Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Дами може ли някоя да ми препоръча процедура за намаляване на целулит
Примерно от тази оферта има ли доволни

http://napolovina.com/offer.php?id=1340
Предварително благодаря Hug

аз да си побутна питането Blush

# 61
  • София
Какви бяха отзивите за Алма Морел? newsm78

# 62
  • София
Този месец нещо няма ваучери за детски постановки Sad

# 63
  • София
На вашето внимание нещо нагло : http://namaleno.bg/team.php?id=258. Същите часовници са по 10 лв. в индийските магазини.

# 64
Здравейте,
някакви отзиви за салон Мелинда на Подуяне има ли? Заявих ваучер за там за фризьор+ боядисване:  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2002  Това е единствената оферта от няколко месеца за салон, който ми е удобен (Стил го изключих вече), но моля да споделите има ли отзиви? Ползват боя Матрикс, но на мен ще ми е пчоти сефте боядисването, та нямам идея от марки  Embarassed

# 65
Здравейте! Някой има ли впечатления за този салон:http://napolovina.com/offer.php?id=1361

# 66
Цитат
  Маската която ти слагат  си я бъркат сами

Само да вмъкна, че голяма част от професионалните маски са под формата на прах,
пристигат в едни неугледни кофи, все едно строителни материали има вътре,
а не нещо, което ще разкрасява Simple Smile Т.е. не бързайте да се възмущавате Simple Smile
Не знам как в било в конкретния случай, не ги зашитавам, просто се сетих да го изкоментирам.

На ясно съм с професионалната козметика - не за първи път ходя на козметик, но маската нямаше нищо общо с готова смес, която се бърка с вода или др. течност.  Те сами си я правят - глина, вода и капки масло. Но ако не попиташ настоятелно няма и да ти кажат,за мен не е правилно да лъжеш клиентите, че им правиш процедурите с еди коя си марка.
Случайно попаднах в друг салон на тяхна козметичка - тя ми разказа какво слагат в маските. Те на място ми отказаха - било фирмена тайна  #Crazy #Crazy ми ако съм алергична към някое масло или нещо друго което слагат вътре??!!

# 67
  • София
Doro , аз съм писала и преди, че на лапни това им е политика - уж ти обещават нещо (най-вече по телефон, че да нямаш доказателство) и дотам! Страшни нещастници са! #Cussing out

Да добавя в списъка и ХИТО=Промозона и предполагам = НИЕСМЕ. Промозона имаше опция покани приятел, от която се трупаха виртуални пари. През ноември-декември Хито ги купи и парите изчезнаха. От тогава ни разиграват. Във фейсбук лъжат, че се работи по въпроса, а дотогава да им се обаждаме при харесана оферта и те ръчно ще приспаднат парите за плащане. След безкрайни, но пък любезни разговори по телефона, офертата, която си харесал изтича без никакъв резултат. Чудя се дали от КЗП ще ми обърнат внимание, защото нямам никакви доказателства, че ги е имало тези пари, но ще пробвам.

# 68
Цитат
На ясно съм с професионалната козметика - не за първи път ходя на козметик, но маската нямаше нищо общо с готова смес, която се бърка с вода или др. течност.  Те сами си я правят - глина, вода и капки масло. Но ако не попиташ настоятелно няма и да ти кажат,за мен не е правилно да лъжеш клиентите, че им правиш процедурите с еди коя си марка.
Случайно попаднах в друг салон на тяхна козметичка - тя ми разказа какво слагат в маските. Те на място ми отказаха - било фирмена тайна   ми ако съм алергична към някое масло или нещо друго което слагат вътре??!!
Да, това е друг въпрос, когато заблуждават, че ползват определена марка козметика,
или се правят на интересни, криейки се зад оправданието  за пазенето на фирмената тайна.
ХЕИ не гледа въобще добре на салонните алхимици.

# 69
Пазарна икономика както се казва Simple Smile Всеки продава на колкото му е изгодно. Но, пък имат йонна детоксикация за добра цена, мисля да се възползвам Simple Smile

# 70
  • София
Мислите ли наистина, че тази йонна детоксикация има някакъв реален ефект? newsm78

# 71
Някой поръчал ли си е флашката на Angry Birds от КолеКтива и сайта на Емпориа. Аз си я поръчах преди 2 седмици и още чакам доставката в офиса на Еконт. Писах им на мейла и те ми писаха че имали практика да пращат до 3 седмици... Голямо бавене е това.... :X

# 72
Мислите ли наистина, че тази йонна детоксикация има някакъв реален ефект? newsm78

Четох доста из интернет и все хубави отзиви виждам. Ще направя няколко процедури и ще споделя.
Още повече, че имам проблем с "закъсняло акне" , а детоксикацията помагала. Ще поживеем и ще разкажа Simple Smile

# 73
Записвам се и се отчитам отново с тортички от двете фукли  Mr. Green И имам следното питане за ваучерите на Колектива. Имах няколко за маникюр, като не съм си ги разпечатала всички. Но сега незнам кои съм използвала и кои не съм, тъй като не виждам опция някъде да се види кои са използвани и кои - не! Някаква идея?  newsm78

# 74
  • София
И имам следното питане за ваучерите на Колектива. Имах няколко за маникюр, като не съм си ги разпечатала всички. Но сега незнам кои съм използвала и кои не съм, тъй като не виждам опция някъде да се види кои са използвани и кои - не! Някаква идея?  newsm78

Не съм сигурна дори, че и те знаят  Wink. Ваучерите си стоят в профила ми докато свърши срока им, а не до използването им. Освен да разпечаташ всички и да налучкваш на място. Но пък ако е недобросъвестна маникюристката може да ти каже, че е използван и да си спести труда - вече ще има секретните кодове, за да си получи парите  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт