"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 191
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 915
Разочарована съм от начина, по който приготви супата. И от скаридите, които ползва и как ги пльосна вътре.
Аз лично първо задушавам зеленчуците, овкусявам, пасирам, добавям сметана и скаридите ги ползвам за завършващ елемент, който се добавя преди сервиране.

# 916
  • Варна
Мда... очаквах повече.
Супата.  Rolling Eyes Съгласна съм с Манчев. Не ми харесва и използването на изкуствени неща - течна сметана лайт  Sick
За соса с манго също съм  Shocked - за какво й беше да слага майонеза и винен оцет? Нали има кис.мляко и лайм.
Мне, не е моята храна това.

# 917
От думите й бях останала с впечатлението, че е много по-убедителна в кухнята. Според мъжа ми е мераклийка, но готви рядко и затова прави такива странни комбинации.

# 918
  • Варна
Май съм съгласна с мъжа ти. Не е убедителна.
Очаквах повече от нея. Манчев също  Mr. Green

# 919
  • Sunshine state
Дотук съм разочарована.. Confused

# 920
Да, след тези анонси по време на другите вечери, май всички очаквахме повече.

# 921
Обичам всичко, което предлага като меню, но за мен е сбъркан начина на приготвяне и технологията.

А този Ангел ми затвърди мнението на прост и елементарен човек. В катун ли е отраснал?

# 922
Чинията прилича на затворническа чиния hahaha И на мене ми навя подобна асоциация
Продължават да са ми много неприятни и двете женици,  просто не мога да преценя коя от двете ми е по-неприятна.

Стерилно.........това е точната дума за тази вечер, и на тази жена като на Иван/ от Иван и Андрей/ много и личи, че не пие
ТАя пък имала колит hahaha много просто женица
Вчера не гледах Славчо, но много свестен човечец ми се струва

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:39 от kak@r@la

# 923
  • Варна
Джамбазки е див селянин. Александра и тя. Да се хванат под ръка и да се връщат в гората.

Хаха, супата била гнусна, обаче Ангел си я изяде с удоволствие, при това докато домакинята говореше.

# 924
  • София
Чиниите и на мен не ми харесаха, напомнят ми на поднасянето на яденето в самолетите.

# 925
Ангел се старае да е близо до електората, май. Заради това са демонстрациите.

# 926
Александра  ooooh!
Чиниите за салата са точно като в самолет,не ми допадат.
Камелия ме разочарова дотук.

# 927
  • Варна
Въпросната Сани не си я спомням с очила в Х фактор, кога е окьоравяла или ги носи за да изглегжда по-интелигентна?  newsm78

# 928
Тя беше с очила на първия кастинг и след това явно ги е заменила с лещи.

# 929
  • София
Добре, защо Ангел обяснява на масата всичко колко е всукно и зад кадър обяснява, че не му е било. Освен да отблъсне електората си с това, друго не виждам какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт