"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 098
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 080
Гого е най-добрия коафьор в момента в България според мен, на мен естествено ми е любимия фризьор така, че ще гледам с удоволствие.

А преди малко четох из интернет че Сарачинова ще готви също в Черешката Flutter

# 1 081
  • somewhere near the sea
.....Сарачинова ще готви също в Черешката Flutter

Кажете кои са продуцентите? Иван и Андрей ли? Явно имат директива от ръководството да мине през "Черешката.." целият личен състав. Първият сезон ни занимава с лицата на Нова цяло лято. (Джуджи, Зейнеб....забравих ги вече ooooh!)

# 1 082
Продуцентите са румънската компания Паприка латино.  Нормално е, когато имат договорни отношения с Нова телевизия да лансират нейни лица.

# 1 083
Карла Рахал и Руши Видинлиев - Лъжи ме

но и тя е актриса, като сгрешената Касиел Ноа Ашер.

# 1 084
  • На земята, която е всъщност звезда.
Продуцентите са румънската компания Паприка латино.  Нормално е, когато имат договорни отношения с Нова телевизия да лансират нейни лица.

И двете продуцентски къщи правят предавания за Нова и тя има интерес да качва рейтинга на водещите си. В този ред на мисли, злощастно представилата се Марта Вачкова беше ли водеща в БНТ, когато участва в "Черешката..."? Thinking

# 1 085
  • Бургас

И двете продуцентски къщи правят предавания за Нова и тя има интерес да качва рейтинга на водещите си. В този ред на мисли, злощастно представилата се Марта Вачкова беше ли водеща в БНТ, когато участва в "Черешката..."? Thinking
Както навремето казаха, за Нова ТВ БНТ е телевизията-майка, тъй че лицата на БНТ са добре дошли в предаванията на НОВА. Камен също участва на този принцип. Peace

# 1 086
  • I want it all and I want it now.
След като се появяват толкова неизвестни лица като тази актриса Елена Бозова си
 представете колко са желаещите.  WinkСърчаджиева има желание и запълва бройка. Peace Иначе в скоро време ще трябва да ни канят и ние да участваме  Joy Joy Joy
Като гледам др. желаещи няма.
Могат да обиколят готварският, така поне ще има супер интересно предаване.

# 1 087
  • На земята, която е всъщност звезда.

Както навремето казаха, за Нова ТВ БНТ е телевизията-майка, тъй че лицата на БНТ са добре дошли в предаванията на НОВА. Камен също участва на този принцип. Peace

Може да е била телевизията-майка преди време, но сега, когато е купена от чужда компания и собствениците дори не живеят в Бг?  Thinking Абе едва ли щяха да покажат излагацията на Марта, ако работеше за тях.   

# 1 088
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да намеря рецептата на боба ,който вчера сготви Камелия Тодорова?
От предаването нищо не разбрах  Thinking

# 1 089
  • София
Елена Бозова водеше предаване по FM+, ако не бъркам!
 И според мен е нормално при положение, че предаването върви по нова, в него да участват предимно техни лица! 'дет се вика няма лоша реклама  или и най-лошата реклама пак е реклама!
Не знам дали се е коментирало, ама аз да попитам, освен плакета, победителят получава ли нещо друго? Преди години "Перфектната вечеря" го следях с огромен интерес, но след като се изхитриха и почнаха да дават ужасни оценки само и само да прецакат другите и да вземат 50 лв. спрях да го гледам.....
Дано и с "Виповете" не стане така....
За следващата седмица- Карла ми е безкрайно симпатична, Луканов, също!

# 1 090

Може да е била телевизията-майка преди време, но сега, когато е купена от чужда компания и собствениците дори не живеят в Бг?  Thinking Абе едва ли щяха да покажат излагацията на Марта, ако работеше за тях.   

Досега това не е било проблем и не вярвам тепърва да стане. За БНТ и Нова това е от малкото начини да реагират на бТВ.

# 1 091
Пак да питам- кой води за сега, тази седмица?

# 1 092
  • I want it all and I want it now.
Пак да питам- кой води за сега, тази седмица?
Андрей

# 1 093
Извинявам се, че въпросът ми не е съвсем в контекста на дискусията, но от снощи се чудя  Thinking след всичкото авокадо, скариди и сьомга, някой досега престрашавал ли се е да направи суши?
Не съм следила всички епизоди  Blush

# 1 094
.... някой досега престрашавал ли се е да направи суши?
Не съм следила всички епизоди  Blush
Да, Поли Генова в първия сезон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт