Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
sweetkids_mama, lena_sam, Aisha , благодаря ви за отговорите   bouquet
Явно виното тогава не е хубаво и не могат да си го продадат без ваучер, щом не пускат оферта без него   Crazy Но, ще го опитаме все пак.  Wine Glass

# 391
Някой да е попадал на читава почивка за 2-3 дни във Велинград? Издирвам вече дни наред, но нищо не ми хваща окото. А и какви страхотии чета за някои хотели...
Има оферта в lapni за Свети Спас.Кои хотели са чак с такива отзиви.

# 392
  • София-Младост
Някой да е попадал на читава почивка за 2-3 дни във Велинград? Издирвам вече дни наред, но нищо не ми хваща окото. А и какви страхотии чета за някои хотели...
Изтекла е, но понеже може пак да пуснат:
хотел Астра Велинград
Сестра ми бяха за два дни и каза, че е доволна Simple Smile

# 393
  • София
 Отдавна не съм писала в темата, но тези дни се разтърсих за почивка на планина и попаднах на тази страница KIWI. Офертата, която ме потресе е тази http://kiwi.bg/deal/1355/ за колички на Макуин. 
Копирам мнението си от техния форум, админ не е влизал от няколко дни и може би, затова не е изтрито.

Цитат
Случайно попаднах на вашата страница, но съм потресена от офертата. Проверявайте офертите и продуктите, които представяте. Качеството на тези коли е под всякаква критика. Виждала съм и затова мога да кажа, че съм абсолютен боклук,за които не бих дала и 5,00 лв. За 10.00 лв. купувам оригинални, красиви, метални колички на Cars.

# 394
  • София
хотел Астра Велинград

Аз също съм доволна от този хотел. Единственото, което не ми хареса беше уличката, по която се стига до него - беше като строителна площадка, но бях там през август, до сега може и да са пооправили инфраструктурата. Но пък самият хотел чист, нов, уютен, любезен персонал, няма деление на клиентите на такива с и без ваучери (то май предимно с ваучери бяха) - вътрешен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня, процедури - всичко както си му е редът. Ресторантът с вкусни и прилично големи порции, сервитьорките бяха малко неориентирани, но бяха съвсем новички, сега вече може и да са се изпедепсали  Wink

# 395
хотел Астра Велинград

Аз също съм доволна от този хотел. Единственото, което не ми хареса беше уличката, по която се стига до него - беше като строителна площадка, но бях там през август, до сега може и да са пооправили инфраструктурата. Но пък самият хотел чист, нов, уютен, любезен персонал, няма деление на клиентите на такива с и без ваучери (то май предимно с ваучери бяха) - вътрешен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня, процедури - всичко както си му е редът. Ресторантът с вкусни и прилично големи порции, сервитьорките бяха малко неориентирани, но бяха съвсем новички, сега вече може и да са се изпедепсали  Wink
И ние миналата година бяхме в този хотел - доволни останахме, дори го препоръчвах на приятели.

# 396
Разглеждам офертите за Гърция и повечето, на които се спирам са от Планет Травел Център. Моля ви ако някой има наблючения за тази туристическа агенция да даде малко коментар.

Не съм пътувала чрез тях, но знам, че собственичката е с гръцка жилка и е много на "ти" с добрите дестинации в Гърция.
Благодаря ти, много полезна информация!   bouquet

# 397
Грабнах ваучер за солариум от "Стил" (до мол Сердика) -- някой има ли отзиви от солариума там? .. Малко ме притеснява, дори не пишеше модела в офертата...

# 398
sweetkids_mama, lena_sam, Aisha , благодаря ви за отговорите   bouquet
Явно виното тогава не е хубаво и не могат да си го продадат без ваучер, щом не пускат оферта без него   Crazy Но, ще го опитаме все пак.  Wine Glass

Ето го едното вино. Австралийските вина не са лоши, и ако тяхното не е стояло дълго на склад и развалено, едва ли ще е толкова зле, а безалкохолно вино не ми звучи като добра идея и за него нищо не мога да кажа   Wink

# 399
Привет, коя оферта за суши ще ми препоръчате? или поне коя фирма да избирам за в бъдеще?

# 400
Здравейте,
Дали някой си е взел или ползвал офертата на Институт Силует - http://grabo.bg/sofia/terapiia-na-litze-po-izbor-s-diamanteno-mi … -pristine-02z38rg
Опитвам се да се свържа със салона от 2 дена, но неуспешно.

# 401
Вчера си взех тортата от двете фукли. За вкусна-вкусна - но с "късметче". Полудях, защото детето ми ядеше точно това парче.
http://prikachi.com/images/23/4576023w.jpg

Така че... какво да кажа...  ooooh!  Sick

# 402
  • София-Младост
Вчера си взех тортата от двете фукли. За вкусна-вкусна - но с "късметче". Полудях, защото детето ми ядеше точно това парче.
http://prikachi.com/images/23/4576023w.jpg

Така че... какво да кажа...  ooooh!  Sick
Това ластик ли е?

# 403
  • София
ivonska, наистина ли е толкова ужасно.Гледам, че има купени ужасно много ваучери и мислех, че си заслужава.

Не вярвай на броячите им... Зле е салона. Поне за мен.  Peace

# 404
  • София
Привет, коя оферта за суши ще ми препоръчате? или поне коя фирма да избирам за в бъдеще?

Суши експрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт