Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
От 2 дни се опитвам да се свържа по телефона със Салон за красота "Силвана" в "Младост"
и никой не ми вдига. Имате ли впечатления от услугите им - бяха пускали ваучери за маникюр, масаж, а може би и за други услуги. Отзиви?

# 421
От 2 дни се опитвам да се свържа по телефона със Салон за красота "Силвана" в "Младост"
и никой не ми вдига. Имате ли впечатления от услугите им - бяха пускали ваучери за маникюр, масаж, а може би и за други услуги. Отзиви?

Ходя на масаж от известно време там- доволна съм определено.
Боядисвала съм се там.. Виждам,че има доста хора за маникюр.
С телефона наистина има проблем, но забравих да попитам при последното ми посещение.

# 422
Някой да е ходил в НЕЛИТА? Пуснали са ваучери за кичури с подстригване...Моля споделете, ако имате впечатления.
Гледам, че за Бюти Бар в Студ. град за кичурите няма много закупени ваучери...това дали е определящо се чудя...
Уффффффф, накрая ще си ходя с побелелите коси... ooooh!

# 423
# 424
Вчера си взех тортата от двете фукли. За вкусна-вкусна - но с "късметче". Полудях, защото детето ми ядеше точно това парче.
http://prikachi.com/images/23/4576023w.jpg

Така че... какво да кажа...  ooooh!  Sick

какво е имало в тортата, че не можах да разбера?

Ластик, гумен.

# 425
  • София
Някой има ли опит със студио Селена в кв. Слатина - маникюр, педикюр?

# 426
Някой да е ходил в НЕЛИТА? Пуснали са ваучери за кичури с подстригване...Моля споделете, ако имате впечатления.
Ако е тази Нелита срещу Пирогов - познавам фризьорката (Нели) и мога да я препоръчам, макар че точно кичури никога не ми е правила....

# 427
Здравейте,
търся мнение за д-р Нешева стоматолог,някой ползвал ли е нейните услуги?С какви впечатления сте?
Взех си ваучер за нея от тук:
http://www.perfektina.com/Top-oferti-Ceni-Vaucheri-za-namalenie- … ~0~offer=10001485
Предварително ви благодаря за мненията  bouquet

# 428
разбрах как се случват нещата.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 18:11 от kika_86

# 429
  • софия
 Crazy Crazy Crazy
Мисля да понамина в темата за правописа. Не мога да повярвам ooooh!

# 430
zvanche, стига де))))))) ахахах как ме развесели)))))) напиши като пускаш следващата тема с големи букви:
ВАЛЧЕР - не купувам, ВАУЧЕР - пазарувам)))))

останалото няма да коментирам)))

# 431
  • софия
zvanche, стига де))))))) ахахах как ме развесели)))))) напиши като пускаш следващата тема с големи букви:
ВАЛЧЕР - не купувам, ВАУЧЕР - пазарувам)))))
....
То да беше само това...

# 432
А някой ял ли е суши в Лагуна? В Офертомат има пуснати оферти.

# 433
  • София
Някой може ли да ми даде съвет при не получаване на продукта от платения от мен ваучер. Обаждах се в Комисията за защита на потребителите, а те ми обясниха че не било в техните компетенции тъй като не съм получила продукта и затова не мога да подам жалба. Могла съм само да заведа дело... Направо абсурдно!!! #2gunfire
Не знам какво да правя вече правят ме на маймуна  newsm78
Ако някой е минал през нещо подобно моля за съвет. Като видят номера на някой от мобилните ми тел или на домашния от фирмата предоставящи услугата вече изобщо не вдигат...
Не ми е за парите, а за принципа! Не може така!!! #Cussing out

# 434
  • На морето!
Да са ви попадали скоро оферти за разпечатване на снимки?

Общи условия

Активация на акаунт