Отговори
# 675
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Лурдес, ЧРД на малката принцеса, да ви е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

Скорпионче, честито! Не се притеснявай, всичко ще е се нареди някак! А за мъжа ти нямам думи, браво на него, чудесно е, че те подкрепя и реагира толкова мило!  Hug За обичта към децата не се притеснявай - майчиното сърце е безкрайно и може да побере много, много любов!  Party Освен това обичта към всяко дете е различна, но все така силна.  Hug

Илка, посмях се и аз с вашето "дупиту".  hahaha

Ани, разбира се, че може да ми дойдеш на посещение, дано си родя нормално и бързо, че да мога да си щъкам по малко.  Mr. Green

Аз както се вижда още не съм се разраждала. Вероятно ще родя другата седмица защото тогава Георги ще е във ваканция и на мъжа ми ще му е голяма веселба по цял ден с двамата.  Mr. Green

# 676
  • София
Лурдес, честита ти рожденичка.   bouquet Да ти е жива и здрава и много заспяна Mr. Green За теста  Hug не му е било писано.

Аз пък имам отвратително къс цикъл и вече откачам  23-25 дена макс.  Crazy Направо си предпочитам пак да съм бременна. Бях забравила каква досда е това цикъла  Crossing Arms

# 677
zarat, много благодаря за полезната информация!   bouquet
Скорпионче, страхотна новина! Ще се справите, човек се настройва и наглася според ситуацията. Дано всичко върви леко и безпроблемно! Hug Hug Hug

# 678
Скорпи, не се притеснявай, всичко ще се подреди по най добрия начин, ще видиш  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая и щом половинката ти е до теб - няма какво толкова да се тревожиш!
Ани - само реши кога и ви чакаме. Ние сме си тук и много ще се радвам да ви видя.
Не съм - искам и аз да дойда на свиждане  Embarassed Laughing Само че, ако е по Великден събитието ще трябва виртуално да го направя, че ще сме във Варна  Wink
Краси - снимката на Монката е страхотна  Heart Eyes. Предполагам, че е правена с новия апарат.
Лурдес - да ви е здрава, щастлива, игрива и разумна порасналата госпожица   bouquet

# 679
Аз пък имам отвратително къс цикъл и вече откачам  23-25 дена макс.  Crazy Направо си предпочитам пак да съм бременна. Бях забравила каква досда е това цикъла  Crossing Arms
Значи ти си следващата заподозряна  hahaha на мен пък си ми е на 28-30 дни, не ме боли, изтича много по-бързо от преди (сигурно заради ражданията  hahaha ) и като цяло гадостта продължава 5 дни  Peace
Скопри, ще се справите Hug толкова много хора се справят, вие ли няма  Hug ако можете да махнете памперса поне за през деня това лято, ще спестите не малко пари  Peace докато бременеех с Мая, свършихме таз работа с баткото и беше голямо облекчение  Peace не съм много наясно с изчислението на майчинските, но да споделя - щом си подадеш болничния 40 дни преди термин, ти се спира обезщетението от 240лв за втората година  Rolling Eyes всъщност аз и през двете години откак родих Мая съм взимала по 240лв на месец, защото предишните 2 години съм била по майчинство. но пак е по-добре от нищо  Peace Поздравления и за прекрасния съпруг, който те подкрепя (и как няма, нали и той е наполовина "виновен"  Wink )
Тия, такива въпроси ме глождеха и мен. Чудех се как ще обичам Мая, като толкова много обичам Момо. Права е Облачето, всяко се обича по различен начин, но има място за много деца в сърцето на мама  Hug Колкото до кърменето - все още кърмя в тандем  Crazy тъй де, като има за едното, защо да няма и за другото  Joy докато бях в болницата след раждането, бабите водеха Момо всеки ден да го виждам и да го кърмя, за учудване на целия персонал  hahaha аз също не се бях отделяла никога от него до раждането на Мая.
Сега с две породени се радвам, че се получи така - играят си, обичат се, страхотен купон е у нас. Не бих отказала още едно, но не гарантирам, че ще оцелея физически докрая  hahaha трябва да натрупам малко маса и запаси за още едно дете  Laughing

# 680
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Смехи, ми заповядайте!  Laughing Аз ако съм добре ще ми е скучно и всеки би бил добре дошъл!  Mr. Green
 Ти вчера май ме пита за кръвното, ама аз нали съм заплес изключих - кръвното ми пак се беше вдигнало и ми увеличиха лекарствата, иначе съм добре, само дето приличам на козунак - готвя се за Великден и аз!  Mr. Green

Илка, аз бях така след като родих Георги известно време, даже още по зле - идваше ми на 24-5 дни и продължаваше 8-9 дена, беше ужасно! За щастие лека-полека се нормализира.  Peace

Ааа, Тия и аз още кърмя (е, то е силно казано, че кърмя защото вече имам само коластра, ама си поцоква вечер Стоян). Ние с него още не сме се делили, но мисля да постъпя като Диданка за в болницата.  Peace Все ще се наредим някак.

# 681
Ох, ами на мен проблемът ми е, че съм в Ловеч, а живот и здраве мисля пак да раждам в Плевен, та не знам как ще ми я водят, пък и то вечер за приспиване, ама и аз си мисля, че ще се наредят нещата - ще реве диването, пък ще заспи. А какъв натиск е да спирам да кърмя от роднините... ooooh!

# 682
Здравейте,
аз за съжаление влизам с лоша новина... Sad Sad Sad Преди малко се прибрах от болницата, в понеделник на прегледа се оказа, че бебето е спряло да се развива и съм с мисед. Приеха ме в болницата и вчера ми беше кюртажа. Уфф, а бях толкова убедена, че този път всичко ще е наред...Сега ни съветват да си направим генетични изследвания с мъжа ми, защото от четири бременности до сега три са неуспешни по различни причини. А аз не съм и сигурна дали ще издържа психически при още една бременност ако пак се случи нещо.

Радвам се за хубавите новини при другите бременни, Скорпионче, честита новина, пожелавам ти лека бременност и наистина няма от какво да се притесняваш, сигурна съм, че ще се справите вкъщи, щом имаш подкрепата на близките си.

П.П.Хейли, може ли да те помоля да ме изтриеш от първа страничка от списъка с бременни Sad

# 683
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 Hug Здравейтееее,

Marta, не се натъжавай...знам,че ти е тежко...Дано следващия път всичко да е наред!
Лурдес, честита ти рожденичка. Нека се радва на късмет и успех в начинанията си! 
Скорпи,ако знаеш как ме зарадвааааа Пожелавам ти да изживееш една прекрасна и лека бременност!
Смехи,как си ти?  Hug
Илка, само си представих изражението на ''дупитуууу''
Не съм и аз се присъединявам към Ани за визитата  Whistling Ние ще сме на линия,ако имаш нужда от нещо  Mr. Green Все пак сме толкова близо  Party

Хубав и слънчев ден !

# 684
Здравейте!!! Hug

Ели  Hug  bouquet Утешавай се с усмивките на малкото ти слънчице,сигурно не ти е лесно  Hug

Илка Mr. Green Да го цункаш твоя младеж по дупиту от мен  Mr. Green

Скорпи  Hug Не се притеснявай миличка  Hug Обичта на мама е безпределна ! А на мъж ти шапка му свалям!!!  Hug

Честит Рожден Ден на Лидето!!! Да расте все така весела,чаровна и засмяна!!!

Не съм и аз вчера се чудех на хората,как се бяха изпокрили  Mr. Green Даже една жена ми вика,къде си го повела детето в този студ  Shocked(на 20 градуса с вятър) Хахаха,това с приготовленията за Великден ме уби  Mr. Green Аз се вчера си мислех дали сте избрали име за бебето,ама се сетих ,че още не му знаем пола  Mr. Green Успя да ни държиш в неведение до края... значи  Mr. Green

Оххххххх,започнаха записванията за 1ви клас .... така да съм се напрегнала !!!!

# 685
Blagodarq na vsichki za podkrepata. Zarat, tova znachi e dobra novina za doxoda. Inache bashta mi poluchava sega 240 maichinstvo.   Martakeli, mnogo sajalqvam, mnogo pregradki!

# 686
Марта, много съжалявам  Hug Hug Hug . Дано всичко се оправи и скоро да се радвате на още едно чудесно бебенце Praynig

Скорпи, щом мъжът ти те подкрепя, значи няма от какво да се притесняваш! Много  Hug Hug

Лурдес, честита рожденичка! Много здрава да ти е и с много щастливо детство!
Съжалявам, че не се е получило този път! Дано скоро се похвалиш! Praynig Hug

Не съм, леко раждане, миличка! Дано всичко протече бързо и да се радваш на прекрасен бебок!

Наде, успех на записванията! Големи емоции те чакат септември месец Party

Диде, благодаря ти Hug ,със стария фотоапарат е правена. С новия имаме много снимки, аз съм много впечатлена какви хубави снимки прави. Но най му се радвам на увеличението - 14х  Party Crazy .

# 687
Марта, много силно те прегръщам и ти пожелавам сила и кураж! Надявам се и се моля следващият път да бъде успешен и да има такъв следващ път!!!!  Hug Hug Hug

Лурдес, честит рожден ден на прекрасната Лидийка!!! Да ви е жива и здрава, винаги така лъчезарна и щастлива!!!! Много весел празник днес!!!  bouquet

Наде, успех със записването на Коко!!! Да го приемат, където поиска!!!  Peace

Не съм, само гледай да не се запътиш по Великден, щото и ние няма да сме тук. Давам ти карт бланш до идния четвъртък, иначе  не!!!  Naughty Ще чакаш за след Великден, щото силно съм се наканила да те нагледам там!!!  Hug Hug Hug

Краси, Краси, да знаеш, че имаш едно голямо черпало от мен!!!!  Hug Снощи наготвих тази млечна копривена супа и беше очудващо добре приета и харесана от моя капризчо по яденето (готвено от мен)! Омете си порцийката и си отваряше устата!  Party Ще те черпя, тъй да знаеш! Че то освен една крем супа с различни вариации, друго не приема от моите манджи.

Диди, хайде в понеделник ще дойда да ви навестя преди обед. Днес мислех да го направя, ама малко се оспахме...  Blush

Илка,  hahaha Joy Ах, този Йоси!!! Хахахахахха....

# 688
MartakEly -  Cry Hug, много съжалявам са случилото се. Нека мине малко време и си направете изследванията. След като имате едно здраво родено детенце, пак ще се получи, убедена съм! Само трябва да разберете къде е проблема. Не се отчайвай и нацелувай адашката на Смехи!
Мишанке - добре съм. Минаха първите сериозни изследвания (БХС-то) и за сега с бебчо сме ок. Другата седмица отивам да се запиша на ЖК, че то бебето ще проходи докато се моткам  Laughing
Наденце, стискам ти палци по-малко негативни емоции да имаш покрай записването!
Аничка - супер, само дано е хубаво времето, че нещо го дават да се разваля. Нагушкай го разкрасения младеж и дано все пак успеем преди празниците да се видим. Радвам се, че количката му допада. Дано и на теб ти е удобна, защото е танк, в сравнение с предишната ви  Wink

# 689
Илка, hahaha браво на Йоско! Много забавен разказ Joy .

Не съм, днес видях едно детенце (при 16С и никакъв вятър) с дебело яке закопчано до горе и плетена шапка Shocked . Горкото дете... Има много деца в квартала, които ги извеждат само като е над 20С и няма облаци, щото пък иначе все сополиви били ooooh!

Ани, радвам се, че се е харесала. Да ти  кажа, че Симеон много хареса и супа от тиквички, която правя по като манджа да е. Ама Симеон обожава тиквички.

Общи условия

Активация на акаунт