Препоръчайте ми прахосмукачка!

• 10 462
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Прахосмукачките с мултициклонна технология също имат филтри за подменяне и някои от тях не са никак евтини обаче.....Лично аз имам прахосмукачки и от двата вида и удобството на първата е, че не трябва да се почиства след всяка употреба. Но след около месец и половина ползване на тази с мултициклона ми прави впечатление, че мощноста й е намаляла, въпреки че изпразвам контейнера редовно - явно филтрите са за почистване. Прахосмукачките с воден филтър винаги имат една и съща смукателна мощност.

# 31
Момичета, прахосмукачките с филтър не чистят, те просто всмукват по-големите частици, а реално всичкия този прах и мрасотия си остават...
Да вярно е, че не живеем в стерилна среда, но въпреки всичко не мога да оставя детето да си играе в локва от бактерии. Да не говорим колко лесно се развива алергия от домашен прах, която за съжаление аз имам....
1600 евро разсрочени във времето не се усещат, имайки предвид дългосрочната инвестиция Simple Smile , но все пак всеки преценява нуждите и бюджета си.

# 32
Значи явно имате прахосмукачка от смесен тип, не е изцяло мултициклонна  Peace

Нормално е да се почистват филтрите от дъжд на вятър - нима на водния филтър не му спивате чита вода?

Разбира се, когато човек има алергия е добре да се погрижи за здравето си, но никак не значи, че всички останали ще развият алергия, ако не ползват рейнбу, робоклийн или там каквото се води.

Не ме разбирайте прогрешно, сигурно са хубави, но едва ли има смисъл да убеждавате пазар, в който средната заплата е 400 лв да си купи точно от тях - едва ли не трябва една година да работя само за да платя вноските (ако взимам около 300 лв заплата).  Peace

# 33
Значи явно имате прахосмукачка от смесен тип, не е изцяло мултициклонна  Peace

Нормално е да се почистват филтрите от дъжд на вятър - нима на водния филтър не му спивате чита вода?

Разбира се, когато човек има алергия е добре да се погрижи за здравето си, но никак не значи, че всички останали ще развият алергия, ако не ползват рейнбу, робоклийн или там каквото се води.

Не ме разбирайте прогрешно, сигурно са хубави, но едва ли има смисъл да убеждавате пазар, в който средната заплата е 400 лв да си купи точно от тях - едва ли не трябва една година да работя само за да платя вноските (ако взимам около 300 лв заплата).  Peace

Peace същото

Общи условия

Активация на акаунт