Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 312
  • 744
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Борка, носиш книжката всеки път, когато ползваш някоя от предложените услуги. Представяш я, те си откъсват нужния ваучер, а ти плащаш обявената цена.  Peace

/И аз току-що си купих този Сити Гайд. Wink За колко време ги доставят? Rolling Eyes/

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 14:13 от sweetkids_mama

# 376
  • София
Отзиви за салон Мелинда в кв. Подуене има ли? За ноктопластика питам... мерси   bouquet

# 377
  • София
Разглеждам офертите за Гърция и повечето, на които се спирам са от Планет Травел Център. Моля ви ако някой има наблючения за тази туристическа агенция да даде малко коментар.

Не съм пътувала чрез тях, но знам, че собственичката е с гръцка жилка и е много на "ти" с добрите дестинации в Гърция.

# 378
Платих си ваучера от тази оферта http://grabo.bg/sofia/gurme-pateshestvie-za-tzeniteli-2-portzii- … no-po-izbor-06bgr и след това се сетих, че имаше недоволни от вкуса и че сосовете (по мнение на запознати) били някакви а ла Maggi химии.. Close Дано поне виното си струва   Simple Smile

# 379
  • София
Платих си ваучера от тази оферта http://grabo.bg/sofia/gurme-pateshestvie-za-tzeniteli-2-portzii- … no-po-izbor-06bgr и след това се сетих, че имаше недоволни от вкуса и че сосовете (по мнение на запознати) били някакви а ла Maggi химии.. Close Дано поне виното си струва   Simple Smile

Аз много харесвам това заведение. Пастата е вкусна, сосовете се приготвят на място с естествени продукти. Имаше недоволни, но феновете са доста повече. Wink Надявам се да хареса и на теб! Simple Smile

# 380
  • София
Здравейте, момичета. Получих преди Коледа подарък 7 процедури фотоепилация на мишници. За моя най-голяма радост ефектът при мен на тази зона е поразителен още след третата процедура и вече нямам какво да обработвам:) Ваучерът е за едно изпробвано място - Савана в Борово останаха 4 посещения на стойност 24 лв. Който има интерес, нека да пише на лични.   bouquet

# 381
Има ли някой с впечатления от салон Орхидея в Лагера? Имат интересна оферта,но се колебая,наи-вече подстригването ме притеснява  Praynig
http://www.dalavera.bg/1572/5-protseduri-za-9-90-lv-podstrigvane … mesto-za-36-lv-76

# 382
Аз лично съм много доволна от техните оферти и не си спомням да е имало негативни мнения за Go pasta, напротив все положителни съм чела. Ако не беше с вино щях да си взема доста ваучери, че детето учи наблизо и хапва там с удоволствие. Дано пуснат скоро и само паста. Чакаме с нетърпение  Simple Smile

# 383
  • София
Ако не беше с вино щях да си взема доста ваучери, че детето учи наблизо и хапва там с удоволствие. Дано пуснат скоро и само паста. Чакаме с нетърпение  Simple Smile

О, да, и аз чакам с нетърпение оферта само за паста, но....нещо напоследък пускат само в комбинация с вино.... Rolling Eyes

# 384
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1881&refid=23574&webid=67
Пицария "Фортуна"
Посетихме преди няколко дни. Имаше много малко хора. Ние седнахме в залата за непушачи, пада се на входа на заведението. Едни стълби водят надолу, където е кухнята. Според мен в залата за пушачи щяхме да се "ароматизираме" по-малко, отколкото там, където седнахме. Целият пушек от кухнята имам чувството, че се качва нагоре.
Храната, която поръчахме, не беше нищо особено.
Пици не ядохме, за тях не мога да кажа нищо.

# 385
  • София
Последно взех ваучери за паста и супа, пак от Грабо. Пастата си я хапнахме, нямахме оплаквания. Супата - предлагаха крем супа. След като я опитахме всички у дома накрая кучо я изяде. Имаше някакви подправки, които у нас не се харесаха, а бяха силни.
За виното - не знам.

След като се притесняваш от подстригването - направи само другите процедури от офертата. Пак ще си на сметка.

# 386
  • София
И аз да кажа, че това в Белиз не може да се нарече фотоепилация, няма ефект и на всичкото отгоре когато дойде момичето което извършва процедурата бях представена''тя е с ваучер'' вие си правете изводите.Но дори и без ваучер пак едва ли ще има ефект

То това с ваучерите май навсякъде е така Sad Обесниха ми, че и при  лазерите и при фотото  се нагласял интензитета на лъча - ако си с ваучер не хабят много, много уредите и ги пускат на слаби степени....Ако си плащаш като поп - получаваш "пълна" програма   Sunglasses

Ходи ли още някой там, за Бога??! Тотална щета, аз се бях излъгала с "аюрведичен масаж абхаянга" - ужас, ви казвам!

# 387
ivonska, наистина ли е толкова ужасно.Гледам, че има купени ужасно много ваучери и мислех, че си заслужава.

# 388
  • София
Здравейте, момичета. Получих преди Коледа подарък 7 процедури фотоепилация на мишници. За моя най-голяма радост ефектът при мен на тази зона е поразителен още след третата процедура и вече нямам какво да обработвам:) Ваучерът е за едно изпробвано място - Савана в Борово останаха 4 посещения на стойност 24 лв. Който има интерес, нека да пише на лични.   bouquet

Продадени!!!

# 389
Някой да е попадал на читава почивка за 2-3 дни във Велинград? Издирвам вече дни наред, но нищо не ми хваща окото. А и какви страхотии чета за някои хотели...

Общи условия

Активация на акаунт