"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 025
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 275
twiggy е как да не е попяла жената(Кемито).На днешната вечеря по едно време нещо изписука и Саня подскочи,"плювна" си в пазвата и каза:"Ох,че се стреснааах" Joy Laughing

Не съм го видяла,но си го представих и много се смях след като те прочетох. Благодаря!

# 1 276
Вече очаквам с нетърпение другата седмица...
Камелия сготви сладкиш в станцията и каза Много ми беше вкусно всичко Манчев трябваше да опита за да разбере каква добра готвачка съм!

# 1 277
  • град-държава
Не гледах предаването вчера.
Аз също мисля, че този сезон е катастрофален сравнен с първия, поне до този момент. Оставам с впечатление, че участието на избраните личности се е случило поради изнудване или някакви други насилствени методи за влияние.
Много слабо представяне до този момент с безапелационен първенец Левон следван от Рут.
В миналия сезон аз не мога да се сетя за някой, който независимо от възможностите си в кухнята, да не се е постарал най-малко да създаде настроение.
Нямаше такова критикуване и от наша страна. Мисля, че и по-голямата част от темата се забавлявахме. Набива се, че Манчев е изблъскан някак на заден план и не представя по рецепта, както беше. Tired

# 1 278
Явно не си гледала цялото предаване, а само финалните серии  Simple Smile Манчев не готвеше! Започна да готви седмиците на победителите. Може и затова да е останало усещането за старание от домакините. Пълно си беше пак с безхаберници - Нед, Зейнеб, че и Дони  Simple Smile Въпреки, че аз се изкефих как ги шокира с ястия  Simple Smile  Оп, Нед беше в пъти по- безхаберен в Перфектната вечеря, в Черешката се отсрами, ама изтърваше кюфтета по двора, май  Thinking

# 1 279
Снощи гледах епизоди от седмицата с Марта В. (явно съм я пропуснала), Поли Генова, Денди (на когото съм своего рода фен), Джина и Дайнов. Доста ниски оценки хвърчаха, а старанието на домакините беше в пъти повече от всички вечери в този сезон. Дано да има глътка свеж въздух следващата седмица, преди да ни върнат отново към драмите на Междиннопочивната станция.

# 1 280
  • град-държава
Явно не си гледала цялото предаване, а само финалните серии  Simple Smile Манчев не готвеше! Започна да готви седмиците на победителите. Може и затова да е останало усещането за старание от домакините. Пълно си беше пак с безхаберници - Нед, Зейнеб, че и Дони  Simple Smile Въпреки, че аз се изкефих как ги шокира с ястия  Simple Smile  Оп, Нед беше в пъти по- безхаберен в Перфектната вечеря, в Черешката се отсрами, ама изтърваше кюфтета по двора, май  Thinking

Да, не гледах всяка вечеря, но не и само финалната седмица. Останала съм с впечатление, че Манчев готви всяка вечер, може и да съм се объркала  Embarassed, но при всички положения разликата е осезаема с първи сезон.

# 1 281
Камелия ме изненада неприятно.

# 1 282
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, след тази някак неприятна и изнервена седмица, да си оправим настроението с един весел танц  Grinning:

http://www.youtube.com/watch?v=oG1vEbdGRoI&feature=share

Бащата е собственик на гръцки ресторант, ако това може да мине за връзка с нашата тема.

# 1 283
  • Испания
Много сладко!  Joy Благодаря!   bouquet

# 1 284
Вечерята на Джамбазки - добре режисирана , добре изиграна  Wink ,а като каза ,че ще има тиквеник си помислих , хванал  е някоя баба да му омеси тестото и разточи кори  Laughing пфу как ме разочарова с тез готови листи   Laughing. Заслужено второ място!

# 1 285
Много сладко!  Joy Благодаря!   bouquet
  bouquet

# 1 286
  • пак на Рив Гош
Най-накрая успях да изгледам почти всички епизоди (без вечерята при Св. Пеев).
Определено Андрей си заслужи победата. Според мен се държа най-адекватно и като гост, и като домакин. И менюто му ми хареса Simple Smile.
От менюто на Камелия с удоволствие бих хапнала. Харесвам супа от тиква, макар и да не бих я поднесла по този начин. Но пък атмосфрата на вечерта беше много скована, направо ми беше неудобно, докато я гледах. Въпреки това, не заслужаваше 4.
От последната вечеря при Ангел Джамбазки харесах голяма част от менюто, но не и изненадата с пеещата чета. Но и на мен "изберете българското" ми дойде малко повече. В смисъл, нека има и български ястия, и българска покривка, но не и да го споменаваш непрекъснато (както и Камелия с постоянните си комлименти към собстваните си ястия, тип "леле ще видите колко е вкусно"). Иначе ми хареса и като домакин.
А Александра до края ми остана неприятна и инфантилна като поведение

От досега представлите се участници на евентуален финал бих видяла Левон - от кулинарна гледна точка - заради познанията и уменията в кухнята. Рут също.

(и понеже видях, че сте обсъдили покривка или не  Grinning и евентуалното френско влияние върху въпроса - от година и половина следя френския вариант на "Перфектната вечера". Ако може да се използва като мерило на подреждането на масата при една що-годе официална вечеря (за каквато претендира и "Черешката") - в 90% от случаите масите са с покривка, върху която се поставят допълнителни подложки и сервизни чинии. За любопитните - ето тук има снимки от декорациите на масите на различните участници.)

# 1 287
Абсолютен фаворит - Левон  !
Миналия сезон беше по-интересен,особено седмицата с Денди !
Искам Камелия и Денди.
От Славчо се разочаровах - какво значи "това не е тя !" - хората се променят,
а някой от нас ги познават само от екрана.

# 1 288
Денди е абсолютно парвеню, а и не сготви нищо сам.
Този сезон всички за сега се справят сами, с малки изключения , предния сезон масово друг готвеше.
Тази седмица ми хареса повече от предишната. Андрей се справи прилично, но заека беше гаф. Много хора не си ядат домашните любимци Confused

# 1 289
Денди,може да е всякакъв , но поне е забавен.
А тази седмица само кисели физиономии.
Денди и Евгени Минчев - това е шоу !
Така и не разбрах прословутата супа на Евгени с ябълки. Има ли такава newsm78

Общи условия

Активация на акаунт