Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 180

Неотдавна си събирах положителни и отрицателни мнения за фризьори и от тях мога да обобщя за няколко: има положителни отзиви за Мадейра на ул. Дамян Груев, Милано в Св. Троица, Лилия на ул. Кричим в Лозенец, Дива в Красна поляна, а отрицателни съм чела за салони Белиз и Косара. Имам много добри, даже отлични лични впечатления от салони Hathor на ул. Самуил и Hair House на ул. Кърниградска и двата в центъра м/у Св. Неделя и НДК. Професионално подстригване и перфектно обслужване.

Днес бях с ваучер за сешоар в Hair House на ул. Кърниградска - много съм доволна. Сешоара се получи супер прав, точно както го исках. Момчето беше изключително старателно и въобще не претупваше за това, че бях с вауер. За подстригване мнение не мога да дам. За протокола - 10/10  Simple Smile
[/quote]

Да допълня, че младото дребничко момиче ва Мадейра НЕ може да прави разчупен сешоар въобще, ама изобщо. За сравнение в Hathor е факир мацката  bowuu

# 181
  • София
Малко извън темата, простете за невежеството, но какво е "разчупен сешоар"?

# 182
  • София
Предполагам, че не е изправена коса. Може би нещо като по-обемна прическа, нещо по-въздушно. Но там тънкостта не е само в сешоара, трябва да дозираш лака според косата.

# 183
Предполагам, че не е изправена коса. Може би нещо като по-обемна прическа, нещо по-въздушно. Но там тънкостта не е само в сешоара, трябва да дозираш лака според косата.

newsm10  На едри къдрици, като след едри ролки или маша-сешоар (който може да ползва такова нещо, аз не се справям;).  

Косата изглежда жива и подвижна, и ако е направен като хората, на дълга коса стои разкошно. Ако не е, стои като раздърпана разплетена дамаджана или така  Blush

Лакът трябва добре да е дозиран веднъж за да се получи, и веднъж за да се задържи така и през следващите дни след сън.
Прав сешоар всички правят, но разчупеният им е сложно и по-времеемко, и някои за ваучер отказват. Затова вече питам предварително, преди да купя ваучера.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 03:01 от Doro

# 184
  • София
Момичета,
имате ли впечетления от LPG в Институт Силует или V-Shape в  Envy me?

Много се чудя кое да избера, много ще съм благодарна на отзиви   bouquet

# 185
  • София
Дермабразио + мезотерапия. Не мога да кажа дали е истинско и за резултати, защото взех само за проба 1 ваучер. Но ми хареса, за разлика от същата процедура в друг салон.  Peace Не искам да е реклама и не мога да се ангажирам с резултати, но вътрешното усещане беше приятно.  Simple Smile

Благодаря.  Hug  bouquet И аз затова питам, защото вече ходих на няколко места и нито процедурите ми харесаха, нито хигиената, нито резултатите. Ще си пробвам късмета и тук.  Grinning

# 186
# 187

Аз се възползвах от тази оферта миналото лято, доволна съм! Единственото неудобство е местоположението, ако не си с кола ще ти е трудно да стигнеш до там с градския!

# 188
Знаете ли този сайт - http://hitro.bg/ - в него са листнати всички оферти на сайтовете за групово пазаруване по категории. Много е удобен.

# 189
Знаете ли този сайт - http://hitro.bg/ - в него са листнати всички оферти на сайтовете за групово пазаруване по категории. Много е удобен.

Joy

# 190
  • София

Аз ходих миналата есен - един от най-несполучливите ми ваучери Naughty
Имахме два ваучера от Грабо. Беше невероятна драма с запазването на час - за ваучери можело само в работно време през седмицата, събота или вечер изключено. След 2-3 седмици разправии с Леграно и Грабо, се съгласиха да запишат единия ваучер за събота, другият си остана за делничен ден ранния следобяд. В крайна сметка цялата процедура продължи примерно 10 мин, в който господинът ми обясни как нямам зъбен камък (аз наистина имам малко, ама можеше и да го изчисти все пак) и след това започна да ми обяснява как може да ми направи холивудска усмивка - те с това се занимавали. Вярно че било скъпо, ама аз съм била млада, 100% съм била изкарвала добри пари и трябвало да ги похарча точно за това ooooh! След този "приятен опит", вторият ваучер си остана неизползван...

# 191
Благодаря момичета, ще се въздържа след като има и недоволни.  Peace

# 192
  • в света на неограничените измерения
bubchen, аз не знам остана ли някой който поне малко да е доволен от LEGRANO.

Там всичко е пълен провал.  Naughty

# 193
Знам, че най-вероятно вече е било обсъждано това, но наистина нямам време да ровя назад из темите. Пробвали ли сте лазерна липосукция? Непрекъснато ги гледам тези оферти и все се чудя дали да се възползвам или ще са пари, хвърлени на вятъра. Някой да е пробвал? Има ли резултат? Мерси!  bouquet

# 194
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт