Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
От хепи са пуснали пак промо на сушито.Мисля ,че ще е по-добро от другото суши дето бяха пускали преди за поръчки за дома от Суши Ам Ам.

Според мен сушито на Ам Ам е по-добро  Peace
Вчера хапнахме и освен,че ми хареса повече ,също го нямаше и това разпадане при топенето в соевия сос ,както се получаваше като си бяхме поръчали за вкъщи от Ам Ам.И все пак май най-добрият вариянт е да се научим да си го правим ние в къщи Simple Smile

# 511
Момичета, бях ходила на измиване, подстригване и оформяне на прическа в този салон. Фризьорката беше изключително внимателна, но аз понякога съм много взискателна, затова да си кажа не бях на 100% доволна, но сега видях пак в този салон, една оферта за Диамантена терапия за блясък  за 10-тина лева. Пак включва подстригване, но няма да се възползвам от него, ако си взема ваучера, а само от терапията и оформянето на прическа. Та да премина към въпроса: някой правил ли си е такава терапия и ако да, ефикасна ли е? Това е офертата: http://www.rio.bg/oferta/621/luksozna-diamantena-terapiya-za-kos … heska-stilizirane

# 512
А между другото, кухнята в Бирария Гролш, в морската ми харесва, предполагам до хотел България е на същото ниво. Който е хапвал и на двете места ще сподели ли мнение?

# 513
На мен в Гролша до България кухнята ми хареса дори повече, отколкото в Морската, но е възможно да съм субективна.

# 514
Някой виждал ли е оферта за трайно изправяне? Видях за къдрене, но съм къдрава и без това. Laughing

# 515
  • София
Някой виждал ли е оферта за трайно изправяне? Видях за къдрене, но съм къдрава и без това. Laughing
Виж на стр. 31 коментирахме тази процедура, аз също много исках, но не си струва.

# 516
На мен в Гролша до България кухнята ми хареса дори повече, отколкото в Морската, но е възможно да съм субективна.
Ще го посетя и аз, тези дни, а след това ще споделя мнение. Simple Smile

# 517
  • София
Някой може ли да даде отзиви за Механа Домино? Гледам, че имат от доста време ваучери.

# 518
Някой може ли да даде отзиви за Механа Домино? Гледам, че имат от доста време ваучери.
От миналата година не съм посещавала тази механа. Но като цяло имам добро впечатление за нея. Обстановката е приятна, обслужването тогава беше добро, храната също. В повечето случаи, когато сме ходили там не е имало много хора. Тогава имаше и оркестър, който не свири абсолютно през цялото време, не знам дали все още е така.

# 519
  • София
От миналата година не съм посещавала тази механа. Но като цяло имам добро впечатление за нея. Обстановката е приятна, обслужването тогава беше добро, храната също. В повечето случаи, когато сме ходили там не е имало много хора. Тогава имаше и оркестър, който не свири абсолютно през цялото време, не знам дали все още е така.

Благодаря ти за отзива!
Аз да кажа, че снощи бяхме в пицария Йорк, доволна съм от обслужването, но пиците изобщо не ми харесаха, ужасно тежко ми беше след това на стомаха, няма да повторя.

# 520
 Бях се зарекла да не пиша повече тук ,но не мога да се въздържа и да се оплача от некоректно поведение от страна на салон за, който съм си купила ваучер. Офертата е това http://www.ozo.bg/offer_3425 а салона е'' СИМ АРТ ''в Славейков до БИЛЛА . Става въпрос за парафинова терапия , обадих се седмица преди да изтече офертата ,но ми отговориха ,че няма проблем да отида и след като изтече крайната дата и нямало час   по рано от 13.11 вчера от 14.00 и аз казах добре.Когато отидох маникюристката ме помоли да го отложим ,че сега имала жена за масаж и щяло да отнеме час .Ок влязох в положение и отложихме за днес пак за 14.00 ,обаче познайте отивам аз днес бързам да не закъснея ,а нея изобщо я няма в салона .Колежката и ми се извини била в центъра щяла да се забави и тем подобни простотии .Сещате се ,че съм излязла от работа ,направила съм си график . Тръгнах си и повече няма да позволя да ме разиграват и то два пъти , на по некоректно отношение не съм попадала . Повтарям отново оплаквам се от салона https://www.facebook.com/Sim.Art.Beauty.Studio ,не от сайта посредник .

# 521
Оплачи се на сайта, от който си купила ваучера. Точно за такива оплаквания им задържат процент от сумите

# 522
Оплачи се на сайта, от който си купила ваучера. Точно за такива оплаквания им задържат процент от сумите
Как мислиш дали не го направих вече ,това беше първото нещо което свърших още като се върнах ,намръзнала се и ядосана от случилото се ...

# 523
Дано ти върнат парите.
И за да не спамя....
Препоръчвам тази оферта
http://www.vipoferta.bg/

# 524
Чудя се дали да купя това http://grabo.bg/burgas/pileshki-ili-svinski-sach-po-izbor-plius- … li-2-biri-0nhndhm
някой да е ходил вече да даде отзив?

Общи условия

Активация на акаунт