Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Голди и аз имам едно въпросче,относно този преглед пулпиране (дано не бъркам) дали така може да се установи и матката дали е скъсена,защото мен така ме преглеждаха и ми каза ,че нямам разкритие,ама има още седмичка до прегледа ми и сърцето ми си е свитичко в очакване.

Предполагам питаш за шийката на матката. Да, разбира се дали е скъсена, но естествено, че не могат да ти кажат с колко см. Това се вижда с вагиналния ехограф.

Момичета, вие сте в големи градове, при специалисти с добра апаратура. Аз за съжаление не мога да разчитам на това. Моят съвет е просто да настоявате пред вашите лекари за преглед всеки път за разкритие и скъсяване на шийката или състояние на конеца. Дали ще ви тушират или ще ви гледат на видеозон, важното е да се следят тези показатели.

Фиксче, няма нужда да спорим и да си натрапваме мненията. Просто всеки изразява неговото.  Hug Аз писах за комисионните на лекарите от личен опит.

# 601
  • Стара Загора
аз пак се изложих ххихи имах предвид въпросното туширане.ама ще изчакам аз до 9 и тогава ще разбера  Hug Hug Hug Hug Hug

# 602
Голди-напълно съм зад теб в това ,че доки ще си препоръча много ясно лекарствата,  заради хонорарчето или процента там ,който взима!Аз съм жив пример за това--изписаха ми медицинска козметика за стрии ,крем,за който дадох 45лв. и повярвайте ми въобще не ме интересува марката,понеже за тия пари трябва да трие стриите веднага Naughty Е, стриите ми си излязоха на задника! Гледката е ужасна, а съм се мазала само с този крем! За щастие Звезди ми каза за зехтина и възелина и да ви кажа нямам нито една стрия по корема си,понеже само него можах навреме са започна да мажа! Така че, освен за салатка ,при мен зехтина свърши и друга полезна работа,въпреки че пак казвам ,аз не съм много много за тези методи Peace!

# 603
Жени, матката как да се скъси  newsm78, шийката имаш предвид може би?
Може с мануален преглед да се види състоянието й и дължината, да. Поне на мен така ми я гледаха.

Звезди, моите проблеми с кожата са все или много трудно лечими или шантави, та ми е трудно да ти препоръчам някой, който да може да гледа извън стандартните рамки. Все пак, до сега  бих казала, че съм доволна от: доц. Друмева (преглежда в терапията или петък в Майчин дом) и Бакърджиев (Курортна поликлиника).

# 604
  • Стара Загора
да де  Embarassed шийката. аз сега се мажа с мустела против стрии,ама мисля и аз да пробвам вашия крем от зехтин и вазелин(нали така)

# 605
Да Жени, точно така Зехтин екстра върджин и възелин .

Фиксче благодаря за инфото Hug

# 606
да де  Embarassed шийката. аз сега се мажа с мустела против стрии,ама мисля и аз да пробвам вашия крем от зехтин и вазелин(нали така)
Голди писа зехтин и кокосово масло.

Аз се цапотя с маслата на Икаров. Имам няколко от чистите, както и едно микс за стрии.
http://www.ikarov.eu/chisti-rastitelni-masla.html

# 607
Добре де,  на мен защо не искат да ми гледат конците как са?
Голди ти имаше ли някакви оплаквания преди прегледа?
Аз след серклажа, т.е. след втория път като прокървих се оплаках от течение.Доки тогава ме прегледа за последно там  и каза че вече няма да рови вече там ,понеже всичко е наред.
Сега само си слагам полижинакс всеки месец и така си я карам newsm78!
Иначе изследвания много често ми правят- кръв ,урина, а и сега ново20- трябва да си тикам една клечка в дупето Embarassed!
А за конците да питам---аз след серклажа си имах контракции и докато ми улучат дозите хапове корема си ме стягяше по всяко време.Че въпроса ми е - възможно ли е и моите конци да са се сраснали или там каквото става? newsm78

# 608
Kakва клечка,Ели,да не е свещичка:))

# 609
Не Мини - клечица е с памуче накрая newsm62! Само там не бяха ми бъркали!

# 610
Ели, да не те плаша, но да - възможно е да се вреже конецът. Аз си усещах едно като пощипване отвътре (все едно ти е влязъл сапун във влагалището  Embarassed) но не това беше причината за прегледа. Откакто съм със серклаж всеки месец док ме "бърка" и проверява положението на конеца.
На теб анален секрет ли ще ти вземат? Защо ти е клечката в дупето? Или може би ще ставаш Великденска пуйка?  hahaha

Фиксче, Женя, моето косово масло е на Икаров. Струва 2 и нещо кутийката. Но понеже е твърдо, го смесвам 1:1 със зехтин и става като крем. Честно казано косовото нещо не ме кефи като миризма, но като го смеся със зехтина - бива.

Мини, как сте? Днес чак разбрах, че и аз съм имала фюнелинг и веднага се сетих за теб.  hahaha

# 611
Голди, и аз се мажа в момента по 2 пъти на ден обилно с една свинска мас, която си я варя на водна баня с разни билки и и слагам ароматни масла. Това е единствения лек, от който кожата ми не се зачервява и не ми излизат ситни пъпчици. Не съм с чувствителна кожа , но явно ми стана чувствителна от бременността, а изпробвах преди това и Мама Дона и Мустела, Палмърс - тами батър, та какво ли още не....но за бебо мисля, че не бих посмяла!

Виждам, че това те облекчава, мила, но някъде съм чувала, че загрява свинската мас.... а ако е така, това не е препоръчително

# 612
Голди - да,за секрет е сигорно! Незнам за какво ме имат - за пуйка ли ,за пуяк ли - само знам че и там ще ме огрее newsm62 УЖАС!!!Явно има връзка с това че вече ще излизам в майченски- незнам този път за какво са точно тези изследвания!
За конеца- аз до сега не съм усещала такова нещо ,но да та кажа и да е така няма вече да се учудя! Само энам ,че ако са сраснали се махат след като ти сложат упойката,каквато и да е тя!

# 613
Ели, тя и Аселинка се шегуваше, че докато сме бременни пъхаме по нещо във всички дупки. А пък конеца така или иначе ти го свалят.  Peace

Жени 66, аз съм чувала, че свинската мас не е препоръчителна за бебенца, че е животински продукт, но за майката мисля, че не е проблем.  newsm78

# 614
Eли, това с клечката е за глисти - на мене при първото раждане също ми искаха задължителено такъв секрет, при второто обаче не - според мен в различните болници си имат различни  изисквания - споко. Не знам в коя болница ще раждаш - аз първият път родих във Варна - Майчин дом при Капка Атанасова.

Общи условия

Активация на акаунт