Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 219
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
При Вас съм от 4-5 месеца и Ви чета с огромен интерес.Много сте сладки и духовити и много съжалявам, че не съм като Вас, поради което досега не се осмелявах да пиша.Трогната съм от топлото Ви посрещане.Благодаря на Хриси, Валентина, Стефи, Деттодорова, Марта, Вени Колева, Златина, Аша, Дива и Боровинка - стоплихте ми душата, толкова сте мили.
Гледах Любов и наказание, когато една моя приятелка ми каза за КВФ - казах й да не ме занимава.Но когато започнах да го гледам - няма спиране ден и нощ и сериала и постовете Ви.Тук при Вас намерих себе си и незная когато свърши сериала какво ще правя без Вас.Гледам и отчасти Облака, но все още не ме е завладял - много ми е тежък.Когато видях Енгин с мустаци въобще не го харесах, но постепенно това се промени, но все пак засега № 1 е КВФ.
Искам да коментирам някои от героите и постъпките им, но се страхувам да не ме разберете погрешно, ако не мога да се изразя правилно.
Струва ми се, че Фг се държи много студено с Керим на много важни моменти - например след спасяването й от отвличането.Разбирам, че беше много стресирана, но и Керим преживя не по-малък стрес, когато разбра че може би е мъртва.Струва ми се че тази вечер трябваше да спят заедно /въобще нямам предвид секс/, а топлина, признателност, съчувствие.Продължавам да мисля, че ако спят заедно /без секс/ и двамата по-лесно ще преживеят и ще излекуват раните си.Имам предвид, че и Керим е много наранен, е не колкото Фг, но и той преживя много / баща, майка, несподелена дълго време любов, колебание, страх / Може би ще Ви се стори, че мисля като мъж, но не е така/
И много ми е мъчно, че все го наричате "наш глезльо", може би така изразявате симпатията си, но какъв глезльо е той - ми то какво преживя - бой от Яшарановите, бой с Мустафа, стрелба, белодробна емболия, пак бой с Мустафа - той го удари с лакът по раната и все пак продължи - ми то не е"човек, а желязо" като Мустафа.Ама за Мустафа може и да е така, защото той не е човек, а плазмодий, както казвате Вие, а плазмодийте куршум не ги хваща. Имам и други неща да коментирам, но стана много дълго.
После пак! Обичам Ви и Ви се възхищавам!  smile3525

# 271

Честит рожден ден mamaris!!! newsm59

# 272
Момичета имам нужда от помощ нещо облака не ми се отваря от 20еп нататък???

# 273
  • Стара Загора
mamaris-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!! newsm59  ura nbirthday Gift
   Днес май няма да ни пуснат фрагмана сигурно,защото Круела я няма да го хване веднага Grinning.дано утре да ни зарадват по-навреме и с нещо чок романтик newsm53.

# 274
Cruela, бързо се донасяй тук!
Като те няма теб и фрагман няма! /може би и защото е едва неделя, де/
Не зная каква е връзката ти с кораба-майка, но моля те - действай!

Joy

# 275
  • В Града на липите
mamaris  newsm38. Желая ти много здраве, късмет и любов. И много поводи за усмивки. Весел празник.   ura

AnaSt, мисля че прякора "глезльо" тръгна от епизода с температурата. Много сладко се глезеше.  Сигурна съм, че всички го използваме с най-добри чувства. Той се доказа не веднъж, просто има моменти в които се глези като типичен мъж. Все искат да се въртиш на пета около тях, дори и пръста си да убодат.
Що се отнася до държанието на Фатмагюл, можем да виним за това само сценаристките. Явно са направили проучване и са преценили, че така е нормално да им се развиват отношенията. Колкото и да ни се струва бавно. Пък и в тази серия, общите им сцени бяха доста малко. Аз все още го отдавам на преработен сценарий предвид болеста на Берен, но може и да греша.
Съгласна съм с предложението ти за терапията с леглото.  Peace Не виждам какво би им навредило, освен Керим да осакатее с това схващане на ръката, предвид тясното му легло.

# 276
Ана, не се притеснявай! Ние тук често сме на различни мнения, но точно това прави темата ни интересна. Всеки добронамерен човек е добре дошъл тук! Глезльо нарекохме Керим заради реакцията му, когато е болен. Той, като почти всеки мъж (моите, във всеки случай са точно такива) обича да го обгрижват много, докато е болен, че и недоволства от прекалените грижи, които тайно иска.  Laughing И в последната серия видя как реагира в линейката. Много е сладък! Ама иначе е истински лъв или, както Славена го нарече, черна пантера.  Wink

# 277
  • Пловдив
Момичета имам нужда от помощ нещо облака не ми се отваря от 20еп нататък???

Ето линк към канала - вътре са на плейлисти сериите:
http://www.dailymotion.com/playlists/user/tiigar4ii/1

# 278
Ана, не се притеснявай! Ние тук често сме на различни мнения, но точно това прави темата ни интересна. Всеки добронамерен човек е добре дошъл тук! Глезльо нарекохме Керим заради реакцията му, когато е болен. Той, като почти всеки мъж (моите, във всеки случай са точно такива) обича да го обгрижват много, докато е болен, че и недоволства от прекалените грижи, които тайно иска.  Laughing И в последната серия видя как реагира в линейката. Много е сладък! Ама иначе е истински лъв или, както Славена го нарече, черна пантера.  Wink

Определено "черна пантера" го характеризира много точно! В един момент - пантера, в друг -гальовен като котарак   .... Heart Eyes

AnaSt, припознавам себе си в теб!  bouquet
И аз,като теб, късно влязох във форума, често не смея или не успявам  да коментирам... Грешката ми беше, че ,за разлика от теб,аз не се представих в началото, а се цопнах ей така...пльос! И никой не ми обърна внимание..А може би и редките ми включвания не са интересни за компанията..  Признавам , че са страхотни! И  аз съм тук всяка свободна минута с огромно удоволствие и благодаря за тази възможност!!  love001

# 279
Сладурки,гласувайте за нашия сладур Hug

http://www.haberuni.com/2011/08/favori-oyuncunuz-erkek/

# 280
di...va, ти си истинска Дива!  smile3501 Това е за теб от мен!
За това, че си ме сложила до Фатмагюл – Аферим!  smile3501
Какъв Йомер, какви шест лева на цяло?!

За коментарите за гаджетата на Берен си помислих друго. Смесваме филма с живота. Искаме я до Енгин, както в една друга тема я искат до КТ. Апропо в същата тази тема затова и немогат да възприемат КТ с новите му партньорки. Представям си как в следващия проект на Енгин ще мърморят, как по-добре би било да играе пак с Берен. Защото звездата е Берен Саат! И следващият който застане до нея ще блесне сигурна съм.

Приятен ден на всички! Дано излезе трейлър, но не разчитайте на Cruela. Днес имам много приятни занимания. Нали се разбрахме, че има живот и извън Интернет?! Срещу шест лева на цяло давам линк.

Абсолютно си права, наистина е така, Звездата е тя. Три сериала с по два сезона, с много висок рейтинг, няколко филма, това не е случайно. Но и Енгин Акйюрек е изключително талантлив. (с момчешката си визия, до красивата Берен печели конкурса, значи единствено и само с талант) Талантливи и неизвестни, още колко ли такива има, защота за съжаление не винаги има съвпадение меджу можене и популярност. Още повече, че той започва с театър, работи в театъра, определя себе си като театрален актьор. Този тип актьори се отличават с една особена интелигентност в играта си.
   Признавам си, обожавам театъра, и може би съм малко пристрастна. Но аз за себе си, намирам разликата. Имам си и друг любим турски актьор, много добър, който мечтае, който сънува, че умира на сцената. Като цяло, харесам ли играта на един актьор, стане ли ми любим, после се оказва (в последствие разбирам), че той живеел заради театъра. Този тип актьори са и по-малко суетни.  И тук (в кръга на шегата) апелирам към всички Вас, моля Ви,  не  променяйте нищо в него, оставете го да си бъде такъв, какъвто си иска (стайлинг,  визия, и т.н.)
Казаното в подкрепа на Е.А. не означава, че заставам срещу някого. Не е така.

# 281
Skawena, моля те обърни се назад, завърти тези хубави крака и намери линк в тубето, защото не виждам в бокса

Diva,специално за теб и другите които живеят извън Бг търсих,но не можах да намеря, smihesorry

# 282
  • В Града на липите
daniela.qnkova, добре дошла и на теб.

Детелинке, умирам си от завист заради подписа ти. Като си помисля, че ми го измъкна изпод носа, още повече. Тази анкета 100%  ли е сигурно, че е в полза на изброените?

dani_ka newsm10  И аз обожавам театъра, но не бях се замисляла за влиянието на театралната сцена в играта на актьорите.

# 283
  • Разград
kerim ilgaz magic

# 284
daniela.qnkova, добре дошла и на теб.

Благодаря  ти, Хриси!  bouquet Heart Eyes  
Аз вече се самопоканих  Laughing.. Наистина ми е много приятно ! Мъжът ми ме ревнува от вас ,да си призная...Ама то май всички сме така hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт