Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 578
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
kkk_taralejka, не е съвсем същото, но ето ти предложение от мен, цък. Не знам обаче дали може да ползваш кода за 20%. А тези, които си показала мисля, че и през митница ще трябва да минат, но не съм на 100% сигурна. Ако е така ще имаш и мито и ДДС, отделно и разправия по митници. Според мен не си заслужава, но ти си знаеш  Wink.

Златна си Alexa_a  Hug  и аз уж търсих, а не намерих подобни, сега ще се чудя 36 или 37 да взема, че не знам сантиметрите в таблицата им дали са верни  newsm78

Кода не ги хваща #2gunfire  май ще се откажа  Cry

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 14:03 от kkk_taralejka

# 301
получих тази чанта: http://www.javari.co.uk/dp/B004ZIOS0G?ie=UTF8&ie=UTF8
С кода излезе 11 паунда. Много е хубава, а за тези пари направо чудна Simple Smile
Оказва се, че всичко, което съм купувала на мекс е хубаво  Peace

А обувките как са като качество? Имаше в немското едни боти, много ги заглеждах, но взех други, ама да знам все пак Laughing

За обувки не знам, само дрешки и тази чанта съм купувала Simple Smile

# 302
  • Бг
kkk_taralejka, сега пробвах, намали ги на 63,41 евро, при теб не знам, защо не хваща кодът. Да не би да си го ползвала веднъж и повторно да не хваща. Този код - DECOUV20 пробваш, нали ?

# 303
kkk_taralejka, сега пробвах, намали ги на 63,41 евро, при теб не знам, защо не хваща кодът. Да не би да си го ползвала веднъж и повторно да не хваща. Този код - DECOUV20 пробваш, нали ?

Помислих да не съм го сгрешила и го копирах от теб , но пак тц  newsm78,

(Votre carte sera débitée)

Résumé de la commande
Articles : 66,05 €
Frais de port et de conditionnement : 0,00 €

Total HT : 66,05 €
TVA : 13,21 €
Total : 79,26 €
Total de la commande : 79,26 €

Mode de paiement

Ползвала съм го, да не би само веднъж да може да се ползва кода  Thinking е*ати стиснярите са тия франсетата

# 304
  • Sofia
Мацки, от Германия от коя дата получавате?

# 305
  • Бг
kkk_taralejka, нещо ми се върти в главата, че май е еднократен този код. Направи си нов акаунт и ги пусни от там. Няма да има проблеми с това, че една и съща карта ще ползваш на два различни акаунта. Поне при немците и англичаните няма проблем, от опит го казвам. За франсетата не знам, аз нали съм им обявила бойкот, като не ми искат парите  Joy, никакви обувки от тях.

# 306
Да, еднократен е кодът за френското. Сега пробвах. Същите артикули, които купих с код преди няколко дни, сега не ги хваща.

# 307

Мойте тръгнали на 9-ти, вчера са били вече в БГ, а куриер днес не ми е звънял, да видим утре  Thinking

# 308
  • София
Видяхте ли кода за английското Javari? -20% до 20.03, но дали само на някои модели ще се "хване"?

# 309
  • Бг
Aganka, да, но важи само за новата колекция.

# 310
  • зад парка
Moмичета, от кои дати получавате от ЮК?
Аз чакам от 05 март, но нищо няма  Crossing Arms

Момичета, побутвам си въпроса.
Никой ли не е получавал пратки от Англия тези дни?  Thinking

Получих ги днес - ботуши

# 311
# 312

Аз чакам от 7.03, пристигнали са вчера тук, но DHL ги задържат - имали голямо натоварване.

# 313
# 314

Днес получих чанта, поръчана на 8.03 и изпратена на 9.03 Simple Smile
 Ето тази
http://www.javari.de/dp/B004YCXVBA
 Но нещо са и качили цената newsm78

Общи условия

Активация на акаунт