Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Burgas
И аз съм много доволна от Гролша, всичко беше идеално, порциите големи, храната вкусна, сервитьорката много мила и интелигентна.
Само дето, ако знаех, щях да взема още 2-3 ваучъра, че така доплатихме 100 лв. над ваучъра Mr. Green
Виж какво открих
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1438&aff_c_id=468
И от мен един глас + много ни хареса със сигурност ще повторим  Peace

# 496
Някой ползвал ли е услугите на "Джина стил"?
Това имам предвид за подарък,как ви се струва:
http://grupo.bg/all-oferta-vzemete-karta-salon-djina-stil-stojno … a-3729?aff_id=119

# 497
Не съм сигурна, че си заслужава, защото по ценоразпис маникюр е 8лв, с отстъпка 5, което не е 50%
Маникюр с лак ОПИ е 12лв, а с отстъпка е 9лв, което пак не е 50%...........

# 498
.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 12:40 от zuzi255

# 499
Не съм сигурна, че си заслужава, защото по ценоразпис маникюр е 8лв, с отстъпка 5, което не е 50%
Маникюр с лак ОПИ е 12лв, а с отстъпка е 9лв, което пак не е 50%...........
Да,и аз забелязах това несъответствие.Дразни наистина.
Ако никой не се отзове,евентуално мога да мина и да видя на място каква е ситуацията,асортимент лакове(случвало ми се да "избирам" между 2-3 стари Опи).

# 500
От хепи са пуснали пак промо на сушито.Мисля ,че ще е по-добро от другото суши дето бяха пускали преди за поръчки за дома от Суши Ам Ам.

# 501
Lilac, каквото и да е, така се обвързваш за цяла година да си им клиент, а цените не са нещо невиждано все пак.
Уловката е, че намалението е до 50%. Тоест може и да е 10, 20, 30...

# 502
От хепи са пуснали пак промо на сушито.Мисля ,че ще е по-добро от другото суши дето бяха пускали преди за поръчки за дома от Суши Ам Ам.

Според мен сушито на Ам Ам е по-добро  Peace

# 503
Забелязали ли сте цените на сушито в София?Последно гледах-72 хапки за 25лв. Shocked
В Бургас направо се оливат #2gunfire

# 504
Lilac, каквото и да е, така се обвързваш за цяла година да си им клиент, а цените не са нещо невиждано все пак.
Уловката е, че намалението е до 50%. Тоест може и да е 10, 20, 30...
Точно така е Peace.
Отказахме се,ще измисля друг подарък.

# 505
Забелязали ли сте цените на сушито в София?Последно гледах-72 хапки за 25лв. Shocked

В Бургас суши може да се яде на колко - 4 места?  А в Сф. има конкуренция, затова и цените са доста по-ниски според мен. М/у другото "грабнах" офертата от Хепи - Филаделфия комбо поръчваме доста често вкъщи Peace

# 506

Аз сега пък обърнах внимание,че цената на тази оферта в софия е с 2 лева по-скъпа регулярната цена. newsm78

# 507
Ние доста често поръчвахме от Амам,но вече се научихме и си правим в къщи.
За 10лв.продукти стават много хапки,даже 3 човека не можем да ги изядем.

# 508
От Гролша и аз съм доволна  Laughing сега смятам пак да си взема ваучер Simple Smile

Искам да се оплача обаче от една оферта, тъй като искам правилно да ме разберете - много мразя да ме лъжат. Решихме да отидем с компания някъде по време на ученическата ваканция
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1356#
Купихме си този тридневен пакет. Аз лично не съм я избирала офертата, но ми хареса, не съм я и проучвала, предложиха ми, съгласих се.  Та офертата е:
ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 487лв. - 55% = 219лв.

ВИП ваучера е за двама и включва:
•Три нощувки
•Три закуски
•Три вечери
•Тенис на корт или Футбол - 1ч.
•Конна езда - 1ч.
•Минерален басейн с джакузи
•Сауна
•Риболов
•Еко пътека
•Закрит охраняем паркинг
•Лятна тераса
•Барбекю
•Детска площадка

В сайта на комплекса цени няма, стори ми се ок предложението и стегнах куфарите Simple Smile

Реалността е следната обаче, по цени на рецепция
• Двойна стая със закуски = 60 лв. 
•Тенис на корт или Футбол - 1ч. = 10 лв.
•Конна езда - 1ч. = 10 лв.
Включени в цената на стаята са останалите неща, а именно:
•Минерален басейн с джакузи
•Сауна
•Риболов
•Еко пътека
•Закрит охраняем паркинг
•Лятна тераса
•Детска площадка
•Барбекю - само за него не разбрах, забравих да питам
Вечерята - по цените на ресторантското меню варира м/у 10 и 15 лв, зависи какво си изберете, тъй като се предлага всяка вечер различно и по два варианта салата и основно ястие

Та като смятам редовната цена става 180 лв /3*60 за стая/ + 20 лв. /коне и тенис/ + 90 лв /максимум за 6 вечери/ или общо цената е максимум 290 лв
Или намалението на въпросния ваучер е максимум 25 % но в никакъв случай 55% както е оферирано

Аз лично не съм си купила пакета, защото е на -55%, а защото ми предложиха, допадна като място и цена, т.е. и да беше обявено -25% пак щях да си купя ваучер и да отпътувам с компанията.

Издразних се обаче много, чувствам се излъгана от ВипОферта !
 Базата и обслужването, не е мястото мисля да коментирам тук...
Проверявайте всичко, звънете и питайте доставчика на услугата какви са му цените преди да си закупите ваучер за каквото и да е било от посреднически сайт.

# 509
  • Бургас
За тази пицария е имало само добри отзиви, нали?
http://grabo.bg/burgas/malki-ili-2-golemi-pitzi-po-izbor-02wgw8
Аз съм взимала ваучери на предната им оферта. Всичко си беше наред и са хубави пиците  Peace
  bouquetПомня, че имаше доволни от тази пицария, а аз никога не  съм ходила Embarassed

От личен опит мога да споделя, че ако ви се наложи да седите вътре в заведението , никак няма да ви хареса миризмата му. Мирише някак на застояло, цигарено, опушено едно такова...
Седяла съм и отвън, беше много добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт