Пролетта дойде, радва и се ЯНУАРСКОТО дете

• 36 140
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 Hug Hug Hug
Много воля и малко изкушения на тези, които сте на диета Praynig Praynig Като знам как се чувствах по време на постите - е не е лесно, ама накрая чувството си го бива Grinning
Накри, добре си дошла Hug Hug
Ели, много се смях на бисера на Александрина от ФБ Joy
 Hug Hug

# 646
  • София
Тъй, стигнах до извода, че тук повечето не ставаме за майки и сме дебели пияници Mr. Green Е, как да пишат после другите Joy
Лорини, чела съм за този курс, но мнооого скъпо удоволствие бе ooooh!
Изкарах днес чудесно. Снимки ще гледате, ама друг път. ФБ в нас забива. Голям майтап беше де Mr. Green
Наде, добре си си дошла  Joy

# 647
Дони, аз съм отстъпка, затова, иначе наистина е скъпо...но като се замислиш, че даваме за какво ли не, а хората са супер доволни спрямо отношението към децата си и то само за два месеца работа...си струва...аз това смятам сега коко как ще ми каже, че са много парите...ама той пък дава по 40лв на месец за карта за бокс, плюс още около 10лв за фитнес...12х50=600лв за година...така че сега имам довод...въпреки че курса ми е на половина на мен...

# 648
  • Русе
Добър ден!
Дойде ли уикенд - хич ви няма.  Crossing Arms
Наде, добре дошла на БГ земя.
mmoonnii, успех на теб и мъж ти! Ей какви мъже! Като сте заедно в това ще ви е по-лесно. Моят кантар днес показа 62,9.  Flutter А ако видя петица, ще си ударя дупето в тавана. Дори да е 59,900
Тук най-накрая изпече. Една приятелка си е дошла от Сф и ми се пада хойкане.
Хайде, хубав ден и на вас!

# 649
  • Ловеч
Наде Hug
Аз - минус 1 кг захар  Rolling Eyes заради  диетуващите в къщи.Хладилника през повечето време е секси,когато съм на работа почти не ям.Общо взето когато всички са на един режим е по-лесно.
Слънце има и тук,ех отпусна ми се душата ,прострях две перални и дано се задържи та поне да изсъхнат дрехите.

# 650
  • София
Lubito  благодаря ти.Наистина сега като я спазваме двамата е съвсем различно.Аз я почвам за 3 пътПреди издържах не повече от 10 дена.Днес временцето е супер.Сега ще полегнеме маллко да починеме и после на разходка.
Приятен ден на всички  Hug

# 651
 Hug

Много е ефективна тази диета, или по-скоро режим. И аз съм свалила мъничко, и то при положение, че не спазвам всичко, понеже кърмя. Имам четири хранения за деня и не правя чисто плодов ден.

Люби, и аз съм на мнение, че много добре изглеждаш! Висока, слаба, руса, какво повече да иска човек Grinning

Наде, много свежо звучиш Hug
Цитат на: Доника

link=topic=646603.msg22017258#msg22017258 date=1337457288
Тъй, стигнах до извода, че тук повечето не ставаме за майки и сме дебели пияници Mr. Green Е, как да пишат после другите Joy

Joy hahaha

Ели, дано си я намериш роклята в твоя размер PeaceИ на мен всичко ми стяга в бюста и затова все гледам да са еластични дрехите в тази област Grinning

И да ви се оплача, вчера Анджи направо ни побърка. Един от онези дни с много положителни емоции за нея- танци, игри в парка, на детската площадка, и вечерта истеряса, че и аз покрай нея. И Мишо ми сервира, че ще работи в следващите няколко уикенда, което тотално ме вкисна Confused

Айде, отивам да си правя обяд.

# 652
  • София
Боже Люби, бая хляб има да не ям, че да те стигна.Но аз не искам да стигам с 5. Изглеждам като анорексичка. На мен кокалите ми тежат много и падна ли под 60 съм като от Освиенцим. За ръст 176 се приемам пИрфектно и 65 кг Mr. Green А до тогава имам има няма 7 кг...За месец близо 4 свалих, което е добре, не е драстично, защото драстичните най-бързо се връщат. А как си мечтая за една сочна пицааааа (Ели, ти си виновна Wink)
Наговорих се с психоложката. Минах, купих зарзават - днес съм на череши и ягоди, че вече ябълка да не видя Tired А утре ми е прословития воден ден. Ако беше днес щях да го изкарам без да усетя. Аз и без друго в нас почти не ям. Но на работа мисля само какво да ям Blush
Ради, не че ще те успокоя, но толкова съм свикнала Мартин все да работи, че когато си е нас, чак ми е странно Rolling Eyes
Лорини, предлагам след курса да преподаваш в нас - на верандата. Има вече и басейн за "цялото семейство". Само слънце да има и ох котьоооо Whistling
Тоби, ще се затриеш Wink
mmoonnii , той и моя щеше да я кара с мен, но изкара само първия ден - с пържолите Mr. Green Той е на зърнена диета - каквото зърне го унищожава Joy
А аз сега се стягам за турнир - Мама Божка в действие #Silly

# 653

Ради, не че ще те успокоя, но толкова съм свикнала Мартин все да работи, че когато си е нас, чак ми е странно Rolling Eyes

Да бе, но не е правилно! Сама съм по цял ден с дете в трудна възраст и ревливо бебе. Което е ок, понеже това ми е работата в момента, но уикенда ни е времето за нас двамата и мноооого се изнервям.

Зърнена диета, а, и аз много я обичам Heart Eyes

# 654
  • Русе
Дзяк!
РадостHug Да си взимаш Лондонското време наобратно, ей!  Laughing 2 дни ме пра дъжд баш като ходих на кафе. Не се оплаквам, времето никога не ме е спирало. Гадост е мъж ти да е на работа през уикенда. Цункай куклите!
Дони, то пица може, бе. Ама постна. Постна, ама пица. Сега си сготвих едни брускети за утре. Аз пък съм наобратно - у дома ли съм, все съм гладна. Успех на младия Лео Меси.  Simple Smile

# 655
  • София
Дони  моя мъж за сега е стриктен.чак не мога да повярвам.Ама му казах,че трябва да издържи ако иска жена му пак да е слаба и красива  Laughing
Люби май сме на един график.И аз утре на теста.
Днеска да ви похвала мойто момиче мн слуша.Напоследък е станала голям инат.Само думите не и неискам са и в устата.И всичко иска сама.Госпожата каза ,че така трябвало да бъде.Да я оставяме всичко сама,ама тя чак прекалява.
Имаше родителска среща онзи ден в градината и я похвалиха колко била грижовна.Завивала всички деца преди да заспят.Време и е за братче май   Embarassed

Това от мене.Лека и спокойна вечер на всички

# 656
Ехоо:) Добър ви вечер..
Аз съм приспала дребното, а баткото гледа "за децата" в стаята си и аз малко релакс...
Андрей не е на градина от 1 седмица, а май се очертава и втора да е вкъщи, защото има възпалена трета сливица  Shocked , която прави инфекции и в ушите. Звучи страшно, ама на пръв поглед нищо му няма, освен, че рева от ухо 2 вечери. Даже, тъкмо си помислих, че е оздравял и реших да изляза снощи на дискотечка и ми се обадиха по спешност, че пак ухото го боли. Утре ще го водя на доктор. Та от много седене вкъщи вече се чуди каква глупост да свърши- например онзи ден съм го оставила в тоалетната сам да ака (иска да бъде сам) и чувам писък- отиваме- намазал си лицето със сапун и най-вече очите и му люти  Laughing, а вчера пък съм ги оставила сама за 22 мин. в спалнята и взел дезедоранта ми и си го изпръскал в лицето, в частност пак очите. 15 мин. рева и не можеше да ги отвори, в чудо се видях с какво да го промивам  Laughing.
За ината- и той е такъв, но по-скоро избирателно чува и е много своенравен, иска да си прави каквото си е наумил, пък каквото ще да става после. Забелязала съм, че му е все едно дали ще има неприятни последици, ако се успокои, че е свършил каквото си е наумил.
Наде, добре дошла в БГ.
На спазващите диета- възхищавам ви се за търпението. Казаха ми най- яката диета, от някаква известна диетоложка, от която един познат отслабнал 12 кг. и се поддържа във форма. Тайната била пак да ядеш 3 пъти на ден, каквото си искаш, но винаги 22 хапки, не повече. Чували ли сте  я тази диета?

# 657
ехооооооооооооооооу, Кокоса нещо се скъта и ще забравим...
към 3ч е новолунието, така че пригответе листа и химикалки и утре рано-рано пишете...

# 658
Написахте ли си желанията  Grinning
Аз преди малко свърших тази работа.

Хайде по едно кафенце за старт на деня!   food010

# 659
Момичета, почерпете се по случай именния ми ден  Wink
Честит празник и на Елена и на всички празнуващи днес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт