"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 175
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 885
Мен снощи направо ме уби като започна да спори с Камелия и като извади таблета  hahaha

# 886
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен всеки има различна рецепта за миш-маш.
Аз лично не обичам червени чушки и ям само зелени. По тази причина ползвам и само такива в готвенето. Също така го правя на фурна, а не на котлон. Запечен има друг вкус.
Ползвам и много суров лук, нарязан на ситно. И на финала - обилно магданозче  Simple Smile

Славчо се стараеше, но не му се получиха нещата. Камелия е абсолютно обективна. Сани и Ангел са мега противни за мен - невъзпитани и нахални.

Андрей -  Heart Eyes

Всичките продукти в тавичка и във фурната ли? На колко градуса? Не съм го правила така, но ще пробвам.  Simple Smile

# 887
Комплексарите много държат да доказват, че са прави.

# 888
Във Седмичния труд има интервю с комсомолеца /ака Джамбазки/

# 889
  • София
Комплексарите много държат да доказват, че са прави.

Абсолютно! И колко гордо изкоментира после колко обичал така да затапва  Sick Sick Горката му жена (евентуална бъдеща).

# 890
Ми тo просто не се издържаше без съомга...

Joy Joy   Peace

# 891
Мен снощи направо ме уби като започна да спори с Камелия и като извади таблета  hahaha
И гласът зад кадър - А дали не е бългърски ? hahaha

# 892
Той Джамбазки що не вземе да си смени фамилията, че нито "джамбазин" е българска дума, нито окончанието. Като ще е толкова голям националист, че да нарича узото мастика и щрудела баница с ябълки, да е такъв докрай. Просто момченцето се взема на сериозно повече отколкото трябва и няма кой да му каже колко е смешен. Сигурно настолна книга му е речника на Александър Балан, в който напр. думата сутиен е заменена от цицарник и т.н.

# 893
Според мен всеки има различна рецепта за миш-маш.
Аз лично не обичам червени чушки и ям само зелени. По тази причина ползвам и само такива в готвенето. Също така го правя на фурна, а не на котлон. Запечен има друг вкус.
Ползвам и много суров лук, нарязан на ситно. И на финала - обилно магданозче  Simple Smile

Славчо се стараеше, но не му се получиха нещата. Камелия е абсолютно обективна. Сани и Ангел са мега противни за мен - невъзпитани и нахални.

Андрей -  Heart Eyes

Ако са сурови чушките, леко ги запържвам преди това, за да не пускат вода и както казва Манчев да не става като локва.
Иначе да - разбърквам всички зеленчуци, добавям разбитите яйца и сирене, малко мазнина и мятам във фурната. Правя го в непокрит съд и на около 200 градуса, за да се пече, а не да се задушава. Зависи от фурната и зеленчуците, но обикновено е готово за 20-30 минути. И зеленчуците хем за изпечени добре, хем запазват своята свежест, което при пърженето не винаги става. А и като се сервира, се оформят по-приятни за окото парчета - реже се като мусака.
Всичките продукти в тавичка и във фурната ли? На колко градуса? Не съм го правила така, но ще пробвам.  Simple Smile

# 894
Цицарник - звучи царствено ! Велик  е Балан!

# 895
Цицарник - звучи царствено ! Велик  е Балан!
Hug Hug Hug
 Joy Joy Joy

по нова повтарят Черешката със Звезди

# 896
  • I want it all and I want it now.
Joy Joy Joy  202uu
Неприятен е доста. Учудващо, обаче дава 10. Може и цялото му поведение да е ПР акция. Wink

# 897
  • Испания
Във вторник домакин ще бъде радио гласът Елена Бозова, известна на зрителите на „Черешката на тортата" с ролята си на кокалянски делфин от гостуването на Катето Евро.  Joy Joy Joy Обаче е подсещаща информация.  Joy

# 898
  • Sunshine state
Изгледах го,благодаря ти.Ами пак не ми е позната. Laughing Интересното е,че навсякъде ми излиза и името на Ваня Щерева.. newsm78

Излиза ти, защото с Ваня Щерева са много близки, даже по едно време и заедно живееха, доколкото знам. Много ми е симпатична, още от времето, когато слушаь радио ФМ +! Като изключим Цецо Елвиса и Румен, които тотално не понасям, останалите ще ги гледам с кеф!
Мерси за разяснението.  bouquet На мен Щерева ми е антипатична,но ще видим.. Wink

# 899
Все забравям да ви питам: Мария Гроздева казваше, че си е купила 'специални ръкавици за миене на картофи'. За какво става дума?

Общи условия

Активация на акаунт