"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 028
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Извинете, кои ще са героите следващата седмица?

Карла Рахал, Елена Бозова, Цецо Елвиса, Григори Кюлев – Гого и Румен Луканов.

ето ги  Wink

# 1 231
Може ли да ми обясните това - "тотално не съм фен на "националната идея", нито на битовите интериори" newsm78? Защо е това пълно отричане на българското не мога да разбра. Джамбазки беше прав като каза, че народ който не знае собствената си история няма право на бъдеще. Предполагам знаете как англичани, французи, холандци и т.н се гордеят си историята си и с родината си. Няма нищо лошо в това да сме българи и да си хапваме български ястия, приготвени в пръстен гювеч примерно. В предния сезон почти всички се прехласнаха по Коцето-Калки за битовите чинии и боба, а сега ........

# 1 232
Гласът зад кадър не е Буйнов, а Здравко Методиев, пише си го във финалните надписи.

# 1 233
  • До морето
МИналата тема е до 75та страница, тази върти 83тата, подозирам, че седмицата с участието на Сърачинова ще удари 100  Laughing

# 1 234
  • Пловдив
МИналата тема е до 75та страница, тази върти 83тата, подозирам, че седмицата с участието на Сърачинова ще удари 100  Laughing
И тя ли ще готви!?
Тук вече подозирам спонсорство с цел ПР.

# 1 235
  • софия
Вечерта при Ангел ми хареса!Кеми ме подразни с коментарите  си-много ясно,че не могат да пеят момчетата,но и не това е идеята им!Сани-без коментар!Андрей-приятната изненада тази седмица!

# 1 236
Джамбазки се справи съвсем прилично снощи. И атмосферата не беше лоша, само изненадата не ми допадна много.
Съвсем заслужена победа за Андрей.  Peace

# 1 237
Някъде спомена ли се, че дядото на Камелия е бил също войвода във ВМРО?

# 1 238
  • Sunshine state
Да,няколко страници по-назад някой го каза,но на вечерите май не е ставало дума за това. Peace

# 1 239
Такаааа....отказах се да гледам, още като ни "разходи" из вилата....Сори, но няма как да харесам човек , който се явява убиец на животни.И то за кеф.Не мога да си представя какъв човек трябва да си и колко жестокост трябва да притежаваш, за да преследваш и убиваш животни за удоволствие...
Та, като видях само накачените трофеи, смених канала.
По някое време реших, че все пак трябва да видя как върви шоуто, все пак над масата нямаше рога...а то, някакви мъжаги се дерат като заклани.....И бях дотук.   Wink
Разбирам, че Андрей е спечелил...Напълно заслужено.На фона на останалите се постара най-много, менюто му беше най-балансирано, като домакин и сътрапезник се държа перфектно.

# 1 240
Да,няколко страници по-назад някой го каза,но на вечерите май не е ставало дума за това. Peace

За предаването питах. Камелия явно не е вдъхновена от факта.

# 1 241
Може ли да ми обясните това - "тотално не съм фен на "националната идея", нито на битовите интериори" newsm78? Защо е това пълно отричане на българското не мога да разбра. Джамбазки беше прав като каза, че народ който не знае собствената си история няма право на бъдеще. Предполагам знаете как англичани, французи, холандци и т.н се гордеят си историята си и с родината си. Няма нищо лошо в това да сме българи и да си хапваме български ястия, приготвени в пръстен гювеч примерно. В предния сезон почти всички се прехласнаха по Коцето-Калки за битовите чинии и боба, а сега ........

На Джамбазки му липсва излъчването на Коцето и дори мисля, че не би трябвало да ги сравняваме изобщо. Харесвам си българските ястия, харесвам и стария интериор, но човекът е този, който прави атмосферата. Джамбазки и във Версай е Джамбазки.
Да са живи и здрави приятелите на Джамбазки! Добре се справи момчето.
Андрей си заслужи наградата и се радвам, че се представи като един възпитан и интелигентен млад човек, през всичките вечери.

# 1 242
  • Варна
Дафинов лист, понеже всички сме произлезли от пещерите, дай пак да се върнем там.
Може да обичаш историята си, но да не харесваш естетиката на някои неща. Широко скроен мироглед се нарича това. Другото е Джамбазки. 

# 1 243
Всичко направи сам,само погачата му я приготвиха и опекоха тиквеника !
И суджука, и туршията все той е правил  Mr. Green А, имаше и някакъв маринован чесън.

Приготвеното от него беше шопската салата и заека.
А на Део баба Данче !
За един може, за друг  не било от него ! Критериите трябва да са еднакви.

# 1 244
гледах много малко, но мисля че всичко си беше много в тон, обстановката, песните, храната. хареса ми. камелия е егати злобата, не успях да чуя какво мърмореше за десерта и захарта в него. доволна съм че е на четвърто място, хак й на всичките претенции.

Общи условия

Активация на акаунт