"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 167
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 945
Е ," нахраниха" Кеми  Joy

# 946
  • До морето
Е, може ли такова нещо - как въобще някой може да даде нещо по- различно от десетка, след като Саниния пилешки буламач получи толкова  Shocked

На Славчо всичките му коментари зад кадър бяха не особено ласкави и накрая направо изби рибата с оценката

Това за ВМРО и аз си го мисля- имам познат от варненската организация -  СЪЩИЯТ

# 947
е, заслужаваше по-високи оценки, Джамбазки даде 10 на Сани и Славчо  Shocked, а на Камелия 7  Rolling Eyes, от цялата група само Андрей е наред с главата

# 948
Джамбазки й даде 7 ,защото не я харесва ,а Славчо по-скоро е разочарован да види един познат човек,променен,и то негативно според него.Оценките тази вечер не бяха за кухнята ,а за самата домакиня

# 949
Не знам, но започвам да си мисля, че май всички от ВМРО доста ги е поухапал щъркелът. Много странни момчета... С Расате, ще речеш, че една майка ги е раждала.

То това тяхното е някакъв крив национализъм, от който аз смисъл не виждам. Аз лично хич не съм фен на тези народни песнопения и танци и малко ми идват в повече.

# 950
Ето десерта, който поднесе - http://goodfood.bg/?go=recipes&p=detail&gf_recipeId=58

От участниците тази седмица, Андрей Арнаудов се оказа най-адекватен.

# 951
  • Варна
Цитат
От участниците тази седмица, Андрей Арнаудов се оказа най-адекватен.
Неочаквано, но да.

# 952
Това бяха оценки за отношение, не за готвене, струва ми се...
Както и да е, не беше нормално да получи толкова ниски оценки, но явно си го е постлала...предишните вечери.
mucana,  Peace

# 953
е, заслужаваше по-високи оценки, Джамбазки даде 10 на Сани и Славчо  Shocked, а на Камелия 7  Rolling Eyes, от цялата група само Андрей е наред с главата
+1
Според мен или тиквата или фасулът трябваше да сервира,а не и двете.Иначе очаквах повече,но все пак не беше по лоша вечерята от тези на Сани и Славчо.
Скрита ломонка се оказа Славчо какви рогца показа.....явно е любител на  варени сърчица  Joy Joy Joy

# 954
Оценките тази вечер не бяха за кухнята ,а за самата домакиня.
И аз така мисля. Не всичко казано  се излъчва, та вероятно Камелия с коментари и действия е настроила другите срещу себе си.

# 955
Тази седмица се оказа една от най-лошо подбраните групи. То дори и седмицата с Минчев се ядваше повече. Андрей е най-приятния и най-обективния от всички. А вечерята на Камелия не ми допадна. Както казах - според мен е сноб, но и тя май не отговаря на високите си критерии. Славчо беше много учуден от нея. Явно в миналото е била друга. Започна "Етажна собственост" и си мисля, че ще ми бъде интересно да видя актьорите в Черешката.

# 956
Не знам, но започвам да си мисля, че май всички от ВМРО доста ги е поухапал щъркелът. Много странни момчета... С Расате, ще речеш, че една майка ги е раждала.

То това тяхното е някакъв крив национализъм, от който аз смисъл не виждам. Аз лично хич не съм фен на тези народни песнопения и танци и малко ми идват в повече.
Peace

# 957
При Славчо и Камелия явно има някаква предистория, която ние не сме видели. Той доста хапливи коментари направи. И 4? Както и да е

Направо злобнички. Според мен са му показали нейните от вчера. Само дето тя критикуваше по същество.

# 958
 Вареното бон филе ме смути от храните,  а начина на поднасяне беше като на дегустация.
 Всъщност проблема може би наистина е от подбора на хората. Много са различни и нямат допирни точки. Славчо ме изненада, наистина може да има "конфликт" между него и КТ. Thinking

# 959
  • На земята, която е всъщност звезда.
Еее, ама издребнявате вече пък вие вече с тази рокля. Както и гостите й.
Нямало било атмосфера. Сякаш у тях имаше. У Сандра беше някаква бърлога, у Славчо - ергенска кочинка, у Андрюша - също стерилно, ако трябва да бъдем честни.
Явно доста открито ги е критикувала и се чудят как да я насолят.

Е, защо не я насолиха Андрей и Сани, а само Славчо? Сякаш е малко дете?  ooooh!

Тази вечер оценяването беше просто... смешно. Камелия не беше за 10, но Славчо и Джамбазки оцениха Сани много по- високо... Били оценки към домакинята. Айдеееее, втори клас, първия срок.  Shocked

Между впрочем, ето така започна упадъкът на "Перфектната вечеря".  Tired

Общи условия

Активация на акаунт