Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Чаша със снимка - миналата година взех Simple Smile
Аз да Ви се похваля какво си купих - Солариум за 5 лв... има го в два сайта http://hito.bg/30-minuti-solarium-samo-za-5-00-leva--ofertata-e- … a-krasota-unique-
Ама аз предпочитам тука - по красиво е на външен вид Simple Smile)) - http://kiwi.bg/deal/1359/

# 346
  • София
Цъфс, офертата в Алма Морел включваше кичури с фолио, подстригване и сешоар за 25лв. Гледах, че предлагат и ваучери за пресотерапия, но досега не съм се подлагала на такава процедура и малко ме достраша. Ще се радвам ако някой сподели има ли ефект от тази процедура, по-специално за това студио. Много ми е удобно мястото Simple Smile

# 347
  • в града на вечния купон
Вчера се върнахме от почивка в Добринище, къща за гости Гърбеви от групово.
Супер беше, много доволни, гостоприемни хора, чисто и уютно.
Препоръчвам. Naughty

# 348
  • София
Статия за проблемите на колективното пазаруване.  Озадачи ме следното изказване на представител на КЗП:

Цитат
Друг повод за оплаквания е предоставянето на некачествена услуга.

Потребителите трябва да имат предвид, обаче, че не могат да очакват същото качество, закупувайки услуга, която е със 70% по-евтина от нормалната цена, посочва Даутова.

Мисля, че това изказване противоречи на смисъла на колективното пазаруване и е жалко, че излиза от организация, която би трябвало да защитава потребителите.

# 349
Някой ще ми сподели ли впечатление за автомивки: Борово и  Витоша или да ми препоръча друга?
Мерси много!
Аз съм доволна от Витоша-добре работят.Мили са.Чела съм добри коментари и за Борово ако не се лъжа, но не съм я пробвала лично. Peace

# 350
  • София...........
Някой ще ми сподели ли впечатление за автомивки: Борово и  Витоша или да ми препоръча друга?
Мерси много!
Аз съм доволна от Витоша-добре работят.Мили са.Чела съм добри коментари и за Борово ако не се лъжа, но не съм я пробвала лично. Peace
И двете оферти за една и съща автомивка  newsm78

# 351
  • София
Мерси много!
И двете оферти за една и съща автомивка  newsm78

Да - и двата линка отварят една и съща оферта.
Няколко пъти вече взимам ваучери за Витоша - много сме доволни Peace

# 352
  • София
Момичета моля препоръчайте салон за педикюр? Искам да си взема ваучер за тази седмица, но офертите са толкова много, а салоните са ми непознати...  Thinking
Благодаря предварително!   bouquet
Да си побутна въпроса  Mr. Green

# 353
  • Не съм от тук и съм за малко
Статия за проблемите на колективното пазаруване.  Озадачи ме следното изказване на представител на КЗП:

Цитат
Друг повод за оплаквания е предоставянето на некачествена услуга.

Потребителите трябва да имат предвид, обаче, че не могат да очакват същото качество, закупувайки услуга, която е със 70% по-евтина от нормалната цена, посочва Даутова.

Мисля, че това изказване противоречи на смисъла на колективното пазаруване и е жалко, че излиза от организация, която би трябвало да защитава потребителите.

Абсолютно съм съгласна.  Peace  Идеята е като пазаруването на едро, където не ти дават некачествени или дефектни стоки, ако купуваш по-голямо количество. А тук, в някои случаи дори се надуват предполагаемите истински цени, за да изглежда по-голяма отстъпката.  Crossing Arms

# 354
  • София
И аз мисля, че редовно цените се повишават, за да изглеждат след това с огромно намаление.
Бяхме с ваучери в хотел Здравец, Велинград Хареса ни. После видяхме, че цените са били същите и че май не сме се възползвали от намаление, но здраве да е. Важното е че изкарахме прекрасно.

# 355
Искам да споделя разочарованието си от шефката на Спа Деметра. Имах ваучери за терапия "Злато за лице".Първият път момичето, което ме обслужи останах доволна. Но вторият път...., започна процедурата една козметичка / друга ме довърши, в офертата пише "докато стоите с маската на лице се прави масаж на ръцете", само че този път такъв нямаше, в един момент друг глас ми обясни, че ако искам крем за околочния контур трябва да доплатя 7 лв./въпреки, че в офертата е написано точно какъв крем се нанася на околоочния контур/.Като преключи процедурата /около 20 мин./ споделих с козметичката разочарованието си, че и половина от това, което пише в офертата не е направенои разликата от обслужването първият път и сега. Най-безцеремонно ми бе отговорено:"Аз съм Диди щефка от 11 год. на салона, Вие не четете добре офертите, а после искате и клиентите, които си плащат са с приоритет".

# 356
  • София
За автомивка Витоша и аз имам предимно добри впечатления. Но има няколко минуса - понякога (Събота и Неделя и през седмицата след 17ч.) има страшно много клиенти и персоналът не смогва. Чака се дълго време и претупват измиването. Последният път имаше над десет коли, които миеха едновременно и не съм доволна от резултата (като сравня с предишни пъти). Другия минус е че е на малко забутано място и трудно се открива първия път, защото точно сега ремонтират там пътя и се заобикаля ако идвате от Каблешков... От Околовръсното е най-лесно. И точно заради ремонта, точно срещу автомивката пътя е голям прахоляк и докато излезете на булевард, по колата вече се е налепила прах...

# 357
  • София
Ние бяхме петък, събота и неделя в "Парк Хотел Бора" Павликени. Хотелът е с позахабена мебелировка, но не е крайно лошо. Взехме апартамент, доплатихме  64 лева /+11лв. ваучера/ за двете нощи. Ваната нямаше запушалка. Закуската беше препечени филии, парченца кашкавал, сирене, шунка. пакетирани мед и сладко. В неделя я изпуснахме. В ресторанта храната беше вкусна и на нормални цени. Събота вечерта имаше два банкета и певица.
Трудно намерихме хотела, беше вече тъмно и видяхме само една табела. Трябваше да питаме два пъти. Оценката ми е 7/10
Отзиви за маникюра в студио Милано. Аз бях преди Нова година и останах доволна. Но четох, че персонала е сменен.

# 358
Това
http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=666
ми се струва изгодно, на първо четене, с голям зор разгледах книжката с ваучерите, 5 пъти ми затваряше Опера-та, някаква грешка дава.
Най-малкото заради двата ваучера за Капела плей, детския фитнес в Изток и ваучера за Медицински център Д-р Хайвазов, той е добър ортопед, доста популярен в източните квартали на София, аз се чудех къде изчезна от 25-та поликл., а той си направил собствен медицински център.
Дзифтарите от Ниагара само 10 % отстъпка дават, общо взето отстъпките на заведенията са символични, освен може би на Суши експрес и складкарница Орхидея и още едно-две, които си струват.

# 359
  • София
Това
http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=666
ми се струва изгодно, на първо четене, с голям зор разгледах книжката с ваучерите, 5 пъти ми затваряше Опера-та, някаква грешка дава.
Най-малкото заради двата ваучера за Капела плей, детския фитнес в Изток и ваучера за Медицински център Д-р Хайвазов, той е добър ортопед, доста популярен в източните квартали на София, аз се чудех къде изчезна от 25-та поликл., а той си направил собствен медицински център.
Дзифтарите от Ниагара само 10 % отстъпка дават, общо взето отстъпките на заведенията са символични, освен може би на Суши експрес и складкарница Орхидея и още едно-две, които си струват.
Заинтригува ме ,но нещо не мога да го разгледам Sad .

Общи условия

Активация на акаунт