"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 181
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 930
Тази Александра е толкова трагична - не ядяла не знам какво, обаче набива карантии и свинско месо, но подчертава колко не обича свинско.
С Джамбазки са учебникарски пример за досадни и невъзпитани гости. Нали знаете как се сконфузват останалите гости когато някой такъв се изцепи с нещо нетактично - а тук са цели двама. Домакинята трябваше да ги сложи един до друг, да си се занимават сами и да не досаждат на останалите.

# 931
  • София
След толкова критики към другите участници, очаквах съвсем различно ниво от Камелия.
Супата - чудесна идея, посредствена реализация. Основното - недоумявам как ще вари бонфиле.  ooooh!
Ангел и Сашка - без коментар.

# 932
Саня е толкова простовата и невъзпитана , че няма накъде повече. ooooh! Twisted Evil

# 933
Тая вечеря,бих я пропуснала с удоволствие...най-вече заради атмосферата.....с нож се реже-опитват се да са любезни,ама нещо не им се получава.....И,ако домакинята още веднъж се похвали,колко хубаво го е сготвила,вече ще се гръмна....Предястието ми изглеждаше страшно неудобно за ядене/хеле Джамбазки,как го беше заръфал това яйце/...не обичам и така сервирано,точно като в самолет........Не съм опитвала тиквена супа със скариди,но комбинацията с последващ боб ми е просто необяснима......А,да...и варенето на месото.... newsm78

# 934
Много неприятна компания се събраха нещо. Не се ядват хич.
Сани толкова я харесвам като певица, но никак не ми става по-симатична в светлината на пишман готвач. Добре, че може да участва само една седмица в Черешката, че иначе определено щях да мина от едната в другата крайност в "чувствата" си към нея. Laughing
Камелия съвсем е започнала да се дръжи като изкуфял бабишкел. Иначе нямам нищо против менюто й. Бих го яла, но мен не ме стряскат никакви тикви, скариди, свинско и боб. Колитът също.

# 935
Учуди ме много това, че Камелия готви със същата рокля, с която посрещна гостите. Толкова ли не можа да се преоблече, да вземе душ, ами с вмирисаната рокля от кухнята.

# 936
  • До морето
Джамбазки продължава да нарича скаридите раци, а коментара за Астор - "Тоя мога да го гледам с часове....."

А видяхте ли, че по едно време и Сани, и Андрей си бяха извадили телефоните  Confused

# 937
Еее, ама издребнявате вече пък вие вече с тази рокля. Както и гостите й.
Нямало било атмосфера. Сякаш у тях имаше. У Сандра беше някаква бърлога, у Славчо - ергенска кочинка, у Андрюша - също стерилно, ако трябва да бъдем честни.
Явно доста открито ги е критикувала и се чудят как да я насолят.

# 938
Славчо даде 4 Shocked

# 939
Тогава неговото беше за двойка.

# 940

Прощавай Богиньо, не е селянин, а селяндур.  Blush

# 941
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Предвид критичните, дори понякога злобнички коментари на Камелия дотук видях един БЪРКОЧ от продукти и готварски технологии
Започна се от манго,авокадо,лайм и чесън...през тиква....бял боб....варено бон филе... ooooh! ooooh! ooooh!
Десертът изглежда добре,но е от майка й.......
Астор сякаш насила са го докарали,а много го харесвам.....
Абе както казах вече.....БЪРКОЧ!!!!!!
 Peace

# 942
При Славчо и Камелия явно има някаква предистория, която ние не сме видели. Той доста хапливи коментари направи. И 4? Както и да е

# 943
Не знам, но започвам да си мисля, че май всички от ВМРО доста ги е поухапал щъркелът. Много странни момчета... С Расате, ще речеш, че една майка ги е раждала.

# 944
  • Варна

Прощавай Богиньо, не е селянин, а селяндур.  Blush

Поправката приета. Джамбазки е див селяндур.

Общи условия

Активация на акаунт