"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 096
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 095
  • град-държава
Поли прави кимбап доколкото си спомням. Това е корейския вариант на суши, но само с ориз, яйце и зеленчуци, а нейния варант май бе и с телешко или така наречения Sogogi gimbap.

# 1 096
ясно, мерси за отговорите  Hug

# 1 097
Продуцентите са румънската компания Паприка латино.  Нормално е, когато имат договорни отношения с Нова телевизия да лансират нейни лица.

И двете продуцентски къщи правят предавания за Нова и тя има интерес да качва рейтинга на водещите си. В този ред на мисли, злощастно представилата се Марта Вачкова беше ли водеща в БНТ, когато участва в "Черешката..."? Thinking
Както навремето казаха, за Нова ТВ БНТ е телевизията-майка, тъй че лицата на БНТ са добре дошли в предаванията на НОВА. Камен също участва на този принцип. Peace

Може да е била телевизията-майка преди време, но сега, когато е купена от чужда компания и собствениците дори не живеят в Бг?  Thinking Абе едва ли щяха да покажат излагацията на Марта, ако работеше за тях.   

Не, не, БНТ си е държавна телевизия. Тя получава финансиране от държавата и след това от рекламодатели. И точно, защото е субсидирана има определени рестрикции за дължината на рекламните паузи. В този смисъл БНТ не се възприема като пряк конкурент на Нова, какъвто се явява БТВ.

# 1 098
За другата седмица ми се вижда много свежа компанията, всички са готини.

# 1 099
Аз само Румен Луканов не понасям, но ще гледам въпреки него  Mr. Green

# 1 100
Някой има ли линк към така нареченото злополучно представяне на Марта Вачкова, че ми е много любопитен този епизод Praynig

# 1 101
Хе, хе! Много съм доволна! Тази вечер е ред на вечерята на онова новоизлюпено политиче, но никой от съфорумците не се интересува за нея! Започнахме да лющим следващите участници, а на него нула внимание. Ами който на както си постеле!

# 1 102
Някой има ли линк към така нареченото злополучно представяне на Марта Вачкова, че ми е много любопитен този епизод Praynig

Гугъл го има - http://play.novatv.bg/play/252088/?autostart=true

# 1 103
Благодаря ти маме  bouquet

# 1 104

О, с нея цялата седмица трябва да се види  Twisted Evil Е на такова поведение му викам лицемерие до безкрай. На масата пред участниците се мазни, а зад гърба им... #2gunfire

# 1 105
Какво е било злополучното при Марта? Резюмирайте ми в два реда, моля? Мързи ме да го гледам, а си спомням, че тя беше повече от доволна от себе си, налиготи си се както винаги и така  Thinking  Катастрофи не видях сякаш.

# 1 106
Аз така и не разбрах това  домът на Камелия ли е или на неин приятел. Останах с впечатлението, че жилището, което представи в началото- с наградите ѝ, с бюфета с който била израстнала и т.н. е същото в което по- късно вечеряха. От друга страна я чух да казва, че ще вечерят в предоставено ѝ от приятел жилище. Не, че е толкова важно де, просто се чудих, тъй като гласувах за нея във втората част на анкетата. Всъщност вечерята на Камелия нямаше да се приема чак с такава критика, ако тя преди това не беше се изтъквала едва ли не като някакъв корифей в готвенето. Аз наистина ѝ повярвах и очаквах много от нея.
Оценките накрая много ме изненадаха. Славчо изтрещя и той накрая. Сигурно очакваше от Камелия да удари няколко питиета като в миналото и да застане на челна стойка. Джамбазки пък сигурно много е набрал на Камито от предната вечер  и затова я "наказа" като прекъсна поредицата си от 10, които раздаваше досега. От цялата компания Андрей се държи най-възпитано и адекватно. "Младежите"  сякаш са ги хванали от гората и не са общували с хора досега. ooooh! Направо са като в трети клас- голямото междучасие. Сашка как само придърпа десерта на Ачко....той пък както сам си призна пред камерата се амбицирал да го изяде въпреки,че не мислел да го яде.  ooooh!

# 1 107
Аз така и не разбрах това  домът на Камелия ли е или на неин приятел. Останах с впечатлението, че жилището, което представи в началото- с наградите ѝ, с бюфета с който била израстнала и т.н. е същото в което по- късно вечеряха. От друга страна я чух да казва, че ще вечерят в предоставено ѝ от приятел жилище. Не, че е толкова важно де, просто се чудих, тъй като гласувах за нея във втората част на анкетата. Всъщност вечерята на Камелия нямаше да се приема чак с такава критика, ако тя преди това не беше се изтъквала едва ли не като някакъв корифей в готвенето. Аз наистина ѝ повярвах и очаквах много от нея.
Оценките накрая много ме изненадаха. Славчо изтрещя и той накрая. Сигурно очакваше от Камелия да удари няколко питиета като в миналото и да застане на челна стойка. Джамбазки пък сигурно много е набрал на Камито от предната вечер  и затова я "наказа" като прекъсна поредицата си от 10, които раздаваше досега. От цялата компания Андрей се държи най-възпитано и адекватно. "Младежите"  сякаш са ги хванали от гората и не са общували с хора досега. ooooh! Направо са като в трети клас- голямото междучасие. Сашка как само придърпа десерта на Ачко....той пък както сам си призна пред камерата се амбицирал да го изяде въпреки,че не мислел да го яде.  ooooh!

Извинявам се, че ще се повторя - жилището не е нейното. Апартаментът, в който ги посрещна се намира над ресторанта, в чиято кухня приготви храната.

# 1 108
В началото - преди пазаруването, си беше в нейния апартамент. После посреща гостито в друг.

# 1 109
Какво е било злополучното при Марта? Резюмирайте ми в два реда, моля? Мързи ме да го гледам, а си спомням, че тя беше повече от доволна от себе си, налиготи си се както винаги и така  Thinking  Катастрофи не видях сякаш.

Беше отдавна, но това, което остана като спомен и усещане в мен беше следното - при всяка вечеря се скъсваше да хвали домакина за вечерта - как хубаво се е справил, как хубаво е подредил масата и т.н. и в следващия момент, когато трябваше да дава оценка почваше да сипе едни неприятни коментари и да дава ниски оценки. Страшно двуличие.
Самата тя ги покани на вилата си, опитвайки се да ни убеди, колко е естествена и как добре се разбира с местните хора. Да, ама на мен общуването й с тях ми беше изкуствено и по всичко си личеше, че самите те бяха изненадани от това, как им се мяташе по врата и ги целуваше.
Иначе самата вечеря беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт