Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Белисима-аз съм при Бейлерян в Майчин дом! И аз така си помислих ,че е за паразити.
Чакай да те питам тогава ,ти секцио ли ражда? Доволна ли си от там?

Голди -знам аз че така или иначе се сваля серклажа ,просто съм чела че ако са сраснали конците  ги махат докато си упоена ,явно не е приятно,а иначе ги свалят безупойка.

# 616
Фиксче, Женя, моето косово масло е на Икаров. Струва 2 и нещо кутийката. Но понеже е твърдо, го смесвам 1:1 със зехтин и става като крем. Честно казано косовото нещо не ме кефи като миризма, но като го смеся със зехтина - бива.
И бадемовото и това за стрии не миришат кой знае колко добре, но все пак нямат вътре парфюми. Аз от как съм бременна обаче съм ОК с всякакви миризми, просто ги усещам само на празници  Mr. Green, когато не ми е запушен носа.

Ели, с клечката търсят разни инфекционни болести. Като си правих здравна книжка я минавах тази процедура. За бременни не знаех, че правят  newsm78

# 617
Явно правят Фикс  newsm78
Странното е че само сега ще го правя това,иначе друг път не са  ми искали такива проби!
А бе по добре ,че ще го правя да се провери всичко че и аз да съм спокойна.
Няма да ме уплаши една клечка  newsm47

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 17:24 от eli_869

# 618
Ели, махали са ми конец без упойка и не съм усещала нищо, но пък не беше се срастнал. Сега ще съм секцио със сигурност и знам, че ще ми го махнат преди операцията.

И аз за първи път чувам, че изследват бременните за глисти.  newsm78 То като си наддаваме доста къде ще са тия глисти?  hahaha

# 619
Жени, и аз знам, че свинската мас загрява, но засега ми действа много добре. Искам да кажа, че съм качила от лежане вече доста килца и нямам нито една стрия, а съм предразположена към образуване на такива. Намерила съм начин да я обезмирисявам и даже мирише много приятно на масла и билки. Вуйна ми едно време качи 40 кг през бременността и няма една стрия именно заради маста, много жени се мажат и няма проблем. И аз бях много скептично настроена, но практиката показа друго.
Бих я сменила единствено ако започна да се обривам лятото от топлото, иначе кожата става жестока. Пробвала съм и едни масла на Веледа, но ефектът не е същия. Мажа се обилно по 2 пъти, а по-нататък като почна да качвам още, сигурно ще се плескам постоянно   Grinning

# 620
Ели не случайно те питах в коя болница ще раждаш - в Майчин Дом във Варна ги искат на всички тези изследвания при пускане на болничен - рутинно е и си го имат като задължително изследване. Истината е, че в други болници не ги искат тия глисти. Но пък там си спомням, че не ми искаха СПИН, докато при вторият път в София това беше задължително изследване.  От Майчин Дом Варна съм много доволна от К.Атанасова. Аз си платих самостоятелна стая и условията бяха ОК. Не бях доволна от акушерките и отношението им - малко беше Царя дава, падаря не дава. Родих по спешност със секцио - анестезиоложка ми беше Димитрова май беше - жената (не ги помня вече, беше преди 4ри години и половина) - пак казвам от лекарите съм доволна. А те в крайна сметка са най-важни. И спокойно за тия клечки:))) рутинно е. Между другото аз бях записана при Р.Корновска - с много лоши впечетления съм от нея.

# 621
И при мен ще е така Голди- ще ми махат конците преди операцията.Дано наистина да не боли Praynig

А за изследването- може да е за всякакви паразити ,не само за глисти- и аз не знам newsm78
Ще ви кажа за какво е след като се върна от доки.

# 622
Жени, и аз знам, че свинската мас загрява, но засега ми действа много добре. Искам да кажа, че съм качила от лежане вече доста килца и нямам нито една стрия, а съм предразположена към образуване на такива. Намерила съм начин да я обезмирисявам и даже мирише много приятно на масла и билки. Вуйна ми едно време качи 40 кг през бременността и няма една стрия именно заради маста, много жени се мажат и няма проблем. И аз бях много скептично настроена, но практиката показа друго.
Бих я сменила единствено ако започна да се обривам лятото от топлото, иначе кожата става жестока. Пробвала съм и едни масла на Веледа, но ефектът не е същия. Мажа се обилно по 2 пъти, а по-нататък като почна да качвам още, сигурно ще се плескам постоянно   Grinning
Сега като се затърсих в нета, да, много доволни има.
Между другото, казват, че е до кожа. При някои, колкото и да се мажат, ефекта е нулев. При мен обаче е друго - миналата бременност, се мазах с мас /лятото/ и с маслото на Икаров за стриии. Е, появиха ми се! Сега, не се мажа с нищо. Да чукам на дърво, още нямам. То не е късно, де.... !

# 623
Белис ,защо не си доволна от Корновска?
Аз много свикнах с тая женица,вярно отначало е малко лошичка ,но след като се поопознаете е много готина!Даже ако има нещо първо на нея званя- даже и в почивките си ми е вдигала телефона.
От началото на бременноста си съм с болнични и сега за пръв път ще правя това изследване,а и за спин също ми правиха изследване ,но беше още в самото начало!

# 624
То май всяка болница си има различни изисквания за нещата в Окръжна във Варна така изследване не се прави.

Попи, и аз съм податлива на образуването на стрии, обаче за сега зехтина ме спаси слава бого, че само още ми трябват #Crazy

Мамета днес сме много активни Hug Hug, много е хубаво това.
Фиксче, Ели отлежаните мами много ми похвалиха д-р.Томов  дерматолог бил много добър.

# 625
belissimma, СПИН никъде не могат да ти искат задължително, дори и преди операция. Лекарите са длъжни да се пазят по принцип. В правото си си да откажеш. Аз си пуснах при регистрация само защото имах преливане на кръвни продукти в началото на бременността и исках да проверя, макар че рискът е колонящ към нула.

А тези стрии кой месец цъфват или е индивидуално?

# 626
Фиксче, Ели отлежаните мами много ми похвалиха д-р.Томов  дерматолог бил много добър.

Кой от двамата, те са баща и син май  newsm78
Там не съм ходила, ама ми писна по едно време да ги обикалям и да ми изписват едно и също лечение в леки вариации.

# 627
Ели все пак както казах от тогава мина много време и явно нещата са се попроменили.  Но нали ти казвам - за глисти пускаха вече към края - за да си по-спокойна говори и с Рени. А за отношението ми към нея - при мене си остана лоша до края - само се заяждаше:)) Даже при изписванео си спомням, че й занесох цветя и дори тогава не се усмихна. Аз родих по спешност в петък вечерта и тя се наложи да остане заради бебенцето след работно време - видимо беше мнооого недоволна:)) но това са минали истории - отдавна нямат значение:)) Но виж при тебе е ОК, за което се радвам!

# 628
Фикс, не съм питала но ще ги попитам дали бащата или сина е.
Я вижте, каква козметика ми предложи едната мама :http://www.toepfer-babywelt.de/lang-bg/m296//-.c251/d443.html

# 629
f(x) да знам, че по закон нямат право да пускат СПИН без информирано съгласие. Но е факт, че ти го дават като изследване, което трябва да се направи (искайки ти съгласието) и гледат специално за него при раждането дали е в документите. Поне при мен беше така.

Общи условия

Активация на акаунт