"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 202
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 780
  • град-държава
Защо пък да е тъжен епизода?
Според мен човека живее, така както му харесва, а не от нямане, особено след като съсвем дискретно намекна къде и какво учи 21 годишната му дъщеря. Личеше, че е в абсолютна хармония с обстановката. Хареса ми, че стените не са му празни, ако има нещо, което наистина не мога да понеса това са празни стени, а най-много ми хареса това, че те не бяха запълнени просто инериорно и безлично, както не рядко звучат картините в повечето домове и то ако ги има.
Само като видях как разказва за всяка една картина сладкодумно и очите му грееха - сигурна съм, че няма по-голямо удовлетворение за един творец.
Колкото толкова , аз също мога да живея без диван, но не и в стая с празни стени.

Храната - приготви я с огромно желание, но не му се получи за съжаление, аз не бих яла нищо от това, което приготви с изключение може би на сиренето. Изнанадата обаче беше истинска звездна изненада.

Не мога да се съглася, че Нешка не е готвила, напротив на нея точно ѝ помагаха по здравословни причини, но основната работа си я беше свършила сама. Например Ж.Калканджиева помага на готвача, който бе поканила съответно и се провали, когато остана сама в кухнята. Сигурна съм, че Нешка едва ли би претърпяла такова фиаско - жената си готви.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 10:02 от ahasver

# 781
  • Има много детски смях.
Не знам за каква класа претендира Камелия ТодороФФ, като навремето беше направила фото- сесия на близначките си... голи и я беше разпространила из мас- медиите:shock: А бяха още съвсем невръстни момичета.  Tired Инак- много класна и вери "хай".  Sick Прилича ми на Доналд Дък.  Laughing

Ако някой иска да му се визуализира как изглежда елементарната частица- има възможност да й се "наслаждава" още две вЕчери.

И аз мисля, че Славчо се постара, прие ги в собствения си дом, представя се такъв, какъвто е, без превземки и комплекси.

# 782
  • София
И кво - ССФ и нейните възрастни около 80-годишни родители живеят в палати? Освен това понеже възрастните хора са тъжни и самотни, готвят мърляво за ССФ е нещо като унижение да хапне миш маш и сърмички, приготвени от тях.
Аз не знам вие къде очаквахте да живее Славчо Пеев? в къща като на Евгени Минчев или Левон?
Жилището му си беше съвсем нормално, поведението му - също, манджите му - също.
От какво по - точно ви стана тъжно? На мен ми стана много приятно, че възрастен човек - публична личност не го е срам да покаже домът си, похвали се с внуците и пиесите си, представи се много по - добре от редица изтънчени домакини и млади хора. От екрана вчера аз видях един човек, изживял живота си пълноценно, доказващ, че има много по - важни неща от това дали къщата ти е голяма и обзаведена по последна мода.

# 783
  • София-в сърцата на моите деца
И кво - ССФ и нейните възрастни около 80-годишни родители живеят в палати? Освен това понеже възрастните хора са тъжни и самотни, готвят мърляво за ССФ е нещо като унижение да хапне миш маш и сърмички, приготвени от тях.
Аз не знам вие къде очаквахте да живее Славчо Пеев? в къща като на Евгени Минчев или Левон?
Жилището му си беше съвсем нормално, поведението му - също, манджите му - също.
От какво по - точно ви стана тъжно? На мен ми стана много приятно, че възрастен човек - публична личност не го е срам да покаже домът си, похвали се с внуците и пиесите си, представи се много по - добре от редица изтънчени домакини и млади хора. От екрана вчера аз видях един човек, изживял живота си пълноценно, доказващ, че има много по - важни неща от това дали къщата ти е голяма и обзаведена по последна мода.
smile3508 newsm10

# 784
Здравейте, от известно време ви чета и реших и моето мнение да си кажа.

Камелия Тодорова ми беше адски неприятна и не ми харесва маниера и на пеене, но си попромених мнението за нея. Харесвам много искрени, но не груби хора.
Ангел е типичният млад кон с капаци.
Санито без коментар.
Андрей приятно впечатление оставя, умее доста да контактува, без да изтъква себе си или да споделя лични неща(за разлика от Иван).
Савчо Пеев направо- ме шокира кухнята му-малка и неподредена. Не очаквах лукс, но някак си...Например имаше едно празно пространство над пералнята можеше  да сложи там рафтчета за 20лв и да си готви спокойно на масата, а не на 20 кв см заобиколен от бурканчета и други неща. Просто явно  на него така му е уютно. И други неща имаше, така че Камелия премерено се изказа.
Дано поне тя да не разочарова, защото си вдигна летвата.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 10:03 от Русалуна

# 785
# 786
# 787
  • София-в сърцата на моите деца

Камелия Тодорова ми беше ацки неприятна и не ми харесва маниера и на пеене, но си попромених мнението за нея. Харесвам много искрени, но не груби хора.
Санито без коментар.
Андрей приятно впечатление оставя, умее доста да контактува, без да изтъква себе си или да споделя лични неща(за разлика от Иван).
Савчо Пеев направо- ме шокира кухнята му-малка и неподредена. Не очаквах лукс, но някак си...Например имаше едно празно пространство над пералнята можеше  да сложи там рафтчета за 20лв и да си готви спокойно на масата, а не на 20 кв см заобиколен от бурканчета и други неща. Просто явно  на него така му е уютно. И други неща имаше, така че Камелия премерено се изказа.
Извинете моля, но се пише адски-със сигурност Славчо Пеев нямаше да го сбърка това...Нищо лично-само правопис....все пак ви четат Peace

# 788
Сиренето от египетска коза къде може да се купи ?
сиренето е халуми,но незнам къде в България го продават,ако изобщо го продават.
По неговото описание разбрах,че не халуми,а анари  Peace
Aнари е нещо като извара.

# 789

Камелия Тодорова ми беше ацки неприятна и не ми харесва маниера и на пеене, но си попромених мнението за нея. Харесвам много искрени, но не груби хора.
Санито без коментар.
Извинете моля, но се пише адски-със сигурност Славчо Пеев нямаше да го сбърка това...Нищо лично-само правопис....все пак ви четат Peace
Благодаря, ще се поправя Laughing

# 790
Хареса ми при Славчо - кухня като кухня - в такива готви 80% от нашето население, какво толкова? Човекът беше гостоприемен и непринуден. Стените му грееха с картините, които определено имаха не само сантиментална, но и колекционерска стойност. Така че едва ли човекът страда чак толкова от липса на средства. В отношението към Камелия съм раздвоена, любопитно ми е да я видя тази вечер. Но си спомням, че тя беше гост в "Търси се" и там нейни приятели се изказваха, че била страхотна кулинарка, всички наблягаха, че готвела страхотно. СанитУ и политика няма смисъл да ги коментираме...

# 791
  • софия
Вечерята при Славчо ми хареса!Сани пак ми беше неадекватна в коментарите си ,а Камелия ми се стори прекалено критична към Славчо!

# 792
Много сме чувствителни към критиката.
Мисля, че малко откровенност, може да събуди сетивата.
Май привикнахме с безапелационното "10".
Харесвам критиката, и то такава като на Камелия.
А не празнословието на Джамбазки и хиленето на Сашка.

Странно наистина колко противоположно е представянето на Иван-Андрей.
Предаването дава възможност да си направиш една добра реклама...или лоша, макар да казват, че няма такава.
Е на Сашка в представянето няма нищо, значи има и лоша реклама.

# 793
А някой може ли да ми каже Камелия Тодорова има ли някакви пластики?Защо изглежда по този ужасен начин  Rolling Eyes

Била е много красива,но защо сега изглежда така ,само 54 набор е  Confused

# 794
Мисля, че има пластики.
Лошо, много лошо изглежда за възрастта си.
Но ми е изключително симпатична в поведението, коментарите ...
отлична реклама.

Общи условия

Активация на акаунт