"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 138
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 825
Много ми е интересна тази тема! Извинявам се, но кой е ССф?????

ССФ означава Средно Статистическа Форумка  Laughing. Нещо като нарицателно име за пишещите с претенции за много вкус, познание и информираност, форумки, които имат категорично мнение по всички теми и знаят всичко. (и техният мъж е най-големият мъжкар и има най-високата заплата, пък тяхното бебе пълни по-изискано памперсите, а тяхната къща свети от чистота ...)
...........
Ааааааа, разбрах Simple Smile Мерси! Много ми харесва това нарицателно и описание!    newsm10

# 826
Камелия критикува храната-което е нейно право.За апартамента спомена само че не е очаквала такъв ергенски безпорядък-нищо чак толкова обидно не е казала.беше достатъчно да  погледне натрупаната с бурканчета масичка на която се приготвяше храната.
И Андрей замаза положението,като каза,че всичко е много вкусно независимо как изглежда.А сърмите как ще изглеждат си личеше още докато ги завиваше Славчо.А и той сам си каза че са позагорели,така че вечерята колкото и да се пънем не беше перфектна.Плодовата салата беше пуснала мн сок.Камелия спомена някакъв карфиол,ако не се лъжа,който също не бил сполучлив,но аз нито видях да го приготвя,нито да сервира.
В крайна сметка се постара Славчо, пък колкото може-толкова.

# 827
  • На земята, която е всъщност звезда.
Без да съм от шоплъка и ние си правим миш-маша с печени чушки и сирене и става мммммм..И коя е Камелия ,та да определя как се прави дадена манджа???Кога стана калайджия, кога й почерня гъ...а Laughing

Ми дай всички да си мълчат и никакви коментари, освен хвалебствени. Щото аз за всеки мога да кажа "Кой е па тоя да ми казва? И тоя Манчев, кога станА известен, кога зе да дава акъл?"
А да, и по- възрастните звезди да получават бонус точки, защото създават носталгична атмосфера и напомнят на дядовците и бабите ни.  ooooh!

# 828
Не, просто поведението й е отвратително надменно. Един вид "прекалено съм изискана за тази компания, тази храна, това жилище"

# 829
  • Sofia
има ли го качено някъде снощното предаване?

# 830
заповядай:
http://play.novatv.bg/play/267926/?autostart=true

# 831

Аз сега го изгледах в НОВА плей  Peace , че ми стана интересно.

Ми постара се човека, живее в съвсем обикновено жилище и да е разхвърляно - май нямя кой да му подреди, а и не смятам, че той въобще го отчита това нещо. Не знам Камелия какво е очаквала, виждам, че имат спомени, общи познати, не е като да го познава от вчера. Или пък никога не го е виждала в домашна обстановка. Но прямотата ѝ е груба според мен.
Андрей ме кефи. ( не вярвах, че ще го кажа ).

# 832
...
По въпроса с миш-маша - аз съм шоп докъдето мога да проследя корените и на двата родителски рода и миш-маша го правим само с печени чушки.  Laughing
Е, явно познанията ми за регионалните характеристики на манджите са толкоз точни Joy
Ама то като се правят изводи, базирани на близко наблюдение върху 2-3 семейства, е така. Теренното ми проучване е слабо, да речем Mr. Green

Има един английски филм - "Lord of Misrule". Там главният герой, аристократ и бивш министър или дори министър-председател, искаше от внучката си обещание да не продава къщата му, защото чуждите хора щели да направят от ужасните модерни кухни... Mr. Green
Ама птицо, онзи е имал кухня от масив, а на Славчо кухнята минала покрай масив (не беше ли комунистическо СКШ?). И сега правят кухни от масив, не е само талашит.

Абе, масив Rolling Eyes Виж филма и пак ще си говорим. (съветвам, междудругото, филмът е много свеж, със сигурност ще ти хареса Peace)
На сегашните кухни май само вратичките могат да са масив, корпусът не. Пак си е ПДЧ, ама по-така Wink Но млъквам, че вече се изложих с миш-маша, сега остава и с кухните Joy

Вселена, никой не възразява срещу оценките, които Камелия дава Peace Напротив, хубаво се оценяват в тази петорка, не както в предишните с 10-ки на килограм и тук-таме някой хитрец, който пък, макар и да дава по-малко, пак е едно и също на всички, независимо от представянето.
Но някак останалите й коментари ми се сториха груби и нетактични. И въобще цялото поведение "аз не съм от вас и съм тук за малко".

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 12:45 от птица

# 833
Камелия прави впечатление, защото я сравняваме с другите участници тази седмица. Ако беше попаднала в сходна компания - в мечтите ми я виждам в една седмица с Камелия Воче, М. Вачкова, К. Евро и Денди, - нямаше да се отличава толкова и щяхме да коментираме и другите, тъй като и те щяха да проявяват някаква критичност.

# 834
  • София-в сърцата на моите деца
Камелия прави впечатление, защото я сравняваме с другите участници тази седмица. Ако беше попаднала в сходна компания - в мечтите ми я виждам в една седмица с Камелия Воче, М. Вачкова, К. Евро и Денди, - нямаше да се отличава толкова и щяхме да коментираме и другите, тъй като и те щяха да проявяват някаква критичност.
Е тогава щеше да стане тюрлю гювеч Laughing

# 835
 Grinning Щеше да бъде изискано клане сред равни.

Има си предимства в това компанията да е разнообразна - един може да готви, друг е красив, трети е сложен там за размирник, но на мен варианта за сходни като ниво участници също щеше да ми бъде приятен.

# 836
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не, просто поведението й е отвратително надменно. Един вид "прекалено съм изискана за тази компания, тази храна, това жилище"

Аз не видях такова нещо и съм сигурна, че ако беше казано по адрес на някой друг, като Александра напр., нямаше и ти да го твърдиш. За мен мнения като твоето са необективни и се влияят от носталгичните тонове на Славчовата вечер. В което няма нищо лошо, стига да се даде сметка за това и да не се прекалява с "ква е па тая". "Тая" е не по- малко известна от Пеев!

И изобщо, това търсене на "черна овца", по която дружно да поплюем, не е за първи път и за съжаление всеки път разваля темата!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 12:48 от Вселена

# 837
Ох, много сте изписали..не мога да смогна... ooooh! Може ли някой накратко да ми каже защо К.Т. не хареса миш-маш-а и каза, че не била това рецептата за него?  Rolling Eyes

# 838
  • София
Варта Мачкова? Пази боже, тя няма място в тази компания (е, освен да си мери претенциите може би).

# 839
Не само Камелия, и Манчев май каза, че миш-маш се прави с лук и пресни чушки.

Общи условия

Активация на акаунт