Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 661
  • 738
  •   2
Отговори
# 285
  • Живее на Луната
Асен Блатечки, Любо Нейков и Димитър Рачков в комедията "Вражалец" в Летен театър Бургас.... Това трябва да е забавно!:)

www.grabo.bg/burgas/asen-blatechki-liubo-neikov-i-dimitar-rachko … -0bh9k?affid=9185

Театъра си е театър!!! Hug

Гледах постановката преди време - наистина си заслужава да се види.
Супер Simple Smile То с тези сладури няма как да не си заслужава:) Сега разбрах,че ще сме голяма тайфа на 14-ти в Събота.  Joy

И аз съм там  Heart Eyes

# 286
Изскочи оферта и за Маникюр с Shellac, плюс отстраняване - за 17лв, вместо за 40лв.  Heart Eyes Hug

www.grabo.bg/burgas/tzvetna-fiesta-klasicheski-manikiur-s-lak-or … 07d4h5?affid=9185

# 287
Има ли доволни от това студио Алекс?

# 288
Има ли доволни от това студио Алекс?

Има Simple Smile

# 289
Пуснали са едни от любимите ми дестинации за екскурзия от Бургас!Някой ползвал ли е тази фирма  Dinita tours и доволен ли е от услугите,организацията и въобще всичко около провежданите екскурзии?
www.grabo.bg/vij-budapeshta-bratislava-praga-i-viena-s-tragvane- … 077w62?affid=9185

newsm20

# 290
Няколко пъти съм ползвала услугите на Динита Турс - доволна съм  Peace

И аз разсъждавам по офертата  Mr. Green  не ме притеснява фирмата и нейните услиги, а дългите преходи Simple Smile доста път и доста време в автобуса

# 291
Няколко пъти съм ползвала услугите на Динита Турс - доволна съм  Peace

И аз разсъждавам по офертата  Mr. Green  не ме притеснява фирмата и нейните услиги, а дългите преходи Simple Smile доста път и доста време в автобуса
Да и за това си мислех,но накрая се решихме за Октомври да идем.  Heart Eyes smile3509

# 292
# 293
  • София
Някой има ли отзиви за Бюти Студио Натали?

http://promograd.bg/offers/view/id/1333

Тази механа Бургаски вечери хубава ли е?

http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1189&aff_id=MTM0MTQxMzM4MDQxNA==

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 22:03 от mamasvetla

# 294
От Бургаски вечери само се оплакват тук, едно положително мнение не съм срещала. Можеш да видиш назад в темата. Даже на предната страница има писано за тази кръчма

# 295
  • у нас
От Бургаски вечери само се оплакват тук, едно положително мнение не съм срещала. Можеш да видиш назад в темата. Даже на предната страница има писано за тази кръчма

аз бях писала, че съм доволна, мнението е от април

Снощи бяхме в Бургаски вечери, с ваучер от първата им оферта - две овчарски салати, две пилешки пържоли с гарнитура и  два пъти бисквитена торта + 500 мл вино. Беше много вкусно, салатите бяха големи, пържолката беше на въглен правена ммм....., а тортата беше върха, не бях вкусвала такова хубаво десертче. Дано да си запазят нивото, че имам още ваучери за там  Wink

Новите оферти, които ги пускат, обаче, не ми харесват - с ракия, с узо. Все пак не всеки пие такива питиета  Thinking

Преди две седмици ходихме, но без ваучер. Добре изкарахме, ама нещо в ястията куцаше. Кашкавала беше странен, сиренето също. Лимоните липсваха на част от порциите, бирата свърши по средата на вечерта......

# 296
  • София
Благодаря момичета, ясно, по-скоро не става тази механа.

# 297
  • Живее на Луната
Давам позитивна оценка за STAR CENTER GLORIA, до площад Св. Кирил и Методий. Момичетата много се постараха, в никакъв случай не мога да кажа че са ме претупали. Иначе салона е мъничък.

# 298
Благодаря момичета, ясно, по-скоро не става тази механа.
+1

# 299
Ние се възползвахме от всички оферти за механата,хареса ни тази с пилешките филета ,но честно тези кюфтенца по гръцки бяха отвратителни ... Миришеха ми на овча лой и след първата хапка ми оставиха гадно усещане в устата . А ,и ако ходите отивайте по рано преди да е запяла певицата тя ще ви изгони и без това Laughing

Общи условия

Активация на акаунт