За обичта към децата не се притеснявай - майчиното сърце е безкрайно и може да побере много, много любов!
Освен това обичта към всяко дете е различна, но все така силна. 

Лека и безпроблемна бременност ти желая и щом половинката ти е до теб - няма какво толкова да се тревожиш!
. Предполагам, че е правена с новия апарат.
Направо си предпочитам пак да съм бременна. Бях забравила каква досда е това цикъла
на мен пък си ми е на 28-30 дни, не ме боли, изтича много по-бързо от преди (сигурно заради ражданията
) и като цяло гадостта продължава 5 дни 
толкова много хора се справят, вие ли няма
ако можете да махнете памперса поне за през деня това лято, ще спестите не малко пари
докато бременеех с Мая, свършихме таз работа с баткото и беше голямо облекчение
не съм много наясно с изчислението на майчинските, но да споделя - щом си подадеш болничния 40 дни преди термин, ти се спира обезщетението от 240лв за втората година
Поздравления и за прекрасния съпруг, който те подкрепя (и как няма, нали и той е наполовина "виновен"
)
Колкото до кърменето - все още кърмя в тандем
тъй де, като има за едното, защо да няма и за другото
докато бях в болницата след раждането, бабите водеха Момо всеки ден да го виждам и да го кърмя, за учудване на целия персонал
аз също не се бях отделяла никога от него до раждането на Мая.
трябва да натрупам малко маса и запаси за още едно дете 
Все ще се наредим някак.
Преди малко се прибрах от болницата, в понеделник на прегледа се оказа, че бебето е спряло да се развива и съм с мисед. Приеха ме в болницата и вчера ми беше кюртажа. Уфф, а бях толкова убедена, че този път всичко ще е наред...Сега ни съветват да си направим генетични изследвания с мъжа ми, защото от четири бременности до сега три са неуспешни по различни причини. А аз не съм и сигурна дали ще издържа психически при още една бременност ако пак се случи нещо.
Здравейтееее,
Нека се радва на късмет и успех в начинанията си! 
Ние ще сме на линия,ако имаш нужда от нещо 

Утешавай се с усмивките на малкото ти слънчице,сигурно не ти е лесно 
Не се притеснявай миличка
Обичта на мама е безпределна ! А на мъж ти шапка му свалям!!! 
. Дано всичко се оправи и скоро да се радвате на още едно чудесно бебенце 

,със стария фотоапарат е правена. С новия имаме много снимки, аз съм много впечатлена какви хубави снимки прави. Но най му се радвам на увеличението - 14х
.

Ще чакаш за след Великден, щото силно съм се наканила да те нагледам там!!!

Снощи наготвих тази млечна копривена супа и беше очудващо добре приета и харесана от моя капризчо по яденето (готвено от мен)! Омете си порцийката и си отваряше устата!
Ще те черпя, тъй да знаеш! Че то освен една крем супа с различни вариации, друго не приема от моите манджи.
Ах, този Йоси!!! Хахахахахха....
, много съжалявам са случилото се. Нека мине малко време и си направете изследванията. След като имате едно здраво родено детенце, пак ще се получи, убедена съм! Само трябва да разберете къде е проблема. Не се отчайвай и нацелувай адашката на Смехи!
браво на Йоско! Много забавен разказ
.