Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм ходила в Борсалино преди няколко месеца за маникюр-с кожичките и оформянето горе-долу добре се справи момичето,но лаковете не ми харесаха - от тези за домашна употреба,които се белят до края на деня...Педикюр там не съм правила.

# 271
Univision ти предлагат комплект за отслабване, включващ пръстен Slimring (2 броя) и лепенки Slimpatch (10 броя) - за 11.90лв, вместо за 30лв!
Някой пробвал ли е дали има ефект?Ако да да пише бързо ,че офертата са я лимитирали и остават още малко.А се чудя дали да си ги купя.
www.grabo.bg/iskash-da-si-poslaba-komplekt-prasten-slimring-i-le … 0m2snz?affid=9185

# 272
Univision ти предлагат комплект за отслабване, включващ пръстен Slimring (2 броя) и лепенки Slimpatch (10 броя) - за 11.90лв, вместо за 30лв!
Някой пробвал ли е дали има ефект?Ако да да пише бързо ,че офертата са я лимитирали и остават още малко.А се чудя дали да си ги купя.
www.grabo.bg/iskash-da-si-poslaba-komplekt-prasten-slimring-i-le … 0m2snz?affid=9185
Пръстените струват около 1,50-2 лв комплекта в китайските сайтове, с безплатна доставка до Бг.Не съм търсила тези лепенки, но предполагам, че и те ще са в пъти по-евтини, отколкото тук.

# 273
Пръстените струват около 1,50-2 лв комплекта в китайските сайтове, с безплатна доставка до Бг.Не съм търсила тези лепенки, но предполагам, че и те ще са в пъти по-евтини, отколкото тук.
Тотално ме отказа!:) Реших да се потя във фитнеса за 25 лв вместо 50 с тая промоция.
www.grabo.bg/burgas/mesechna-fitnes-karta-za-neogranichen-dostap … ns7mdu?affid=9185
Фитнеса е проверен от приятели и си е оферта.  Heart Eyes

# 274
Супер решение!Аз си нося китайските пръстени, но ефект-нулев.Добре, че ги взех за цената на едно кафе, и не ме е яд. Wink

# 275
  • Бургас
Някой иска ли безплатно 2 ваучера за зумба, каланетика, тае бо или аеробика?
http://grabo.bg/burgas/poseshteniia-na-zumba-aerobika-tae-bo-ili … kalanetika-0frd7b
Купих на майка ми и нейна приятелка и така си им стоят,  а са валидни до 14ти юли.
Ще ги пратя на имейл ако някой ги поиска.  Peace

# 276
Това ми се струва интересно www.grabo.bg/badi-neotrazima-v-kuhniata-s-ured-za-bavno-gotvene- … -09uh3?affid=9185 .Някой ползвал ли е уред за бавно готвене Crock-Pot ?
Ако да ,какви са му предимствата??   chef

# 277
Това ми се струва интересно www.grabo.bg/badi-neotrazima-v-kuhniata-s-ured-za-bavno-gotvene- … -09uh3?affid=9185 .Някой ползвал ли е уред за бавно готвене Crock-Pot ?
Аз лично малко не вярвам на тоя сайт.Лично мое мнение!

# 278
Асен Блатечки, Любо Нейков и Димитър Рачков в комедията "Вражалец" в Летен театър Бургас.... Това трябва да е забавно!:)

www.grabo.bg/burgas/asen-blatechki-liubo-neikov-i-dimitar-rachko … -0bh9k?affid=9185

Театъра си е театър!!! Hug

# 279

това не е ли същото?  http://www.ebay.com/itm/Proctor-Silex-Slow-Cooker-Crock-Pot-/160 … sh=item2572a99813

# 280
  • Най-зеленият остров
Здравейте момичета. Влизам в темата, за да се оплача от механа "Бургаски вечери". За втори път закупувам ваучер за същото заведение, но трети път няма да отида. Първият път всичко беше много вкусно и останахме много доволни. За съжаление снощи не беше така. Първо ни бяха забравили резервацията, но имаше свободна маса и нямаше проблем. Проблема дойде, че първо чакахме един час за една бира и лед за Узото и закъснялата вечеря. Стигна се до там да се разправям с управителката на заведението. След караницата много бързо ни донесоха кюфтенцата с топлата гарнитура, но КЮФТЕТАТА БЯХА СУРОВИИИИ  Sick #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out.
Е повярвайте ми това преля чашата. Много бързо им ги върнах и си тръгнахме.

# 281

това не е ли същото?  http://www.ebay.com/itm/Proctor-Silex-Slow-Cooker-Crock-Pot-/160 … sh=item2572a99813
На картинката изглежда почти същото да.

# 282
Здравейте момичета. Влизам в темата, за да се оплача от механа "Бургаски вечери".
И с ваучер,и без,механата е ниска топка.Бяхме на рожден ден и повече там не стъпвам.
Лошо обслужване,кофти(сурова) храна,чалгия,надута до дупка(Кондьо!!!).
И изобщо що за идея да допуснат механа в Морската градина.Там е мястото за ресторанти от морски тип  или някое изискано,елегантно заведение в близост до фонтани,паметник на Пушкин,красиви алеи.Миндерите на битовите кръчми няма защо да се разпъват на морския бряг. Има си център и комплекси за целта.

# 283
  • Бургас
Асен Блатечки, Любо Нейков и Димитър Рачков в комедията "Вражалец" в Летен театър Бургас.... Това трябва да е забавно!:)

www.grabo.bg/burgas/asen-blatechki-liubo-neikov-i-dimitar-rachko … -0bh9k?affid=9185

Гледах постановката преди време - наистина си заслужава да се види.

# 284

Гледах постановката преди време - наистина си заслужава да се види.
Супер Simple Smile То с тези сладури няма как да не си заслужава:) Сега разбрах,че ще сме голяма тайфа на 14-ти в Събота.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт