Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз, аз.  Mr. Green Ама в събота чак ...

# 331
Срещали ли сте актуална оферта за смяна на гуми?

http://niesme.bg/team.php?id=WRNDQ4MA== Взех си зимата по оферта на същите  Peace

А за госпожата, която индиректно ни нарече "глупачки" - нали масово сме изглупели.. Мила госпожо, искрено съжалявам ако бизнесът Ви вече не върви, а конкурентите са "подбили" цените и "откраднали" клиентите Ви.. Но, всичко на този свят е много динамично и трябва да сте в крак с промените. Ако не сте - отпадате от играта. България не е открила топлата вода. В Щатите от сумай години има промоции от всякакъв вид... А ако сте толкова добра в сферата си, не мисля, че ще изгубите от т.нар. лоялни клиенти.. Съдейки обаче по грубия ви изказ и език, май точно обратното е станало....

# 332
Давам експресен отчет за пиците на пицария Аванти - оценка 8/10 от мен - вярно е, че са вкусни и топлички (все пак пицарията е в Младост, а ние сме в Дианабад, та то оставаше и да са студени Wink), оообаче нещо ми се сториха малки като за големи пици по 700 г. Определено такава пица няма как да струва реалната си според ваучера цена. Сравнявам ги дори със средните на Дон Домат - ами определено средните пици на Домата са по-големи от големите в Аванти Confused

И още един отзив за магазин Роза - често пускат оферти за букети, аз имах ваучер за букет от 9 червени рози + декоративно сърце и стилна опаковка. Е, розите бяха розови и оранж, но бяха много свежи и красиво опаковани като всеки път - заслужена оценка 10/10. Ставам им заклет фен и дори купих вече букет от 7 лалета пак от тях. Ще докладвам дали са се справили отново така добре Peace

# 333
  • София
Някой ще ми сподели ли впечатление за автомивки: Борово и  Витоша или да ми препоръча друга?
Мерси много!

# 334
Ааа, правилно съм запомнила значи, Кашмир...не бях сигурна обаче.
Сега ще пусна и за прическа, но се чудя...едното е боя+подстригване на ул. Мърфи, а другото е подстригване при някоя си Розалина Христова в салона х-л Триада. Някой с отзиви? Имам си повод, та ми се ще да се приведа в ред и нямам много време за изчакване на оферти, пък и то какво да чакам, като впечатления нямам...на вас разчитам... Hug

# 335
Вижте на каква оферта попаднах: Омекотител Сано 2л. за 4,75 лв. Видях, че и преди са пускали и е имало доста закупени. Молбата ми е, ако някой се е възползвал от предната оферта да сподели впечатления, дали омекотителя е в същото качество, като предлагания по магазините на нормална цена. Отдавна се каня да пробвам Сано-то, но все цената ме спираше. Сега това е прекрасна възможност, стига да не е разреден с вода, примерно...  newsm78

# 336
Да подсетя, който има закупени ваучери за тортичките от Двете фукли, че утре изтичат. Няма проблем и за по-следващ ден да си ги вземете. Поне аз днес поръчах за сряда.

# 337
  • София
Давам експресен отчет за пиците на пицария Аванти - оценка 8/10 от мен - вярно е, че са вкусни и топлички (все пак пицарията е в Младост, а ние сме в Дианабад, та то оставаше и да са студени Wink), оообаче нещо ми се сториха малки като за големи пици по 700 г. Определено такава пица няма как да струва реалната си според ваучера цена. Сравнявам ги дори със средните на Дон Домат - ами определено средните пици на Домата са по-големи от големите в Аванти Confused

И аз останах с такова усещане при предишната оферта. newsm78 Сега пак съм си взела ваучер и ако отново ми се сторят малки, ще се откажа от офертите им. Naughty

# 338
  • София
Заявих си ваучер за дермабразио +мезотерапия в Алма Морел. Някой сподели, че ще ходи...ще помоля да даде отзиви, че до утре трябва да го платя Wink Дано не бързам  Sunglasses
А има ли отзиви за салона в х-л Триада?

Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета редовно. За мен темата е много полезна  Peace

Относно салона в х-л Триада- бях преди два месеца с ваучер - 17лв за кератинова терапия, подстригване и сешоар. Не останах доволна - не ме подстрига добре, с терапията май ме претупа, а прическата си я правя по-добре сама у дома  Confused Иначе фризьорката беше много любезна и ми предложи за второ посещение да се възползвам от същата услуга на същата цена.

# 339
Фиф, благодаря ти...ще предпочета тогава другия с боята, Дивайн нещо си беше. Въпреки, че предпочитам кичури, но нещо няма оферти...или поне аз не намирам...
За САНО мисля, че ще си е същия, аз бих звъннала да питам, концентрат ли е какво е. Обожавам люляк и много се изкуших, но не ползваме омекотители...

# 340
  • София
Радвам се, че помогнах. И аз от доста време търся салон, в който да правят кичури добре. Последния път бях в Алма Морел и станаха хубави, въпреки, че не можа да хване всички стари кичури. Фризьорката работи доста бавно - отне и 3 часа и така и не разбрах с какви препарати работи, но косата ми е добре и не е изгоряла или изтощена Whistling

# 341
А като оферта какво включваше в Алма Морел? Да вземат да пуснат пак, че заедно с др. процедура да ида и на един фризьор...
Аз от доста време чакам оферта за салон по на изток и с добри отзиви, но...още си чакам...
Хайде за който е изпуснал пиците на ДОн ДОмат...като мен... Mr. Green
http://great.bg/

# 342
  • София
Аз ползвах омекотител Сано Максима по предната им оферта. Тогава даже беше по скъп - 6 лв. пак за 2л. Тогава уж беше намален от 12лв. Ами не лош, но не е концентрат и свършва бързичко, защото се слага по-голямо количество.

# 343
  • София
Искам да се оплача от некоректното отношение от страна на служителите на Artsream или фирма З Сървиз ЕООД.
http://grabo.bg/pazel-sartze-s-vasha-snimka-plius-podarachna-kutiia-za-8lv-0htkm
Вече повече от месец ме баламосват с доставката на техен продукт - пъзел сърце, който трябваше да е готов за Свети Валентин.  Офертата им закупих от Grabo, но забелязах че след това са пускали ваучери и през други сайтове. Имаше и други оплакващи се от закъснение на доставката, ама чак пък толкоз... Проявих много разбиране и търпение към тях!
Предупреждавам всички НЕ се доверявайте на услугите им!  #Cussing out

P.S. Не съм сигурна дали поста ми е точно за тази тема, но не видях по-подходяща. Ако има нека модераторите да ме пренасочат.  Благодаря!

# 344
Аууу, ужас, аз бях заявила такова сърце, добре че се отказах и поръчах чаша със снимка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт