"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 078
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 155
Как Камелия приготви морковите за гарнитурата?

# 1 156
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как Камелия приготви морковите за гарнитурата?

Според мен са варени на пара или във вода,поднесени с подправка.Нищо интересно.

За Марта Вачкова и епизода на село,че се била изложила - въобще не съм съгласна.Вярно,че беше много сигурна в победата си и натякваше колко е добра,но се държа непринудено и личеше колко много си обича селото и хората там. Никъде не е имало псувни.Мноооого обичате да преекспонирате.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:35 от Coquelicot*

# 1 157
Марта Вачкова и непринуденост?!

# 1 158
И аз изгледах епизода с Марта, верно че е бърборана и говори високо, ама като цяло вечерта беше в пъти по интересна  от всички черешки, които гледаме този сезон.

# 1 159
  • somewhere near the sea
Според Фън шуй не трябва да се храним на стъклена маса. А ако имаме такава, трябва да е покрита.

Харесаха ми масите с въртяща се вътрешна част.

Участниците в този сезон са в пъти по-скучни от тия в първия сезон. Там имаше елементи на шоу. (В седмицата на Андрей Слабаков, например) Тия хем не могат да готвят, хем са се натиснали да участват(няма лоша реклама)...

Само Левон досега, според мен, разбира от готвене.Но пък ястията му са в голямата си част недостъпни за целокупния български народ.

# 1 160
Все пак предишния сезон беше през лятото. Сега е зима и не може да се посрещат гости на открито, край рекички и полянки, така че затова ви е по-скучно. И откъм изненади е по-ограничено заради сезона.

# 1 161
  • София
При Марта личеше единствено колко много се превзема и самопрехвалва, нищо друго. Добре, приготви нещо за ядене, но целият останал панаир я изложи много.

# 1 162
Марта Вачкова беше яко в роля, но нейната вечер ми хареса. Предпочитам да гледам пак нейната вечер, вместо повечето от сегашните.

# 1 163
При Марта личеше единствено колко много се превзема и самопрехвалва, нищо друго. Добре, приготви нещо за ядене, но целият останал панаир я изложи много.
+ 1  Всичко приготви сама и се получи,вечерята имаше своето очарование.
       Подразни отношението и към хората от селото ,
       едва ли е толкова на "ти" с тях обикновено,но селото много и пасва.
       Бегло подобие на баща си.

# 1 164
  • Варна
А  при какъв повод се поставят приборите на обратно(от линка на Рокси).Честно казано ми навя някакви тъжни мисли .....
Мисля, че това е френският етикет при сервирането.

# 1 165
Дами и господа, знам,че не е по темата.......Но ако може да погледнете тази тема и ако имате възможност да помогнете - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647659.0 БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

# 1 166
На Ачко само заради ловните трофеи бих му намалила оценката. Мразя да гледам умрели животни, особено докато се храня.
Поправям се за Расате, вярно, че не е от ВМРО, а от Български Национален Съюз.

# 1 167
  • Cyprus, Пловдив
Сани не можела да си представи да хапне заек,но сърчица си хапва с кеф  Crazy hahaha

# 1 168
  • Sunshine state
На Ачко само заради ловните трофеи бих му намалила оценката. Мразя да гледам умрели животни, особено докато се храня.
Поправям се за Расате, вярно, че не е от ВМРО, а от Български Национален Съюз.

+1 Peace

Сани пак започна с претенциите-това няма да ям,онова няма да ям.Гласът зад кадър и той я разбра що за стока е.. Rolling Eyes
П.П. Дарка,писали сме по едно и също време. Grinning

# 1 169
  • София
И с тази нейна униформа с разголено ляво рамо ....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт