Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
От Неди и Гери аз съм много разочарована и не бих повторила, но все пак аз ходих миналата година и е възможно нещата сега да са различни.Ходих за "маникюр с Opi"(нарочно е в кавички).

# 646
  • край голямата локва
Привет! Понеже не следя редовно темата, искам да попитам имате ли отзиви за салон "Неди и Гери".

Ползвах миналата година "педикюр и маникюр" с ''OPI''. Оказа се че услугата включва избутване на кожички, пила и лакиране с лак който се излющи още същия ден.  #Cussing out

# 647
# 648
Аз за Глорията да споделя, ходих и понеже нямаха чисти кърпи ми свалиха от главата на съседната жена и аз из изпаднах в истерия.

# 649
  • Бургас
Аз за Глорията да споделя, ходих и понеже нямаха чисти кърпи ми свалиха от главата на съседната жена и аз из изпаднах в истерия.

Shocked
Стига бе.
Не, там определено не бих отишла вече - нито на подстригване и издухване, нито на маникюр.
Пък като им видиш ценоразписа ........ Sick

# 650
  • край голямата локва
В Бургас сме хапвали суши на Хепи,но сега виждам че има някакав нов ресторант в Лазур и са пуснали ваучери.Някой хапвал ли е от тук суши?Или да не рискуваме и да ходим на Хепи пак?Мерси и лека,че пак станало 100 часа.

Сушито амам се измести там - не може да не сте го пробвали преди.И с ваучер и без ваучер- няма разлика в качеството /за сега поне Wink/ Повече ми харесва от на Хепи/заради разликата в цената,а и на Хепи ориза им е все като отдавна сварен/

Определено сушито на Амам  е по- добро от това на Хепи. Отделно последните хем искат да го консумираш на място, хем в супер неудобно време.

# 651
  • Бургас
В Сикера са се взели много на сериозно май Rolling Eyes Досега приемаха и в събота и неделя след предварителна договорка по телефона (казаха ми го по телефона, като си уговарях час за ваучера преди месец, казаха ми го и на място, а в сайта им го пише и до днес), но вече не! Доста суховатичко ме уведомиха, че не работят в събота и неделя и че това било преди Tired Няма извинете, няма съжаляваме - ми не работим и това е... Писах им във фейсбук страницата и познайте за колко време ми изчезна публикацията Whistling Ами тези, които работят през седмицата редовна смяна? А тези като мен, на които няма кой да им гледа детето освен в събота и неделя? Да си напишат като инфо, че са салон за безработни скучаещи рентиерки, за мутреси и шефски жени и пр. , та да знаем раята, че не са за нас!
Най-накрая се бях зарадвала, че съм открила медицински педикюр за изтормозените ми крака, дето ме мъчат от години и се примирих с възвисоката редовна цена и какво - гледай си работата, като не ти отърва ooooh!

Та в тази връзка, ако някой попадне на оферта за медицински педикюр някъде или пък знае къде предлагат такъв, нека свирка, плийз Praynig

# 652

bradata - едното момиче е бременно и е за края на юни, затова вече не работят събота и неделя. До колкото знам две от тях отварят и затварят салона, а в майчинство е именно едно от тях и на другото му идва на нагорно да работи 7 дни в седмицата. Аз вече не мога мн мн да ходя, защото имам силни болки и ако ходя за нещо то милото ме кара, отделно го гони параноята и кисне с мен през цялото време, та ходя след като той свърши работа. Вчера бях от 6:30ч. за обикновен педикюр, че не си стигам ноктите  ooooh! , направи ме за 40мин. и каза, че след мен има друг час.... та явно вече работят до късно вместо събота и неделя  newsm78

Като ви чета за суши.... бременните имат ли право да ядат суши? Защото нали има мнение, че не трябва да се яде сурово месо  newsm78 от седмица умирам за суши и череши  Cry

# 653
  • Бургас

bradata - едното момиче е бременно и е за края на юни, затова вече не работят събота и неделя. До колкото знам две от тях отварят и затварят салона, а в майчинство е именно едно от тях и на другото му идва на нагорно да работи 7 дни в седмицата. Аз вече не мога мн мн да ходя, защото имам силни болки и ако ходя за нещо то милото ме кара, отделно го гони параноята и кисне с мен през цялото време, та ходя след като той свърши работа. Вчера бях от 6:30ч. за обикновен педикюр, че не си стигам ноктите  ooooh! , направи ме за 40мин. и каза, че след мен има друг час.... та явно вече работят до късно вместо събота и неделя  newsm78

Като ви чета за суши.... бременните имат ли право да ядат суши? Защото нали има мнение, че не трябва да се яде сурово месо  newsm78 от седмица умирам за суши и череши  Cry

Горкичката  Hug Според мен не е много препоръчително да ядеш суши със сурова риба, но пък може да си поръчаш суши и без риба. Има много хубави суши хапки с Филаделфия, авокадо, краставичка и др.

# 654
miss july  - тези с филаделфия са ми любими  Crazy ама и с риба вътре  Grinning оф ще изкарам още месец и половина, ама докато прочета нещо и ми се преяжда... направо се срамувам от себе си  Embarassed

# 655
  • Бургас
miss july  - тези с филаделфия са ми любими  Crazy ама и с риба вътре  Grinning оф ще изкарам още месец и половина, ама докато прочета нещо и ми се преяжда... направо се срамувам от себе си  Embarassed

Предполагам можеш да помолиш да ти приготвят суши без риба, с продукти, каквито ти си решиш. Ако толкова ти се яде си купи - не се тормози  Wink

# 656
Някой има ли отзиви за този салон и конкретно за процедурата там?

http://grabo.bg/burgas/elos-tehnologiia-za-traina-fotoepilatziia … a-po-izbor-04bwrk

# 657
  • Бургас

OK, бременна и в майчинство - чудесно! Ама ако забременее и другото момиче, което отваря и затваря, какво правим - затваря се салона ли? Ако държат на името и клиентите си, ще си наемат заместничка и ще се извиняват на разочарованите клиенти за неудобството, а не да ме карат да се чувствам като егаси наглата нахалница, че искам отново  в събота да ги посетя и да им дам парите си Naughty Не са ми предложили по-късен час през седмицата, а и не ме устройва да ходя някъде след 18 часа. А аз даже реклама им правех и щях да съм редовен клиент, което в днешно време изобщо не е малко... Както и да е - да са живи и здрави, да си имат своя тип клиенти и да са доволни и двете страни. За мен вече са аут с това отношение и намерих 3 други места, където предлагат нужната ми услуга Peace

Да не е само спам да кажа, че днес ходих в Сим Арт за кола-маска и съм доволна - салончето е непретенциозно, но козметичката беше бърза и внимателна и си беше точна за часа (нали имаше някои оплаквания относно това) Peace

# 658
И аз съм хвалила козметичката от Сим арт, обаче отивам на 07.03 със записан час и се оказва,че я няма Shocked В София била, че и телефона не си вдига

# 659
  • София
И аз съм хвалила козметичката от Сим арт, обаче отивам на 07.03 със записан час и се оказва,че я няма Shocked В София била, че и телефона не си вдига

Същата работа - два пъти се уговаряме, два пъти не идва, което вече и мен ме смущава.

Общи условия

Активация на акаунт