Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Как сте се активизирали не мога да насмогна да ви чета!
Аз да се включа за мазилата. Ползвам само мас смесена с ароматизиран лосион и нямам нито една стрия там където съм се мазала ( а все пак съм +20кг.  Blush) Гърдите ги мазах с мустела и се нацепих, но то там и нарастването беше драстично!

Ивана извинявай че ще те върна на зад, но не мога да не попитам на какво се дължаха предните несполучливи опити? Няма проблем да не ми отговаряш ако е твърде тежко за теб. Поздравявам те за силата и куража!

# 631
Boryanashy, как я бъркаш тази мас със лосиона, я издай тайната. Аз като започна да си правя бъркоча и омазвам всичко, затова мога да пробвам и твоята рецепта. Не знам за теб, но аз хабя промишлени количества - мажа се от врата до колената. То тези форми  Рубенсови пищни колко мазило гълтат  smile3521

# 632
В началото я бърках на водна баня, слагам едновременно и маста и лосиона имам един много силно ароматизиран от комплект с парфюм. Моя вече му се гади от тоя лосион. Но сега ми е по- лесно и ги слагам в микровълновата да поомекнат, бъркам ги и така.

# 633
Хора, тая мас не остава ли по дрехите после?

# 634
Остава малко, но се пере. Ама аз като се замисля, от началото на бременността все лежа(като изключим 2-3 седмици) и съм или с пижамата, или с някой анцуг, така че не ми пречи. Когато излизам, се мажа с едни кремове за бременни на Пламърс и само вечерта с мас, Но корема вече много ме сърби и расте и тия леките изобщо не помагат,

# 635
Здравейте Laughing

Добре дошли на новите бъдещи мами! Пожелавам времето да мине неусетно и да се радвате на доносени и здрави бебенца!

Най-накрая мога да се похваля, че се преместихме на 1 април ни беше първата нощ в къщата. Има да се довършват разни неща- утре ще идват да дооправят мебелите- скринове и шкафове, бяха объркали дръжките на вратичките. Контактите мъжа ми трябва да монтира на 100% и ще се наложи тук там да минем с латекс, защото при монтажа на мебели, врати, циклене на паркет има неща за корекция, но ще минем с частично опаковане на паркета. Утре след като довършат мебелите ще разопаковам паркета, ще измия пода поне да има място за игра на Пепи.
Вдишвайки свободата вече съм доста по-добре. Днес дори измих няколко прозорци. В четвъртък съм на запис на тонове, надявам се събота и или неделя да отида до лабораторията за ПКК, урина и т.н., че покрай преместването отложих малко.
Ще се постарая до 2-3 дни да кача и снимки. В началото на май се надявам да успеем да довършим покупките.

От 2-3 дни ми прави впечаление, че бебето е по-слабо активно, като го побутна или викна Пепи да му каже нещо се размърдва, надявам се просто да му е отесняло или просто, защото съм по-активна не го усещам newsm78 В четвъртък ще питам лекаря ми.

Утре ще продължа и с подреждането на багажа нашия е на 90% подреден, но предстои на Пепи, неговия е по торби все още, а след това и на братчето му ще започна малко по-малко да подреждам, и в началото на май ще стартирам пране и гладене на дрешки.

Обещавам да съм по-активна и ще се включвам и по коментираните теми.
ПП Анкетата е много хубава, вече гласувах!

За мазилата- ползвам олиото на Хип, много съм доволна и преди се мажех с него- стрии нямам, с изключение няколко по д.. , но тогава там не се мажех, а и качвах по много кг всеки месец. Embarassed Но последиците се виждат след раждането като се прибере кожата и отслабне, но това да ни е кусура.

# 636
Добро утро, момичета! Simple Smile

Влизам на бързо да поднеса сутршното ни кафенце Simple Smile

Днес ще ходя на доплер, за да видим какво е положението. Миналата седмица го пропуснах, защото док. при която ходя замина за Англия с някаква нейна пациентка. Стискайте палци всичко да е ок.  Praynig Нещо напоследък ми е едно притеснено и неспокойно, но се моля Бог да е милостив и всичко да завърши благополучно! Simple Smile

Вчера сте били доста активни, мамчета! Браво! Много ви се радвам като виждам колко оптимистично настроени сте! Прегръщам ви и ще пиша когато се прибера от прегледа!  Hug

Хубав ден и много усмивки!   bouquet

# 637
  • Варна
Добро утро момичета - 98% от нещата не само ги купих, но и ползвах още в начаалото...
да добавя - аспиратор за нос, спрей за промивки на нослето, аз ползвам, ако се наложи, спирт, тампончета за грим, памук, стерилизатор, подплънки за кърмачки, може и колектори, ланолин и кърпички за зърна. - може би са били в др анкета.

вие сте с летни бебета - чадърче за количка - някои нямат вкл. в комплекта
м
http://www.weledababy.bg/

козметика ползвах тьопфер в началото, сега - веледа.  имам и някои неща на мустела.

http://www.zabebo.bg/
http://www.pakostnik.com/bg/promotions.php

interesni neshta predlagat

палчета на всички за прегледите днес.

# 638
  • Бургас
Добро утро от нас!
Ние сме в Свиленград при нашите.Аз съм постоянно с бебо на ръце, тъй като той плаче в тези на другите /страшно измаря/, рахат има само навън през деня.Та сега чакам да се постопли, да кърмя към 10 часа и да излизаме.
Не мога да ви чета назад, тъй като бебо е у мен и само мръцка и мрънка да ходим и да оглежда.А съм седнала, а е запищял..
Хайде, че няма кой да ме остави да въхна!

# 639
Добро утро мамчета как сте милички

Аз съм като парцал ooooh! ooooh!, беб направо ме върна в предучилищна, снощи вечерта,такива болки имах в кръста и гърба, болят ме сухожилията,не мобех да си мърдам краката, той ми тежеше, акъла ми се взе Weary, и сега ме боли гърба, но е по- малко.
Дали от обездвижване вече ставава нещо  newsm78, понякога много ме е страх smile3518

Асе, стискам ти палчета злато, чакаме те да се отчетеш с добри новинки, всичко ще бъде наред, ти правиш всико по силите си, другото не зависи от теб.

Шокиии, много се радвам че сте се поразходили, жалко че дори и там няма кой да те отмени, но нали знаеш МАМА СИ Е МАМА и никой не може да я замени, пращам една голяма целувка на Лъчи по големите бузки.

хайде поспаланки къде сте чакам ви да се разписвате Hug Hug Hug

# 640
Дали от обездвижване вече ставава нещо  newsm78, понякога много ме е страх smile3518

Добро утро.
Мда, от това е подозирам. А пък кръст и гръб сякаш повечето бременни ги болят.
Аз чакам обещаните 20+ градуса следобед, че да поизляза пред блока за малко.

По повод бебефона на Милла: аз съм хвърлила око на видео-бебефон. Има на цени от 150 до 350 лв, та ще видим накрая ще останат ли пари за това  newsm78

Йовче, честита нова къща   bouquet, пожелавам ти да си направиш след два месеца най- хубавия новодомски подарък  Hug!

# 641
Добро утро мили мои  Hug Как спинкахте?Аз доста добре....Звездичка мила моя ,спокойно,стани направи една обиколка на жилището,полегни,после пак,и аз като легна после докато стана съм се изморила все едно съм копала.Всичко ще е наред стискай кълки,не остана..  Hug Школадово бонбонче  гушкай бебе и излизайте в това хубаво време не му се  седи вътре.  Hug Мила а ти с какво бебе си?Извинявай ако си казвала. Hug Аселинка стискам палчета за днес  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Йовка честито за пренасянето,а относно активността на бебси и аз съм така,като върша нещо не я усещам,като поспра лекинко се поразмърда,но си го обяснявам така,че вече им е тясно и не могат да си мърдат както преди месец да речем.Всеки ден си я усещам,активна е в различно време,е и аз се шашкам по някога,но гледам да не се вторачвам излишно.Виждам вчера мазила сте обсъждали,аз се мажа с крем на Дева против стрий.Ако бях почнала по  рано предния път,нямаше да имам по паласките,но по корема нито 1.А тези на гърдите (излязоха ми предния път доста рано)от мазането са почти бели и невидими(от самолет  Wink ) Имам и кремче на Топикрем,и с него се понамазвам и така.Ставам пък после ще мина да ви видя пак   bouquet Хубав ден от нас и погалете пупите от мен,а другите целунете бебковците от мен

# 642
Добро утро,маменца!
Йовче разбирам те напълно Winkняма нищо по хубаво от това да си имаш свой дом и да си свободен да правиш абслолютно всичко без да се съобразяваш Hug
emsi4ka-мила аз съм със същия крем на дева...Да си призная абаче мажа се от дъжд на вятър и изобщо не я имам за нищо тази кожа.Дано не ми излезе през дупето newsm62

f(x)-абе и аз се замислям за бебе фон...ние си спим в спалня,но цял ден сме в хол.Тук идва въпроса къде да сложа легълцето на бебето Shocked

zvezdi4ka84-ох милото...сигурни и мен това ме чака с напредване по седмички Joy

Шоколадово бонбонче-пожелаваме ви от сърце една прекрасна разходка в това хубаво време Hug
asselina-стискаме палци и те прегръщаме  Hug                                                                                         е момичета...у дома е бомбичка има толкова много работа. Мен хем ме мързи,хем не мога да се справя ConfusedДа ви кажа от няколко дни съм се затворила и ми е криво.Не ми се говори,не ми се излиза #CrazyЕдно ми е никакво...Дано да е такъв периода Simple Smile

# 643
  • Бургас
Момичета,непременно ще се включа в анкетата ви и ще пиша отделно какво е мнението ми за покупките за бебето и майката,кое при мен беше излишно,но само да намеря време.
До края на деня ще гледам да се включа.

# 644
Здравейте момичета и аз се включих в анкетата..Да ви кажа чесно запасете се с пмперси,мокри кърпички ,дрехи а останалите неща,като шезлонг,активна гимнастика може да си ги набавите по късно...Успех на всички!!!

П.П. Емсичка,много с ерадвам да те видя,не точно в тази тема,но се радвам че отново имаш шанса да сбъднеш мечтата си!!!Бяхме  в една отчетна,незнам дали ме помниш...Пожелавам ти всичко да мине по вода,както казват старите хора,:)Лека бременост,бързо и безпроблемно раждане и наи-щастливия финал..Simple Smile))) Praynig

Общи условия

Активация на акаунт