"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 027
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 215
Атти, го е написала вместо мен !
Здравко Буйнов създаваше настроение ,бих искала да го виждам на екран.
Тази вечер се отпуснаха и беше приятно за гледане.
Джамбазки знае как да организира дружина !

# 1 216
бе аз ли нещо или... вчера давали ниски оценки на Камелия ...щото десерта не го направила тя а мама!!!
Днес тоя смотльо комплексар почти нищо сам не направил пък оценките хай???

# 1 217
  • Варна
twiggy е как да не е попяла жената(Кемито).На днешната вечеря по едно време нещо изписука и Саня подскочи,"плювна" си в пазвата и каза:"Ох,че се стреснааах" Joy Laughing

# 1 218
Всичко направи сам,само погачата му я приготвиха и опекоха тиквеника !

# 1 219
  • Варна
Всичко направи сам,само погачата му я приготвиха и опекоха тиквеника !
И суджука, и туршията все той е правил  Mr. Green А, имаше и някакъв маринован чесън.

Приготвеното от него беше шопската салата и заека.

# 1 220
  • На земята, която е всъщност звезда.

Джамбазки знае как да организира дружина !

Е, да не мислиш, че той я е организирал. Неговото представяне е като реклама за цялата партия и общо са съчинили концепцията. Вечерта не беше лоша, имаше идея и Джамбазки много се вживя, макар и с помощ от няколко места, но за мен си остава впечатлението от цялата седмица: едно ограничено и мърморещо момче.

# 1 221
  • out of space

И суджука, и туршията все той е правил  Mr. Green А, имаше и някакъв маринован чесън.

Приготвеното от него беше шопската салата и заека.

Яйцата също.
Вечерята ми хареса. Изненадата ми хареса. Най-много ми хареса къщата- обичам битов стил, когато е на подходящото място и с подходящата атмосфера.

Камелия е абсолютна вещица, няма ли някой да й даде да си пийне 2 глътки ракикики, че да влезе отново в джаза?  Tired

Активиста: хареса ми като за последна вечер...ако утре трябваше да го гледам като гост, ммм не знам.. Хора от приятелите му бяха супер (елате да ни видите какво правим на песента "Тя,Тя"), задружни хора, обединени, истински и жертвоготовни.

Славчо: никакъв!

Сани: много зле! Как съм могла да я харесвам в Х-Фактор?!  Crazy 10 годишната ми дъщеря е 10 пъти по-умна и адекватна, така е.
Да не обиждам гаджето, но добре са го докарали от към емоции.

Андрей: Браво! Браво! Пак браво!

Другата седмица ще тече забава, само радио водещата не я познавах, надявам се да е приятна!

Grinning

# 1 222
  • Sunshine state
бе аз ли нещо или... вчера давали ниски оценки на Камелия ...щото десерта не го направила тя а мама!!!

И аз го плюх цяла седмица,ама направи хубава вечеря-всичко домашно и настроението беше 6.

# 1 223
  • Пловдив
Извинете, кои ще са героите следващата седмица?

# 1 224
  • Испания
Примиерът не живее зад гробищата в Банкя. Щом каза, че е далече, значи вилата е някъде из кварталите /най-вероятно Иваняне, щом определя по този начин местоположението на премиерската къща/. Почти нищо не дадоха от пазаруването, та не можах да се ориентирам къде точно е тази вила.

Суджукът се бели лесно, като леко се резне по дължината му отгоре и отдолу.

Сани забрави как се казваше това шишенце /юзчето/, защото не спря да говори, докато Джамбазки обясняваше любезно всичко. Как няма кой да й каже, че държанието й е повече от просташко?  newsm78

Беше приятна тематична вечер. Добре се представи момчето. Почти “изтри срама” от всички изръсени през седмицата простотии. Много вкусно изглеждаше всичко.

Разнежи ме тази вечер. Първо, в Банкя. Второ, с тези македонски песни. Покойният ми мъж по майчина линия е от Македонско и седмици сме изкарвали страхотно в къщите на многобройни роднини и приятели. Мъжката група беше слаба, за съжаление.

Здравко Буйнов е голяма скица. Голям кеф беше гледането на представяната от него прогноза.

Мислиш ли, че талантът ти на артист се прояви в шоуто “Прогнозата за времето” по Нова телевизия?
 Всяка сутрин съобщавах прогнозата и моят фатален чар се лееше надлъж и нашир с чувство за хумор според зрители, екстрасенси и извънземни... но “скромността краси синоптика”. Не че искам да се хваля, но прогнозата ми бе толкова огнена и изгаряща, че птиците, които прелитаха над Нова телевизия, падаха с опърлени криле. Тогава изисквах от зрителите да не дишат силно и шумно, за да не пречат на творческия ми замах. Когато започваше прогнозата за времето, дори “времето спираше своя ход...”, както се казва в една естрадна песен. Изобщо “цялата Вселена замираше бездиханна” – това пък го взех от една книга с твърди корици. Много обичам да чета! Ако хората сме произлезли от маймуните, аз съм произлязъл от най-начетената.

http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=895  Joy

Андрей си заслужи победата. /Александра каза: "Ай, честито. Е-е-е..."/

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 00:01 от smileys

# 1 225
  • Край ''синьосиньото синьо море''

'' почти нищо сам не направил''.....  newsm78 Мин.време показва,че епизодът не е гледан,може би!!! Нооо се търси под вола теле... Mr. Green
Тоя ''смотльо'' САМ се постара и се справи доста добре....Докато за БЪРКОЧА на КамитУ й нарязаха даже морковите.....и за нея остана ПОДваряването на бон филето до пълното му съсипване... ooooh!

# 1 226
На мен нещо ми стана симпатичен тоз Джамбазки.
Вярно, че трябваше да сервира първо на жените, но другото си беше ОК.
Не съм много по битовите интериори, народните песни и танци, но в определени моменти стоплят душата, особено след тегава вечер като снощната  Whistling

# 1 227
  • На земята, която е всъщност звезда.

'' почти нищо сам не направил''.....  newsm78 Мин.време показва,че епизодът не е гледан,може би!!! Нооо се търси под вола теле... Mr. Green
Тоя ''смотльо'' САМ се постара и се справи доста добре....Докато за БЪРКОЧА на КамитУ й нарязаха даже морковите.....и за нея остана ПОДваряването на бон филето до пълното му съсипване... ooooh!

Ти явно си гледала друго предаване. Миналата вечер се говореше, че Камелия е късогледа, защото трудно фокусирала морковите като ги режела, сега вече друг й ги наряза, утре вече ще се окаже че там тя изобщо не е присъствала.  Laughing

Че Джамбазки се стара, стара се, но имаше помощник, който да пазарува с него  Rolling Eyes, цяла дружина му чистеше орехите, като ходи да взима готовия суджук инструктира помощника да продължава. И това е което дадоха, а цялата банда едва ли е дошла само за едни орехи. Stop  

А, да. Джамбазки кога точно показа дома си? newsm78

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 00:26 от Вселена

# 1 228
На Камелия морковите за гарнитурата на филето й ги наряза едно момиче от ресторанта с машина за колбаси, както видях. За боба си ги наряза сама.

Хареса ми вечерта  на Джамбазки. Ама как ги организира кой да пече, кой да бели, кой сняг да рине!  Joy

Голям смях е това интервю с "гласът зад кадър"  Laughing.

# 1 229

хареса ми вечерята тази вечер - най-вече ентусиазмът и отношението на ангел джамбазки към цялата работа!
Simple Smile

тотално не съм фен на "националната идея", нито на битовите интериори, но пак беше интересно и приятно... хареса ми неговия коментар за заешкото "... а ако не стане, ще си намажем по една филия!"!

за заешкото до някаква степен разбирам александра, понеже и аз самата, въпреки всичкото месо, което съм изяла и сигурно ще изям в бъдеще, не мога да се накарам да ям еленово месо.. ужасно ми е неприятна мисълта, колкото и налудничево да е.. но иначе каква е диетата, която спазва, за мен остава загадка! някаква много странна е май..

Общи условия

Активация на акаунт