Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 676
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • зад парка
И аз да се примъкна в новата тема  Twisted Evil.

От Мarco Tozzi отзивите за качество какви са?

Колебая се за ботушки между тези и тези

Поръчвам си два пъти обувки на Марко Тоци. И в двата случая - стягат ме, тварди са ми , не мога да ги нося. Първия път поръчах 38 номер /нося 37 и половина/ и ги дадох на една позната, която носи 36. Вторият е 39 номер - отпред ми стяга, отзад ми хлопа. Приключих с тази марка.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:18 от InaDot

# 136
Мнения за тези ботуши? Намерих им и другарче  Mr. Green
Не че тепърва ще нося ботуши де, ама...
Та, в тази връзка, имате ли наблюдения - през пролетта и лятото падат ли цените на ботушите повече, отколкото са намалени в момента? Или да не се чудя и мая толкоз  Laughing

И за тези да помоля за мнение. Синът ми има рожден ден скоро, та му избирам подарък. Маратонки носи 39, но пък зимните му боти са 41. Миналата година имаше Пума, 38 и си му бяха точни, но за конкретния модел, ако някой може да изкаже мнение   bouquet

# 137
  • Sofia
....

Аз съм за Bronx-a. За тези ART някой писа, че били широки  Rolling Eyes

# 138
  • София
....

Аз писах, но беше за друг модел: http://www.javari.de/OTEIZA%20617%20Stiefel%20Schwarz%20PATCHWOR … YHUVJ0,B004DMYIZE

# 139
  • Sofia
....

Аз писах, но беше за друг модел: http://www.javari.de/OTEIZA%20617%20Stiefel%20Schwarz%20PATCHWOR … YHUVJ0,B004DMYIZE

Да, помня Wink Въпросът е дали като цяло са за широк крак  newsm78 поне моята чуденка е такава  Rolling Eyes

# 140
Момичета, тази марка обувки  Marc Shoes според вас отговарят ли си на номера newsm78

# 141
Brayan,този твоя  АРТ има ли кожа под плетената част ?

# 142
Чак сега намерих време да ви се оплача. В петък дойдоха тези Fly London. Уникални са, но, както и предполагах, не са за моите плавници - едва се намъкнах в левия, десния няма шанс, но ще да са супер удобни. Направо съм влюбена в тях и много ме е яд, има да ги сънувам дълго време. Пуснах ги в другата тема да повисят 1 седмица и ще ги връщам. Цената беше повече от добра, а и с код ги взех. Но според мен са умалени, 26 см измерих стелката, UK 8 са, 41 пише на тях. И напук на повечето мнения за марката, аз мисля, че не са за широки крака. Това ми е втори техен чифт, и двата са за нормални крака според мен. Първите със спрей трябва да отпуснат, но тези са си малки и на стелка, не само на ширина.

Аз чакам тези Art, но ги чакам да ми ги докарат от Германия някой ден, а ми се изчака чакалото. Надявам се да стават за широки крака (поне на снимката не изглеждат тесни), че сигурно немското 42 е 8 UK, a с моя крак е под въпрос 8-цата на повечето марки.

# 143
  • София-Лагера
Къде да отида за да откажа поръчка от френския.
Без да искам поръчах докато пробвах кода.
 Tired

# 144

И за тези да помоля за мнение. Синът ми има рожден ден скоро, та му избирам подарък. Маратонки носи 39, но пък зимните му боти са 41. Миналата година имаше Пума, 38 и си му бяха точни, но за конкретния модел, ако някой може да изкаже мнение   bouquet
.

Този модел на Пума го имаме.но от малката номерация-30.Отговарят си.

# 145
Desi_2, ще карам по смомен от другите Джаварита, защото нямам необработена поръчка, за да видя. В профила, като отидеш на поръчки, ако още не е обработена поръчката, натискаш бутона до поръчката (в дясно), после избираш артикула, който искаш да откажеш и до него има бутон за отказ. Дано разбра нещо, но ако си преведеш бутоните с преводача, ще се оправиш.

# 146
Имаме, мисля че са същите, но аз не бях обърнала внимание, че пише само за закрити помещения и за две седмици моя син им видя сметката тотално, иначе си отговарят. На този модел пише че са индор http://www.javari.de/Puma-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ref=d … _3%26pageCode%3Dd , но незнам защо си мисля, че и двата са така, поогледай и някой ако може да даде мнение също.

# 147
Момичета, от тези номер нагоре ли взимате? Удобни ли са?
http://www.javari.co.uk/Feud-London-Womens-Bustle-Booties/dp/B00 … p;nodes=213373031

# 148
  • София
Brayan,този твоя  АРТ има ли кожа под плетената част ?
Има кожа - мекичка  Flutter

# 149
Хм, Роси, мерси, изглеждат идентични моделите, да  Thinking Единствената разлика май е само в това, че единият модел е с връзки, а другият с лепки.

Лъвица, вашите как се държат при носене навън?

Общи условия

Активация на акаунт