Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 438
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, купих си ето този ваучер http://onfire.bg/offers/2-ili-3-noshtuvki-za-dvama-v-Semeen-Hote … Koprivchitza.html.
Да попитам някой друг дали е ползвал услугите на този сайт? Да не се окаже някаква измама? Говорих и с управителя на къщата, казаха че всичко е наред, но малко ме съмнява, защото вчера офертата изтече, а днес са я пуснали отново. Има ли такава практика и в другите сайтове? Не че са много пари, но да не се окаже само,че ще бием напразно път до там Simple Smile
Здравей, купувала съм ваучер от сайта, но не помня вече какъв беше. Мисълта ми е, че сайта е нормален. Виж, за къщата нямам мнение... Практика е и по другите сайтове, дори доста често, да се пускат повторно вече изтекли оферти, не се безпокой. Според мен, щом си говорила и с управителя на къщата и той е потвърдил, че всичко е ок, не се притеснявай. Звънни му все пак още веднъж ден преди резервацията, за да се подсигуриш. Приятна почивка!   bouquet

Аз взех ваучери за Супатерия на Гарибалди, Суши експрес и конната база Нова звезда. От последните две съм много доволна от предишен опит. Супатерията е ново заведение и засега чувам само добри отзиви. Но редовните им цени са сравнително височки... Около 4 лв. супа...

# 286
  • София
Аз взех ваучери за Супатерия на Гарибалди .... Супатерията е ново заведение и засега чувам само добри отзиви. Но редовните им цени са сравнително височки... Около 4 лв. супа...

Втори ресторант ли имат или са се преместили? При предишната оферта бяха на пл.Славейков.  newsm78  И аз мисля, че са доста скъпи. На намалената цена спокойно могат да се намеря и други супи в околноста без да се използват ваучери.

# 287
  • София
Някой ходил ли е на фризьор тук

# 288
  • София
Някой ходил ли е на фризьор тук

В първите теми имаше доста коментари.
Мненията бяха и положителни, и не толкова.

# 289
  • София
Аз взех ваучери за Супатерия на Гарибалди .... Супатерията е ново заведение и засега чувам само добри отзиви. Но редовните им цени са сравнително височки... Около 4 лв. супа...

Втори ресторант ли имат или са се преместили? При предишната оферта бяха на пл.Славейков.  newsm78  И аз мисля, че са доста скъпи. На намалената цена спокойно могат да се намеря и други супи в околноста без да се използват ваучери.
Имат втори ресторант. Като този, който е на Гарибалди е "take away" - т.е. работи само с поръчки за вкъщи. Но онзи ден като минавах оттам, мернах, като че ли, че има 3-4 столчета за хапване на място...

# 290
  • София
Ясно. Затова и офертата им е за "take away".   Hug

# 291
Препоръчайте ми моля добра маникюристка. Може от офертите, а може и без ваучери, но където сте ходили и имате добри отзиви. Имам малко по-специални нужди, тъй като съм в процес на отказване от гризане на нокти и като отида искам да ми обърне внимание все пак докато ми оформя ноктите, а не дра приказва по телефона.

# 292
  • София
onebyone, няколко поста по-нагоре писах колко съм доволна от маникюристката, при която ходих вчера. Ако искаш ми пиши на лични да ти дам координати, защото в момента няма активна нейна оферта.

# 293

Кварталното  заведение-Picasso, след ремонт и освежаване се завърна със суши меню и ново име. Не съм хапвал с ваучер, а само на място. Сушито не е нищо особено, цените са доста завишени, да кажем като в BESO, което си е тузарско заведение, но някак си на Люлин не му отиват такива цени.
 Възможно е намалението, което дават във Далавера да е реално, защото цените са наистина високи. Направи ми впечатление, че във ваучера почти няма зеленчукови сушита. което си е +.
Ще се радвам да пишеш, как е с ваучер, че ми е близичко Simple Smile

# 294

Срещали ли сте актуална оферта за смяна на гуми?

# 295
Момичета, какви бяха отзивите за фризьорски салон ДЕА в Младост?  newsm78 Върти ми се в главата, че имаше доволни, но все пак да попитам преди да взема ваучер, че не ми се рискува на сляпо...

AriaA, аз съм много доволна от маникюра в ДЕА. Каква оферта са пуснали, може ли линка?

Разбира се, заповядай! http://eha.bg/dPLm Маникюр или подстригване по избор Simple Smile Аз си взех ваучер за подстригването с плитка, дано да остана доволна  Hug

# 296
onebyone, няколко поста по-нагоре писах колко съм доволна от маникюристката, при която ходих вчера. Ако искаш ми пиши на лични да ти дам координати, защото в момента няма активна нейна оферта.

Моля и на мен да изпратите координатите, че ми писна от професионалистки, които по-зле от мен се справят. Имам прекрасна педикюристка, но за ръцете по-близка ми трябва като разстояние.

# 297
  • София
Моля, ако видите оферта за езда, пуснете я, че не намирам. Благодаря!

# 298
Нямам обяснение, що за масово изглупяване е това- Да си купуваш ваЛчер, повечето даже и идея си нямат, че се пише ваучер, един познат собственик на ресторант, пусна ваучери за салати с рекламна цел-дошли ентусиастите, изяли си салатките, никой нищо не поръчал в повече и никога след това не се появил отново!
Не Ви ли стана ясно, че колективните сайтове са новите финансови пирамиди и повечето от тях вече се рушат, да му мислят тея дето пускат оферти-Последният в пирамидата винаги изгаря!
Бедна държава, прост народ!

# 299
Нямам обяснение, що за масово изглупяване е това- Да си купуваш ваЛчер, повечето даже и идея си нямат, че се пише ваучер, един познат собственик на ресторант, пусна ваучери за салати с рекламна цел-дошли ентусиастите, изяли си салатките, никой нищо не поръчал в повече и никога след това не се появил отново!
Не Ви ли стана ясно, че колективните сайтове са новите финансови пирамиди и повечето от тях вече се рушат, да му мислят тея дето пускат оферти-Последният в пирамидата винаги изгаря!
Бедна държава, прост народ!

Що за коментар!
Всеки сам преценя как ще действа, а собствениците на заведения би трябвало да си правят добре сметките преди да предлагат нещо!

Общи условия

Активация на акаунт