нахлузват. Aganka, точно тези, но кафяв велур чакам един гад да намали и всекидневно ги следя. Ще го чакам до другата зима, ако трябва и накрая ненамалени ще ги взема Peace
 Peace Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт