Слънцезащита

• 29 294
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Sunny Sky - виж колко му е годността след отваряне, трябва да има знак на него или да си пише, след изтичане на годността аз лично не бих ползвала иначе няма проблем ти да се мажеш с детски принципно.

# 91
Аз взимам спрей, защото не влизат вътре кислород и микроби  Simple Smile

# 92
Аз полззвам това за малката,тя е с много светла кожа и много съм доволна от него
http://

# 93
Аз започнах да мажа бебето,да.Тия дни,когато слънцето беше по-силно бях забравила да я намажа и веднага й се чръвнаха бузките.И баткото започнах да мажа,нищо че той е по-голям.И двамата са с много светла и бяла кожа,та ако пропусна мазане и пече малко по-силно,веднага се зачервяват.
Иначе мажа ги с Клоран 50 + и съм много доволна! Peace

# 94
  • Варна
Моята щерка изгоря в началото на март, изкарах я за минутки от количката /кожата и е порцеланово бяла/. И после купих крем на Адерма 50+ за деца, но прочетох след това, че не се препоръчва за деца над 3 год.  ooooh!
Сега си мисля да взема Биодерма или Юриаж /за този знам, че със сигурност няма парабени/.

# 95
Над или под 3 години? Simple Smile

Биодерма е добър избор мисля.

# 96
  • Варна
Над или под 3 години? Simple Smile

Биодерма е добър избор мисля.

Над пиш Simple Smile за жалост.

# 97
Ползвам Авен.

# 98
  • София
Мажа с Мустела 50+ става за бебешко лице Peace няма парабени Peace

# 99
Някой ползвал ли е на Чико,видях че са за 0+,без парабени,имат и спрей.Аз лично съм се спряла на тях за морето,пък ще видим.

# 100
  • София

Защо за жалост, детето ти нали е по-малко?

# 101
  • София
защото в първият пост не е написала коректно, кремът е за деца над 3 години, а тя го е купила за нейното.

# 102
Момичета, чудя се какъв сънцезащитен продукт да избера за лятото за детето, главно за морето, живот и здраве ще е минал годинката.
Засега съм се спряла на следните, но не мога да реша кой точно е най-добрият вариант???  newsm78 Моля, помагайте!
Споделете, ако имате и други предложения: за мен е важно да е 50+, да е подходящ за дете на годинка, да е без парабени, предпичитам да е с минерални филтри и да е спрей (засега не открих такъв да отговаря на всички критерии едновременно).

Биодерма, минерален, не спрей, не съм сигурна дали става за бебе - леле, тествах съставките в skindeep, едната излиза с риск 10, има и такива с 3-6...
Биодерма, не минерален, спрей, детски - сега видях, че в това има парабени
Биодерма, не минерален, не спрей, детски - тука е по-добре, най-много имаше няколко 3, 3-6, 3-4, 5
Себамед, не минерален, спрей, детски - този пък с алкохол и парфюм
Авен, минерален, не спрей, не съм сигурна дали става за бебе - уф, и това с парабени и други гадости
Уриаж, минерален, не спрей, не съм сигурна дали става за бебе - не мога да намеря съдържанието
Мустела, минерален, не спрей, детски - доста добре, 3-6, 2-3 и едно 4 са най-високите
Мустела, комбинация минерален и химичен, спрей, детски - не ми се проверява едно по едно, на пръв поглед няма нещо фрапантно

А-дерма, мин. и хим., не спрей, детски - пише, че е за над 3 год., но май, защото препоръчват деца под 3 да не се излагат на слънце изобщо, не мога да намеря съдържание

Кой е най-добрият?

Ще съм благодарна, ако можете да ми дадете информация за нещата, за които не съм сигурна. И въобще за всякакви съвети!

Но се изумявам как по описание е едно, а като тръгнеш да проверяваш съставките, направо за главата можеш да се хванеш!

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 21:01 от Епона

# 103
  • Бургас
Епона ,ползвам този за моето дете. Две поредни години го купувам,тази година ще купя нов. Препоръча ми го кожен лекар, защото като бебе дъщеря ми имаше проблеми с кожата (много суха и чувствителна,даже според друг кожен лекар беше с атопичен дерматит). Ползвах го всеки ден, на плажа също , нито се е зачервила,нито е имала алергия. Попива бързо и не оставя мазни следи.  Peace

# 104
Ползвам Ла рош дермопедиатрик, 50+, спрей. Не знам филтрите какви са, но определено си заслужава цената.

Общи условия

Активация на акаунт