Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 211
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета.
Може ли някой да сподели впечатления от предлаганите в  Процент.бг екскурзии и почивки в Гърция? Някой от вас дали се е възползвал, защото си харесах една. Предлага я фирма Planet Travel Center. Ще се радвам ако някой сподели отзиви.

За да не е само това ще споделя впечатления от престоя ни в http://greenlifehotel-bansko.bg/bg/ по оферта на Грабо - изключително недоволни останахме от обслужване, храна и съотношение цена - качество. Това е първото ни голямо разочарование и дано е последно.

# 46
Искам да изкажа изключително ОТРИЦАТЕЛНО мнение от масаж в АРЛЕТ студио в Galaxy Trade Center - при записан час, масажиста просто беше забравил и не беше дошъл на работа. Обадиха му се по мое настояване, каза, че до 1 час ще ме вземе, загубих си времето да чакам - все пак бях си планирала масажа. Да, ама не - чакайки след 1 час отпред, той се появи с 10-15 минути закъснение, след което влезе да се преоблича и отново чаках още 15-20 минути!  #2gunfire Най-странното беше, че НИКОЙ от работещите в АРЛЕТ студио не ми обръщаше никакво внимание - защо стоя там в продължение на 2 часа... Накрая, след като масажиста благоволи да се появи, просто си скъсах ваучера и категорично НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ на никого студио АРЛЕТ!

# 47
Благодаря за новата тема!

Прочетох в старата тема, че едно момиче се оплака от салон Хармония на Нишава  Confused
На мен ми предстои ходене за маникюр и се надявам маникюристката им да е по-мила и разбрана.

Здравей,

Докато чаках с боята на главата минаха поне 2-3 момичета при маникюристката - мисля че останаха доволни от резултата Simple Smile

Освен маникюристка имаше и още едно момиче, което явно се занимаваше с епилации, кавитации  и подобни процедури, но докато си чаках тя няколко пъти повтори, че била върнала няколко клиентки, защото не се били обръснали! - ами аз си мисля, че това би трябвало да се казва по телефона, когато някой звънне да си запише час, а не когато вече е отишъл!!!!! Така че ако някоя от вас има час за подобна процедура там да си знае - обръсни се Simple Smile

Доволна съм и от маникюристката и от козметичката (фотоепилация). Много любезни и старателни. Правя сравнение с други маникюристки, които претупват ваучерите  (последно не бях очарована от Jadore). Обикновено за 15-20 минути - е сръчни, сръчни, ама чак пък толкова  Laughing. В Хармония ме работи около 50 минути (вкл. декорациите). По отношение на декорациите и уменията й в това отношение не съм впечатлена. Но предвид предишната ми практика да нося удължители с цели картини върху тях, може би моите критерии са завишени.
Работи с професионалния лак на перфект - Perfect Nail Pro, ако някой очаква по-висок клас, да не остане разочарован.

# 48
http://bg.kolektiva.net/sofia/beniko-pochistvane-na-lice.html Някой да има мнение за предлаганата процедура и за студио "Бенико"

Ходила съм и в 2-та салона - нещата описани в офертата не бяха изпълнени, на въпроса защо ми няма било нужда #Crazy, което изобщо пък не беше така! Просто си ги спестиха половината неща. Маската която ти слагат  си я бъркат сами, но уж работят с изключително качествена козметика. дали ?!
И 2-та салона държанието беше повече от махленско - надуха ми главата с глупости. Ужасно досадно е да ти предлагат хиляди неща само и само да ти вземат парите за още нещо.
И двата салона са просто апартамент  леко пригодени за клиенти, но далеч от думата салон за красота.
Като цяло процедурата не беше нищо особено, кожата след процедурата беше зачервена, а порите не бяха добре почистени.  Но това което най-много не ми хареса е отношението към клиента!

# 49
Цитат
  Маската която ти слагат  си я бъркат сами

Само да вмъкна, че голяма част от професионалните маски са под формата на прах,
пристигат в едни неугледни кофи, все едно строителни материали има вътре,
а не нещо, което ще разкрасява Simple Smile Т.е. не бързайте да се възмущавате Simple Smile
Не знам как в било в конкретния случай, не ги зашитавам, просто се сетих да го изкоментирам.

# 50
Понеже назад в темата срещам въпроси, за почистване на зъбен камък  аз съм се възползвала от такава оферта и останах много доволна.Но за съжаление не помня, за кой зъболекар ставаше въпрос, намираше се в Лозенец

# 51
За любителите на Дон Домат ето и оферта за Младост отново : http://great.bg/%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%8 … D0%BC%D0%B82.html

newsm44

# 52
  • София
Хапнахме  го преди седмица. Имаше друга тяхна оферта от съботната треска на Колектива - 12 бр. за 3 лв/май/. Взех 3 ваучера, аз хапнах единия, дъщерята другите 2. Поръчах го предния ден за в къщи, бяха го приготвили навреме. Хареса ми, но не съм критерий -  за първи път опитвам такова чудо. Дъщерята също си хапна 2те порции и ги одобри.
Мястото е много сбутано в квартала, там едва ли имат много клиенти,  не знам как ще се развиват. Но е много чистичко и момчетата имат желание да го разработят.

# 53
  • София
Някой да е използвал услугите на "Натали травел"? Закупихме тази оферта.. Надявам се всичко да е наред. Утре ще ходя да сключвам договор.

Дано не съм права, но може и да не се състои. Има само 2 закупени. Все пак не се знае дали няма записали се без ваучери. Твърде ранна е тази екскурзия и като се има предвид, че там повечето развлечения са свързани с плажове и къпане в морето, не знам колко желаещи има.  newsm78
Таня, благодаря за мнението. Мен ме интересува отзиви за агенцията. Екскурзия най-вероятно ще има. Преди да платя се обадих в агенцията и ми казаха, че имат 12 свободни места.

# 54
Лапни бг се правят на ухапани и не ми възстановяват пари по ваучер. Той изтича утре и ако не ми върнат парите - ни пари, ни услуга.
Причината да искам възстановяване е, че търговецът поставя допълнителни условия за работно време извън посочените във ваучера.
Преди седмица писах, после говорих по телефона с тях и нищо. Съвети? Такава некоректност бих очаквала от някой по-ухапан сайт, но за лапни мислех че са достатъчно големи и уважаващи себе си....  Rolling Eyes

# 55
Лапни бг се правят на ухапани и не ми възстановяват пари по ваучер. Той изтича утре и ако не ми върнат парите - ни пари, ни услуга.
Причината да искам възстановяване е, че търговецът поставя допълнителни условия за работно време извън посочените във ваучера.
Преди седмица писах, после говорих по телефона с тях и нищо. Съвети? Такава некоректност бих очаквала от някой по-ухапан сайт, но за лапни мислех че са достатъчно големи и уважаващи себе си....  Rolling Eyes
Драсни едно писъмце тук http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19 и ще се размърдат ..... аз чаках Колектива  да се наканят две седмици и си пуснах жалбата....

# 56
  • София
Doro , аз съм писала и преди, че на лапни това им е политика - уж ти обещават нещо (най-вече по телефон, че да нямаш доказателство) и дотам! Страшни нещастници са! #Cussing out

# 57
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Aisha, благодаря за отзива за сушито. Hug

Понеже обикновено споменаваме сайтовете само когато сме недоволни, аз пък да похваля Grupo.bg. Беше станало объркване с едни билети за театър - бях убедена че купувам за конкретна постановка, но след плащане на ваучера излезе име на друг спектакъл. Обадих се в сайта и те безпроблемно ми смениха ваучера и получих билети за желаната пиеса.  Heart Eyes

# 58
Здравейте,попаднах на нещо интересно,някой ходил ли е?

http://napolovina.com//offer.php?id=1357

Помагайте,иска ми се да отида.

# 59
  • София
Хайде всички в с. Доганово! Побързайте, че не остана!  newsm44
http://oferto.bg/oferta/silikonovi-implanti-podarak-piling-lice/22427

Общи условия

Активация на акаунт